Jump to content

katilorganizma

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne katilorganizma kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 2023'te Türkiye'de öyle ya da böyle iç savaş çıkacak. Dünya'da savaş çıkmasa bile Türkiye Avrupa'nın kapısı. Türkiye'de çıkacak bir savaş doğrudan Avrupa'ya sıçrayacaktır. Sadece Türkiye'nin iç politikasına bakarsak bir belediye seçimi için terör gruplarının ( asker veya polis olmayan ama silahlı ) internette ortaya çıkışını şuan duyuyoruz. Tayyip'in ipini çektiler gibi duruyor olası bir seçim de kaldı ki erken seçim bile ihtimal söz konusu şuan ki ekonomi kat be kat kötüye gidecek. Bu gruplar polis ve belli asker gruplarıyla birleştiği zaman oldukça büyük bir iç savaş çıkabilir ve bu Dünya'ya sıçrayabilir. Kısa dönem için Dünya'da herhangi bir sıkıntı yok ama 500 milyar gibi astronomik rakamlar daha çok hayali şuan bile Dünya'daki nüfus 7 milyar küsür ve insanlar açlıktan ölüyor. 

  2. 8 yaşından beri tek yaşıyorum bu arada. Tanrı yani arapça haliyle Allah varsa onun yaratacağı sistemin ta içine s..çayım ki bana göre yok ve bunu malesef toplumda dile getirdiğim zaman insanlar öcü muamelesi yapıyor halbuki 1000'lerce din var ve onlardan birini anlattığın zaman ve inanıyormuş gibi yaptığım zaman deli muamelesi görüyorsun bu ne perhiz bu lahana turşusu

  3. 7-8 yaşımdan beri ağır depresyondayım hiç bir konuda başarılı olamadım yaşıtlarımdan kat be kat yetenekli ve anlama açısından üstün olmama rağmen beni hep geriye iten şeyler oldu 4-5 tane psikolojik hastalığım var. Fiziksel olarak vücudum iflas etti yorgunluk,hafızanın berbat olması,isteğin tamamen bitmesi(her şeye karşı) ,bıkkınlık,umutsuzluk,mutsuzluk ve bir çok problem tabi ki küçük yaşlarda farkına varamadım malesef önlemi alınmayınca işler gittikçe boka sardı şimdi çökmüş durumdayım ama her şeye rağmen 10'larca defa intiharı düşünsemde içgüdüsel olarak mücadele etmek istedim ebeveynlerimden birinde şizofren hastalığı var diğeri ise soğuk ben 7 yaşımdayken ayrıldılar o zamandan beri yüzüm gülmedi ne kadar anti depresan kullandıysam bir boka yaramadılar. Şimdi en dipteyim yani bundan sonra kaybedecek hiç birşeyim kalmadı. Ama düzelmenin yollarıda var umarım gerçekleştiririm eğer yapamazsam büyük ihtimal intihar etme olasığım var çünkü belli bir an geldiği zaman herşey bitmiş oluyor

  4. Yaşadığım hastalığı ne internette bulabildim ne doktorlar çözebildi inanılmaz derecede çöküntü içerisindeyim ve kişilik olarak tamamen farklıyım bir nevi eski halim öldü yeni biri oldum. Bu yüzdende araştırmak için ayrı bir neden oluyor benim için hala da hastalıkla mücadele ediyorum hem zihinsel hem fiziksel. Ailemde genetik olarak şizofren ve ruh sağlığında problemli insanlar da var. 

  5. 1 dakika önce, priest of nature yazdı:

    Adalet sistemi  düzgün çalışmıyorsa herkes dönüşebilir.

    Ağır depresyon geçiren kişilerde inanılmaz derecede köklü kişilik değişikleri oluyormuş ya da kaza,travma veya derinden etkileyen kötü olaylardan kaynaklı bir insan 180 derece değişebiliyormuş. Bu tip araştırmaları gerekli eğitim almadan yorumlamak ne kadar doğrudur bilinmez ama insanlar kendilerinde olan değişimlerin sebeplerini anlamak isteyebiliyor. Zeka seviyesi ile orantılımıdır ya da genetik faktörler bu konuda rolü ne kadardır, çevresel faktörler zaten illa ki etkili. Özellikle ülkemizde aileler bilhassa daha eğitimsiz ve devlet olarak herhangi bir sosyal ülkelerdeki gibi sorumluluk anlayışı yok.

