Jump to content

Kafkaslı

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    321
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kafkaslı Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.197 profil görüntüleme
  1. Kafkaslı

    Begotten

    Rahatsız edici sahneler sebebi ile pek ilgimi çekmemişti hatta yarıda bırakmak zorunda kalmıştım.
  2. Kafkaslı

    Para için evlenen kadınlar

    Yazdıklarınız çoğu insanın gördüğü ama kolay kolay kabullenemediği gerçekleri özetliyor. @anibal Biliyorsun ki ben de bir evlilik karşıtıyım ve senle evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu daha önce konuşmuştuk. Toplum tarafından ise bunun kabullenilmesi pek mümkün görünmediği gibi, genelde birbirlerini aldatarak ya da çekip gitmeyi seçerek çözümler bulmaya çalışıyorlar. İnsan duygularının tek bir kişiye karşı sürekliliği maalesef sağlanamıyor. Belli bir süre için taraflar sadece birbirini idare etmeye çalışıyorlar. Ne kadar seversen sev, eninde sonunda o sevgi bir
  3. Kafkaslı

    İlk yapay insan + maymun melezi

    Yaşlılığa da çözüm buldukları an ölümsüzlük garanti diyorsun yani:) Etik kurallara uymadan neler yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum fakat büyük bir başarı olduğu da kesin.
  4. Kafkaslı

    Para için evlenen kadınlar

    Kadın ya da erkek fark etmiyor zaten çünkü maddiyatın her şey olarak algılatıldığı bir dönemde yaşıyoruz ve çoğu insan, bu hedefe ulaşmak için en kolay yolu tercih ediyor. Parası olan birisi ile evlenmek, iş ya da kariyer yapmaktan çok daha pratik geliyor. Duygusal düşünen insanların sayısı her geçen gün azalıyor ve evlilikler daha çok maddiyat üzerine gerçekleştiriliyor. Bunun da en önemli sebebi, ilişkilerin artık çok kolay tüketilebilen bir hale gelmesidir. İnsanlar birine duygu beslemek istemiyorlar çünkü ciddi yaralar alıp, üzülme olasılıkları geçmişe göre çok daha yüksek sev
  5. Kafkaslı

    Para için evlenen kadınlar

    Nafaka olayı hakkında çok yanlış düşünüyorsun çünkü bu dünyaya getirilen çocuktan hem anne hem baba eşit şekilde sorumludur. Nafaka ödeyemeyecek durumdakiler çocuk da yapmayacak o zaman çünkü kimsenin kendi tercihleri uğruna çocukları mağdur etmeye hakkı yoktur. Evlilik kararı alırken ve çocuk sahibi olurken bu kısımları baştan hesaplamak gerekir. Para için evlenen kadınlar olduğu kadar erkekler de var. Antalya'ya gidip zengin kadın avcısı erkekleri görebilirsin çünkü genelde turistik yerleri tercih edip, yabancı kadın denk getirmeye çalışıyorlar. Bu örnekte mesela 31
  6. Kafkaslı

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Arkadaşım sen kafayı çirkinlikle güzellikle bozmuşsun fakat olay tip değil diye yüz kere söylendi, niye anlamak istemiyorsun? Tipsiz erkek daha güvenilir ya da yakışıklı olan çapkındır diye bir kural yok ki... @anibal demişti ya kadında sevilmeyeni sevme hissi var diye belki de çirkini seçmesinin nedeni, onun daha az ilgi gördüğünü düşünüp acıması ile alakalıdır. Ortada bir sürü kadın var fakat siz bu tiplere denk geliyorsanız hatayı kendinizde arayın derim. Ele avuca sığmaz bir görünüm vermeye devam ettiğin sürece yalnız kalırsın çünkü kadınlar
  7. Kafkaslı

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Senin bu yazdıklarından ortaya farklı bir piç tanımı çıktı ve doğrusu da bu zaten yani piç olmak pek de özenilecek bir durum değildir çünkü hem ezik hem zavallı olmaktan bahsediyoruz.:) Bu zavallıyı seçen kadın da yine niteliksiz bir tip olmalı ki bu ezik tipe ilgi duyup, bir de üstüne itilip kakılıyor... İçgüdüsel de olsa beynini kullanan kadınlara bu piç tipler hitap etmiyor ve hemen eliyorlar, bu örnekleri çok gördüm.
  8. Kafkaslı

