Jump to content

Faşo

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Faşo Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Önemli olan para değil refah ve onurlu yaşamdır. Ne yani Koreliler senin taptığın Suudi Araplar gibi onursuz şerefsiz mi olsunlar. Arabın köpeği,senin çok sevdiğin Suudi Arabistan'ın sizin gibi it oğlu itlerin verdiği hac parasıyla Yemen'deki mazlumları katlediyor. Bu mu ulan sizin istediğiniz yaşam. Arap köpekliğinden gözünüz dönmüş sizin. Türk'ün de en büyük düşmanı sizsiniz. Sizinle ölene kadar mücadele edeceğim...
  2. Faşo

    İslam hariç hiçbir dinin cinlerden bahsetmemesi

    Yahudilik,Hristiyanlık ve İslam gibi düşman tarafından oluşturulmuş ölüm programlarının kurmaca varlıkları bizim atalarımız olan kadim ve centil ırkın gerçek olan inançlarından çalınmıştır.
  3. Faşo

    Bedevi aklının 1400 yıl önce'ki sınav palavrası.

    İşte senin dinin ve Allah'ın bu kadar aşağılık ve merhametsiz. Kendisine tapanları kayırıp cennette Arapların kurduğu sapık fantazilerle doyuracağına iyilik yapan insanlara yardım etse çok mu zor olurdu ? Sizin iğrenç Yahudilikten kopya edilmiş şeriatınızla kimin işi olsun. Müslüman bir ailede doğmayan aklı başında birisi Pislam'ın içine neden girsin. İman etmesi için aklı başında olmayan birisi olması lazım.
  4. Faşo

    Tevrat ve İncil Değiştirilmemiştir

    Değiştirildiyse eğer iyi ki de değiştirilmiş. Değiştirildi dedikleri İncil bile,insanlıktan nasibinin alamamış,Kuran gibi rezilliklerle ve vahşetlerle dolu bir kitaptan bin kat daha iyidir. Müslümanlar bunu hiç mi düşünmez anlayamıyorum. Yahu sizin değiştirildi dediğiniz kitap sizin kitabınızdan kat be kat daha iyi bir kitap. O zaman bize de iyi ki değiştirilmiş demek düşer.
  5. Faşo

    MUHAMMED YAŞADI MI?

    Sizin gibi "insanlar" ile aynı ülkede yaşadığım için kendimden utanıyorum. Yok Yahudiymiş yok dinsizmiş. Sizin insanlıktan nasibini alamamış dininizi eleştirdiğimiz zaman neden bize iftiralar ile saldırıyorsunuz ? Yahu neden bu İslam'a sıkı sıkı bağlısınız ? Onun yerine insan olmak,farklı kültürleri ve milletleri sevmek çok mu zor geliyor size ?
  6. Kanıtlanan bişey yok ki zaten. Senin söylediklerin Muhammedin yaşadıklarının nasıl kanıtı olabiliyor ? Çoğu bilim adamı tarafından kabul gören evrim ile Muhammedin yaşamış olabileceğini nasıl karşılaştırabiliyorsun?
  7. Hacerül esved putu diyelim biz ona. Bu put neden Muhammedin yaşadığına delil olsun ? O zaman Muhammed de bir put olmuş olmaz mı ? Kuran dediğin kitap içi vahşet ve rezillikler ile dolu bir kitap. Bunun neresinde güzel ahlak var ? Sizin kitabınız tüm insanlara gönderilseydi,yeterli olmuş olur ve ayriyetten insan hakları bildirgesine gerek kalmamış olmaz mıydı ? Daha köleliği bile yasaklayamayan ilkel bir kitabı güzel ahlak diye yutturmaya çalışıyorsunuz ya... Kitabını açıp Türkçesini okuduğundan bile şüpheliyim.
  8. Faşo

    Küçüklüğümden beri dini eğitim aldım

    Yaklaşık 2 sene sonra cevap veren biri olarak üzerine alınman çok normal.
  9. Senin bu Muhammedinin yaşadığına dair bir tane kanıt var mı? Senin bu Muhammedin'in insanlara ne yararı olmuş? Bir tane dikili taşı var mı Muhammedinin ? Geçin bu boş işleri. Evrim ile Muhammed denen yaşadığı belirsiz bir bedeviyi karşılaştırıyorsun ya sana diyecek birşey bulamıyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...