Jump to content

Perstian

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Perstian kullanıcısının paylaşımları

  1. Perstian

    Müslümanlara Bir Soru

    O dönemde senin gibi domuz yavrusu müşrikler,Peygamber efendimize kuduz köpek gibi saldırıyordu. Bugünde hala devam etmektedir bir örneği de sizin gibi iblisin yavrularıdır. Siz ölen Mü'min ve ahlaklı bir kişiden ne istiyorsunuz ? Dönrminde sadece tek olan Allah'a ibadet ettiği için zındık müşrikler tarafından zulme maruz kalmış ve dünya tarihine geçerek en büyük devrimi yapmıştır. Biz de günümüzde öncelikli olan bu en büyük devrimi takip ederiz. Peygamber efendimiz gibi Mü'min ve zulüm düzenine karşı çıkanlar olarak Kur'an'ı örnek alırız.
  2. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    Peygamber efendimizi bedeviden ibaret görüyorsan sende bir körlük sorunu var demektir. Peygamber efendimiz dönemindeki mazlum ve Mü'minlere bir yardım etmek için bir nur gibi dünyaya gelmiştir ve dönemin sapık ve zalim düzenini alaşağı ederek İlk İslam Devrimi'ni yapmıştır.
  3. Perstian

    Müslümanlara Bir Soru

    Cima etmek mi suçtur yoksa tecavüz etmek mi ? Günümüzdeki zındık ve zalim sisteme kanarak kadınlara zulüm mü edilmesini istiyorsunuz ? Zina filmlerinde kadınları bir köle olarak kullanıp onların namusunu ve onurunu hiçe sayanlara neden sesinizi çıkarmıyorsunuz ?
  4. Perstian

    Müslümanlara Bir Soru

    Peygambere tapılmaz ama son peygamber olduğu için büyük bir saygı duyulur. Saygı ile tapınmayı birbirine karıştırmayalım. İnsan hoşnut olduğu birşeye saygı duyar,hoşnut değilse eğer ne yaparsa yapsın saygı da duyamaz. Bu saygı duymanın en büyük sebeplerinden bir tanesi o dönemde olan ve günümüzde hala devam eden zalim düzene karşı durması ve Kur'an ismindeki mazlumlar ve Mü'minler için cevher olan bir kitabın kendisine verilmesidir. Tıpkı eskiden Hz. Musa,Hz. İsa ve diğer peygamberlere kitap verildiği gibi. Evren de zalimliğin ve zındıklığın karşısında duran Peygambe
  5. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    Senin gibi iblisin yavrusu zındıklara Kur'an'daki hakikat ağır gelir.Kur'an her mazlumun ve şirret düzenine karşı olan her Mü'min'in ihtiyaçlarını karşılayacak yol gösterici bir cevherdir. Bu cevheri hangi dönemde olursa olsun Kur'an'ı okuyan bir kişi anlayabilir.
  6. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    Yüce dinimize sapkınlık diyenler kokuşmuş batının şirretliğine,medeniyetsizliğine ve kahpeliğine baksınlar önce. Çoluk çocuk,kadın demeden Irzına geçilen Mü'minlere yapıpan zulmün haddi hesabı olmamasına rağmen dünya bunu görmek istemeyen suskun bir vaziyette. Hal böyleyken İslam'da suç bulan zındıkların sonu cehennemin dibinde acı çekerek anırmak olacaktır.
  7. Perstian

    KURAN SÜREKLİ HAKLI ÇIKMAYI SÜRDÜRÜYOR

    Senin gibi aşağılık iblisi domuzcuklar Peygamber Efendimizi altetmeye çalıştılar. Peki ne için sırf o kokuşmuş,şirret ve ahlaksız yaşantılarını muhafaza edebileceklerini sandıkları için. Ama Allah büyüktür. Bir çarptı mı ne olduğunu,nereden geldiği i anlayamazsın,çıktığın deliğe geri girersin.
  8. Perstian

    Müslümanlara Bir Soru

    Domuzdan da aşağılık olan zındık iblisin yavrusu bu yazdıklarımı iyi oku. Peygamber efendimiz (s.a.v) zındık zalimlerin şirret dolu düzenlerini onların başlarına yıkmak için ve inanan Mü'minlere yol göstermek için gönderilmiştir. Senin gibi zındıklar her ne kadar olayı sadece cinselliğe indirgemek istese de Peygamberimiz gününü sadece bir hurmayla geçirerek ve zalim zındıklar ile mücadele ederek geçirmiştir. Bunları bildiği halde Peygamberimize zevk içinde yaşadı diyen akılsız zındıktır. İblisin yavrusudur.
  9. Perstian