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Hatalı bir bakış açısı olduğu bu sitede @anibal tarafından yüzlerce kez yazıldığı gibi, günlük hayatta da örneklerini sürekli görüyoruz yani etraf bu kafada olup da terk edilen tiplerle dolup taşmaktadır. Değer verdiğin kadın şayet silik bir tip değilse, başka bir kadına gösterdigin ilgiyi asla affetmez ve seni bir kalemde siler, ne yaparsan yap geri de döndüremezsin. Benim İranlı ateist bir arkadaşım var ve yakışıklılığı normalin çok üzerindedir. Bu arkadaş seçicidir üstelik ve herkese pas vermez. Bir gün bir kıza ciddi manada tutuldu ve nişanlandılar. Kız da çok güçlü
  9. Kafkaslı

    Narsistik Enerji Vampirleri Hakkındaki Tweetlerim

    Emre, sen illaki bir şeye devam etmek istiyorsan bu bence bir uzman desteği olmalıdır. Kim kimi avlıyor da sonrasında imha ediyor? Bu nasıl bir hayal dünyası böyle?
  10. Kafkaslı

    Aldatmak nedir?

    ?
  11. Kafkaslı

    Aldatmak nedir?

    Kadınlar kendi arasındaki rekabette birinci gelmek için gördüğüm kadarı ile her şeyi yapar çünkü bu yaptırdıkları estetik ameliyatlar çok zor süreçler içeriyor ki buna katlanan kadının yapmayacağı şey yoktur. Kendinden emin ise ve güzel hissettiren varsa bu işlere yeltenmez çünkü onaylamaya ihtiyaç duymaz ifadene katılıyorum. Kendini geliştirme içgüdüsü yoksa geliştirenlere helâl olsun o zaman.
  12. Kafkaslı

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Seks odaklı derken ilişkinin doğal akışını kastetmiyorum yani kadın yaşı küçük erkeğe bağlılık hissetmiyor ve bir süre kullanıp atıyor çünkü kendini daha güçlü hissediyor ve yanında taşımaktan pek hoşnut olmuyor. Kız arkadaşlarımdan birisi daha iki ay önce kendinden 6 yaş küçük sevgilisini bu gerekçelerle terk etti. Yanımda onla bir ortama giremiyorum çünkü çok çocukta davranıyor gibi laflar etmişti.
  13. Kafkaslı

    Aldatmak nedir?

    Seksi görünsün ama kendini de geliştirsin ayrıca kendi erkeği ile sınırlı kalmayı da pek beceremiyorlar. O instagram fotoları eşi için mi sence? Eşinin haberi bile olmuyor çoğu zaman fotoğraflardan fakat sen bunu sağlıklı ve güzel görünme mesajı diye yorumluyorsun galiba.
  14. Kafkaslı

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Yaş farkı da sorun yaratır ancak 3-5 yaş değil elbette. Kadın büyük olduğu zaman erkeği pek olgun bulmuyor ve bu sebeple ilişkiyi de ciddiye alamıyor hatta seks odaklı bir hale bürünüyor. Domine edemiyor erkek senin ifadenle ancak erkek büyük ve kadın küçükse işler değişir.
  15. Kafkaslı

    Aldatmak nedir?

    Sevmiyor ama ilgi ya da heyecan hissediyor ve bunu her erkeğe hissetmesi mümkün değildir, şayet olabilseydi zaten hayat kadınları o işi yapabilmek için madde ya da alkol kullanmaya çalışmazlardı. Seksi görünmek tek hedef olduğu zaman problem zaten yani tek derdi bu olan kadınlardan bahsediyorum. Kendini hiçbir konuda yetiştiremeyen ancak seksi görünmek için tüm gününü harcayan bir kadın, nasıl ileri görüşlü olabilir diye sormaya çalıştım.
×
×
  • Yeni Oluştur...