  6. Az çok Bilim ile ilgili konuları takip eden bir forum kitlesine sahip bir forum burası mantıklı bir şekilde düşünürsek her şeyi kenara koyup. Uzayda gezegenleri gezebilecek türde teknoloji ve bilgi birikimine sahip bir canlı varlık ya da varlıklar kendini reklam yapar gibi ortalıkta gezer mi? Bunlar tamamen belli kitleleri inandırmak için ortaya atılan şeyler. tabi ki bilmediğimiz devlet sırrı sadece belli ülkelerin bildiği sırlar her zaman oldu ama bu demek değildir ki uzaylılara dair kesin kanıt var

  7. 33 dakika önce, anibal yazdı:

     

    Oy kaybı nerde yok? Ne %52'si? Bahçeli kalp krizi geçirse, ne olacak keten helva?

     

     Dahası, bilmek istemediğin şey, Bahçeli sanki orada öyle vatan millet aşkına mı duruyor? Bir mama var, paylaşılıyor. Ama mama bitti, olan, bu halin de sebebi bu, sanki imamoğlu falan uber siyasetçi falan da, ondan mı oluyor?

     

    Bunların buluştuğu ortak payda, memleketi yemekti. Diyelim, aha şurda bir kupon arsa var, hacılayalım. Yanındaki de MHP'li falancaya toka etmece. Ama artık bu bitti. O tatlı ve yağlı paralar yok ortada. Bugünkü siyasi tablonun sebebi de bu. FETÖ denen zibidilik, akıl tutulması nevi mevzu da buradan koptu zaten. Ankara başta, lan hep FETÖ adamları yiyor, her köşe başını onlar tuttu, biz ne yiyeceğiz burda kavgasıydı o kavga. Sırada MHP - AKP kavgası var, bekleyin ve görün. 

     

    Evet, burada bir diktatörlük var, ama diktatörlüğü destekleyecek alt yapı yok. İyi bir diktatörlük, sağlam bir akar üzerine kurulabilir ancak. Olsaydı bir sürü petrolümüz, onun üstüne çöreklenip nesillerce öyle diktalarını sürdürebilirlerdi, ama yok. Evet, neyin cezasını kime kesecek, düşün bakalım? Bunları bahane edip, birilerini bir takım muslukların başından kaldırıp, kendi adamlarını oralara koyacak. 

     

    Tayyip, aptal değil öyle o kadar. Kazanabilse, zil takar oynardı. Ama kazanamadıysa, anında kıvırır, bir şekilde bunu kendi cebine kanalize etmenin bir yolunu bulur. Sandıkla oynamak, Tayyibin işine gelmez. 

     

    Tayyip, belki bir şekilde mama bulabilirse, ki çok çok zor görünüyor, satacak bir şeyde kalmadı malum, bu işi sürdürür. Ama maması kesilecek olanları el altında tutabilecek güce falan sahip değil. 

    Tayyip ve şakşakçıları ki bu tayfa az buz değil ölümüne korkuyorlar. Dediğin gibi mama bitti ve Türkiye'nin en büyük övgüsü tarım idi onunda hali ortada. Bakalım kaçmak için tek kozları iç savaş çıkarmak.

  8. RTE kesinlike isteyerek vermedi burası kesin bir nokta ama CHP'yi kötü göstermek için ellerinden geleni yapacaklar hele ki çok kötü bir ekonominin de kötüsüne geçtiğimiz zaman kendi tabanı cahil ve eğitimsiz olduğu için bütün yalanlara inanacaktır. Bugüne kadar yapılanlar bir yana sadece ekonomi kötü olduğu için oy değiştiren akp tabanı kendini milliyetçi sayması çok gülünç

  9. Şuan ekonomi durgun gibi gözükse de kasırga yakındır. Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomi problemi ile karşı karşıyayız bu kısa süre içinde atlatılabilecek bir durum değil. AKP  bütün sorunları halının altına attı şimdi o halının altı Everest'e ulaştı. Çok büyük zorluklar Türkiye'yi bekliyor eğer bunlara karşı herhangi bir çözüm olmazsa iflas kapıda. Önlemek mümkün değil ama ne kadar ağır geçirilecek bu süreç o da tamamen hükümetin icraatlarına bakıyor. 2019'un sonunda doların 7 TL olması muhtemel.Eğer hükümet toz pembe geçirdiği yıllar gibi devam ederse Venezuela'ya çok yakın bir ülke oluruz milyonlarca insan aç kalır ve Suriyeliler ile iç savaş bile çıkabilir.