    Müslümanlara Bir Soru

    Peygamber efendimiz (S.A.V) dönemindeki zalim ve zulüm düzene karşı çıkan herkes Allah'ın izniyle Cennete gider. Zalim ve zındık bir düzene karşı olanlar Peygamberimizin davetine îcâb edecek idi ve şirret ordusundan olmayacaklardı. Bu sebeple bu soruları soran zındıkların ya aklı başından çıkmış ya da böyle sorularla bizi köşeye sıkıştırabileceklerini sanıyorlar.
  10. Perstian

    KURAN SÜREKLİ HAKLI ÇIKMAYI SÜRDÜRÜYOR

    Kur'an zaten baştan sona kadar haklı idi. Buna sonradan haklı çıktı demek zındıklığın alametlerinden biridir. Kur'an tamamlandığı ilk günden beri zalim ve fasık düzene karşı olan Mü'minler için yol gösterici bir cevher olmuştur. Kur'an'ı, hangi devirde olursa olsun okuyan bir kişi bu kitabın zalim ve zındık düzene karşı yazılan yol gösterici bir cevher olduğunu anlayabilir.
  11. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    Zındıkların arasında sadece senin belki çağrılarımıza ve uyarılarımıza kulak verebileceği ihtimali üzerinde durduğumdan cevabımı sana veriyorum ama umulur ki diğer zındıklar da bu cevaptan nasibini alırlar. Allah kullarını tehdit etmez sadece olacaklardan haber verir. O Allah ki Mü'minler'i zor duruma düştüğü anda onlara sabır etmelerini sağlayacak hediyeler verir. Buna rağmen Allah'a tehdit ediyor demek akılsızlığın veya en kötüsü de zındıklığın alametlerindendir. Allah'ın dini tehditle değil uyarı ile yürür. İnanan Mü'minlerden de beklenen bu uyarıları ciddiye alıp hayatlarına şe
  12. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    İplerim Allah’ımın elindedir buna bir Mü'min olarak bende inanıyorum ve her Mü’min buna inanır. Ona sırt çeviren nankör ve zındık fasıklar birilerine hizmet ettiğimizi sanırlar. Oysa ki biz sadece fasıklığın ve zalimliğin en büyük düşmanı olan Allah’a hizmet etmekteyiz. Ama insanların çoğu bunu bilmez. Zalim,fasık ve zındık sisteme destek vermekten başka hiçbirşey bilmezler. Zalim sistemin kuklalığını yaparak masumların kanı ile banyo yaparlar. Bu zalimlerin sonu çok acı olacaktır. Biz sadece uyarıcı konumundayız.
  13. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    Bana köpek ithamı yapmaya çalıştınız ama şunu iyi bilin ki öte tarafa zalim ve zındıklar ordusu olarak gitmeyin: Zalim düzene destek veren zındık fasıklardan daha aşağılık tasmalı köpek var mıdır ? Onlar ki Rab’bin sözü ile dalga geçtiler ve dünya hayatının aldatıcılığı ile zulüm ve zındıklık üzerine kurulu bir hayat yaşadılar. Afganistan’dan başlamak üzere,hepsini Allah’ın yaratmış olduğu topraklarda Mü’minlere akıl almaz zulümler ettiler. Batıl olan zalimlik ve zındıklık sistemini desteklediler ve pişkin bir tavır ile bunun kitabını yazdılar.
  14. Perstian

    İnsan Ömrünün Uzaması da mı Kader?

    Müminler olarak, zamanın ilerlemesi ile birlikte yeni imtihanlar ile karşılaşmaktayız. Bu imtihanların en büyüklerinden birkaçı zındıklığın çoğalması ve İslam’ın ortadan kaldırılmaya çalışılmasıdır. Bunun sebebi zındıklığın insanlar tarafından hoş görülmesidir. Bu zındıklıklar ile mücadele etmemizin karşılığı Allah tarafından uzun bir ömür olarak hediye edilmiştir. Daha eski zamanlardaki Mü’minler döneminde de elbette ki çokça zındıklık ve çokça belalar vardı. Ancak zındıklık ve sapıklık günümüzde olduğu kadar azmamış idi. Günümüzde zalimlik ve zındıklık doğru orantılı bir şekilde
×
×
  • Yeni Oluştur...