Jump to content

ApollonTheGod

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    63
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ApollonTheGod Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

922 profil görüntüleme
  1. Fırsat buldukça, merak eden istediği haltı yer, yiyor da.
  2. ApollonTheGod

    Hayvanların kendi pisliğini yemesi?

    Böyle boktan bir konunun hiç cevaplanmamasına şaşırmadım.
  3. ApollonTheGod

    Bilimsel Olarak Özgür İrade Var mıdır?

    Eski yazarlardan hiç cevap gelmemiş. Birkaç yıl önce ben de bu soruyu sormuştum buraya, cevap basitti: -Olması için bir sebep yok. Biz sadece biyolojik makineleriz, kanımızdaki hormonlar, kafamızın içindeki çakan nöronlardan ibaretiz. Aslında bu kötü haber değil, hatta daha çekici bir haber var. Makine programlanabiliyor, koşullanıyor. Buna bir takım şeyler sebep oluyor; yaşadığın çevre, başından geçenler ve belki de en önemlisi, bunları algılayışın. Böylece kanlı canlı bir makine olmuş oluyorsun, yaptıkları, en büyük amacı olan üremeye
  4. Konu başlığına cevap: %20 öldüren bir hastalık yaşlılarca gerçekten önemsenirken, %80 öldürmeyen bir hastalık gençler tarafından hiç önemsenmeyebilir. Yani, iş sende ve tedbirlerinde bitiyor.
  5. ApollonTheGod

    Hayatta her şey neden ters gidiyor?

    Belki bir şekilde mümkündür, ya da değildir, kıçından testosteron al. İntramusküler enjeksiyon yani. 2-3 güne düzelirsin. Süperfizyolojik dozdan bahsetmiyorum, seni normale çekecek kadar. Fakat şunu da biliyorum ki, dünya ve Türkiye buna hazır değil. Sebebi belki SSRI'ların getirisi olsun, belki de testosteronu öcü hormon bilmemiz olsun; bu böyle.
  6. Forumlar eskisi gibi değil, durum güncellemesi gibi attığımız hislerimize, artık Twitter "Gel buraya" diyor. Ama yazılanlarda birilerinin yanmakta olan ateşi tekrardan harladığını seziyorum, en iyisi ateşi onu harlayana doğruca püskürtmek.
  7. ApollonTheGod

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Bizim eve de gelsin, kalabak su ara sıra geçmiyor, apartmanın önüne bıraksın..
  8. ApollonTheGod

    Yalvarırım bana yardım edin.

    Halter kaldır. Kafan yerindeyse bisiklet sür. Gerekirse acizler gibi koş, sür, kaldır, çünkü acizlerden pek farkın yok şuan.
  9. ApollonTheGod

    Fizik Kanunları Nedir?

    Kopernik insanı merkezden uzak tutarak güneş sistemini açıklamış. Bu örnek gibi, bazı soruların cevaplarını almak için sahip olduğumuz yanılsamaları ne kadar en aza düşürdüysek, sonuçlar o kadar anlamlı oluyor.
  10. ApollonTheGod

    Fizik Kanunları Nedir?

    Kanun, teori olsa da olmasa da, evren işleyecek. İşleyişi hiç değişecek mi, değişti mi, şimdiki evren eskisi ile aynı mı, bunlar başka sorular. Ama sırf doğaya anlam verelim diye çabalarımızın sonucu olan şey, evrenle birbirini gerektirmemeli. Evren var ki, kanun ve teori ile açıklamaya çalışabiliyoruz. Biz olmasak, ne kanuna ne de teoriye hiç de gerek kalmayabilirdi.
  11. ApollonTheGod

    İlginç Fizik Soruları

    Bahsettiğin merkezkaç'lar merkür ve venüse ne yapmamışlar ki, hala küre kalmışlar?
  12. ApollonTheGod

    Ateizm Derneği de bulunsun buralarda

    Diyecem, lan hiç mi görmedin. Baya boylu poslu adamlar, popolarına pipi kaçmasından hoşlanıyorlar, ergen bile uyanır bu mevzuya.
  13. ApollonTheGod

    Kan grubunuz nedir?

    Her şeyi sıralamışsın zaten, ne anladık bu işten?
  14. ApollonTheGod

    EN SEVDİĞİNİZ FİLM MÜZİKLERİ

    Daha vardır, rock ya da metal film müzikleri, arayasım gelmedi şuan.
  15. ApollonTheGod

    Kaç yaşında ve neden

    Dini savunmaya çıktığım lise yıllarıydı, okuldaki feminist deneycilerin, "Erkeklere birden fazla eş var, biz de çok erkek istiyoruz" laflarına, mürekkep yalamış halimle "Biyolojik olarak 9 ay içinde taşıyacağın kişiye muhtaçsın, dediklerin de deli saçması" gibi boş laflar etmiştim. Oysa kafam yeteri kadar çalışmamış ki, saf iyilik içeren cennetin katmanlı olduğu saçmalığı, çöpteki pisliklere beslenen cinler saçmalığı, hatta bizim inşaat ettiğimiz evlerde yaşayan cinler, karısını kendi elleriyle muhammede siktiren zavallı zeyd gibi basit şeyleri göremedim. Dini
×
×
  • Yeni Oluştur...