  10. 3 saat önce, karamsarhuman yazdı:

    kayyum tarzı sistem zaten uygulanmıyormu? basın yayın asker polıs hatta seçimlerde bile kayyum sandık müşavirileri var akpnın.

    Evet kayyum uygulaması Doğu illerinde uygulandı. Benzeri uygulamalarda mevcut 

  11. AKP genel seçimleri kaybederse  bu seçimden görebildiğimiz gibi kendi kafatasçı palacı tayfayı sokağa salacaktır büyük  ihtimal ve bir çoğunda silah var otomatikten tut tabancaya. Tabi genel seçimlere daha çok uzun süre var eğer erken seçim olmazsa

  12. İstanbul'u hileyle alamadılar çünkü internet diye bir kavram var eğer bugün internet olmasaydı İstanbul akp'nin idi. Götleri yemedi kısacası. Bu durumu ekonomi çok daha kötüye gideceği için siyasi slogan olarak ileride duyabiliriz. İktidar partisi olmasına rağmen İstanbul Belediyesi y-CHP'de olduğu için ekonomiden dem vurmaya  çalışabilirler  sonuçta  kendi seçmen kitlesinin zeka seviyesi algılayamayacağından oy kazanırlar. Eğer olurda Tayyip kendi makam  gücünü kullanıp kayyum tarzı  bir uygulamaya giderse iç savaş tohumu atılır. Ülke zaten iç savaşa çok müsait 2. gezi vakası yaşanma olasılığı var eğer öyle olursa bu sefer çok daha büyük olur

  13. Kılıçdaroğlu ve Tayyip'in atışmalarına dikkatli bakarsanız yolsuzluklar ve bazı derin problemler hiç bir zaman ağızlarından çıkmaz her ne kadar da kavga ediyorlarmış gibi görünsede hepsi birbirini kolluyor olan bu halka oluyor. Türkiye'deki siyasetçiler koltuk ve para için her şeyi yaparlar. Ülkesini de satar halkını da satar 

  14. Türkiye'nin geleceği yok büyük ihtimal büyük toprak kayıpları verecektir. Neden mi? 50 yaş ve üstü jenerasyon öldükten sonra ortada eğitimli ve donanımlı insan sayısı  bir hayli düşecek  yani jenerasyon değişikliğinde iş  bitecek. Türkiye'de iyi  eğitimli gençler yabancı ülkelere koşuyor, oralarda iş yapıyorlar daha düşük paralara  bile giden var. Türkiye'nin güçlü bir ordusu ve tarımı vardı fakat ikisi de  bitirildi şuan da tüm tehditlere açık bir ülkeyiz ve artık allah allah diye savaşılmıyor bir kaç biyolojik silahla kökümüzü kuruturlar atom bombalarını filan geç.

  15. 4 dakika önce, adalet123 yazdı:

     

    Kaybettiğiniz zamanı nasıl telafi ediyorsunuz?

    Eğitimli-eğitimsiz fark etmeksizin öküz tipinde kileri adam yerine koymayıp saygı göstermeyerek ve daha önemlisi tabiri caizse siklemeyerek.

  16. 8 dakika önce, priest of nature yazdı:

    Bende senin gibiydim bu forumda    küfürbaz oldum.

    Küfür ve hakaretler umurumda değil.Ama açıklama yazmadan direk küfür hakaret edenlere sinir oluyorum.

    Bu ülkede kimseye saygım kalmadı özellikle kadınlara. Bu tip öküz insanlara cevap vermemek en doğrusu zaman kaybı sadece, ben zamanında bir hayli zaman kaybettim telafisini şimdi yapıyorum

×
×
  • Yeni Oluştur...