Jump to content

Wolf263

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    51
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Wolf263 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Wolf263

    Kuran'da neler eksik?

    Daşşak olacak ama kardan hiç bahsedilmemiş. :P
  2. Wolf263

    Sonradan Kesilecek olan

    Daha önce bir arkadaş dalga geçerek donsuzluktan ve insanların pislik olduklarından bahsetmişti. Doğru olabilir. Bu adamların altında don olmadığına ve o kadar da temiz olmadıklarına göre hertürlü pislikten penisleri mikrop kapabilir. Eğer bir hastalık yapıyorsa buna çözüm olarak bulmuş olabilirler. Ama dediğim gibi hastalık yoksa gereksiz(Doğal olarak temiz insanlar için.).
  3. Wolf263

    Cebrail'in cin olmadıgını nerden biliyorsunuz ?

    Hatırladığım kadarıyla İblis bir cindi. Çok fazla ibadet ettiğinden dolayı Allah onu katına almış ve meleklerin başı yapmış. (Okuldan ve Kuran kurslarından hatırlıyorum.)
  4. Wolf263

    Sonradan Kesilecek olan

    Hatırladığım kadarıyla Mısır Hiyerogliflerinde sünnete ait bir şeyler vardı. Sünnetin 6000 yıl kadar geçmişi vardır. Bence sünnet olmak, eğer bir hastalık yoksa gereksizdir.
  5. Wolf263

    Kutsalyaratik dogum günün kutlu olsun

    Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere.
  6. Wolf263

    Yüce Uçan Spagetti Canavarından Ayetler....

    Nane Süresi; 19.Gördün mü ketçabı, mayonezi, 20.Üçüncü olarak öteki hardalı? 21.Öyle ise bu çok hayıflı(haksız) bir taksim! 22.Onlar hiç bir şey değil sırf sizin babalarınızın kattığı soslardır.Spagetti Canavarı onlara böyle bir ayrıcalık vermedi.Onlar yalnız zanna ve nefislerinin sevdasına uyuyorlar. Oysa Tanrılarından kendilerine doğru yolu gösteren geldi.
  7. Wolf263

    forumdaki arkadaşların yaşı kaç?

    Yaş 16, boy 170 e yakın, kilo 57,5
  8. Wolf263

    Kuran Okumayı Öğrenmek İstiyorum

    Arkadaşların da dediği gibi öğrensen ne olacak. Onun yerine git direkt Arapça'yı öğren. En azından bir işe yarar. Kuran'ı Arapça okumak istiyorsan telaffuzlara dikkat et. Harfi yanlış telaffuz edersen, Allahçık yanlış anlar çarpar falan: :P (Not:Bu arada biliyorsunuz Allah Arapça'dan başka dil bilmediği için, Türkçe küfür etseniz bile anlamaz. )
  9. Wolf263

    Bu hadisi ilk kez duydum ve gerçekten çok şaşırdım

    Evet tıp daha Muhammed'in bildiği düzeye ulaşamamıştır. Kesinlikle tıp yanlıştır.:P Bu arada şu meşhur Suudi bilim adamlarını(!) buralara kanıt diye koymayın. Ayıptır, günahtır(!), yazıktır kardeşim. Tıp bilminin içine ediyorlar. Kaç tanesinin adını önemli buluşlarda gördünüz de buraya kanıt diye koyuyorsunuz. Aynı olay deve sidiğinde de yaşanmıştı. Çorbanın içine sinek düşerse bastırın dibe. Ne güzel işte etli çorba oldu. Afiyetle mideye indirin. Not: Çorbaya sirke, limon suyu yerine deve sidiği katmanız şiddetle tavsiye edilir. (Bilhassa nurcular.)
  10. Evet aynen öyle. Basit Müslüman argümanları. Ama bu Allah'ı da hiç bir şeyimizle algılayamıyoruz nasıl bir şeyse. Düşünemiyoruz, değerlendiremiyoruz,... Sadece varolduğuna(!) inanıyoruz. Neye inandığımızı bilmiyoruz ama inanıyoruz. Garip bir olay!
  11. Wolf263

    muhammedin doktorluğu(tıbbı ilahi nebevi)

    Bunlar hep üfürüyorlar da bir kendilerine hayır yok. Muhammed üfürüyormuş ama bir kendi baş ağrısına bir çare bulamamış.
  12. Wolf263

    İslam Nasıl Yayıldı?

    Sexy Huri'nin araştırmaları çok güzel. Hepsinde kaynaklar sağlam. Blogspot'u engelletmesinden sonra katledildiğini düşündüm ama bir problem yokmuş. :P Bu arada çok güzel bir konuya değinmiş. Herhalde çöl bedevileri ellerde çiçeklerle İslamiyet'i yayacak değil ya. Millete böyle tehdit mektupları gönderip sonra da "Canını seviyorsan Allah'a tap. Tapmazsan biz seni taptırırız." muamelesi yapıyorlar. Pers İmparatoru'nun cevabı da güzel olmuş ama sonrası gelmemiş. Bugün İran'ı görüyoruz. Koskoca Pers İmpartorluğu'nun torunları bugün ne haldeler.
  13. Wolf263

    Her derde deva, Muhammed

    Vardır bir keramet. Muhammed dediyse garanti sağlığa yararlıdır. Nede olsa Allah'ın elçisi değil mi?
  14. Wolf263

    bir kadın peygamber

    Bir şey değil.
  15. Wolf263

    Gecmisdeki Türk düsmanligi

    Bana göre de sen onların kültürünü destekliyorsun. Adın Aaron(Harun) değil miydi? Adamların isimlerini kullanıyorsun ondan sonra İsrail halkına laf yapıyorsun.
×
×
  • Yeni Oluştur...