Jump to content

Erinc

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Erinc Hakkında

  • Derece
    Member
  • Doğum Günü 23-09-1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ADANA

Güncel Profil Ziyaretleri

489 profil görüntüleme
  1. Erinc

    Amerika hakkında neler biliyorsunuz?

    Rusya Ve Türki ülkelerde çalışmak Amerikaya gidebilmek için daha hızlı birikim yapabilmeni sağlar. Özellikle Rusyanın maaş skalası bir tık aşağıda olsa da sunduğu yaşam standartları ve para biriktirme oranı gayet tatmin edicidir. Şu videoyu izlemeni tavsiye ederim.
  2. erken teşhis ve tedavi şart.
  3. Erinc

    İsa Peygamber Musa ve Harun Peygamberlerin Yeğeniydi

    Bozacının şahidi şıracı.
  4. Erinc

    Tek hücreliden çok hücreliye geçiş evrimi

    Aşağıda Dr. Çağrı Mert Bakırcı'nın konuyla ilgili yazdığı güzel bir makale var. Biyolojik Olarak Irk Nedir? Alt Tür Nedir? Aslında alt tür ile ırk arasında çok net bir ayrım bulunmamaktadır. Ancak biyolojik terminolojiye baktığımızda, ırkın aynı türe ait popülasyonların çeşitli coğrafi bariyerlerle izole olmuş ayrı grupları olduğunu görüyoruz. Yani bir arı türünün Torosların güneyinde kalan bireyleriyle, Torosların kuzeyinde kalan bireyleri eğer ki birbirlerine artık hiçbir şekilde ulaşamıyorlarsa ve ulaşma potansiyelleri de yoksa, ayrı biyolojik ırklar olarak isimlendiriliyo
  5. Erinc

    Kuran yine haklı çıktı

    Bunu bulanlarin akillarina kurani okuduktan sonra mi boyle bir sey yapmak geldi acaba? Bana göre naif insanları korkutmak ve hipnotize etmek için yazılmış anlamı olmayan şiirler.
  6. Erinc

    evrendeki en güçlü ve gerçeğe en yakın din deizmdir.

    Ölçüm cihazları ile varlığına dair bir kanıt bulunamayan bir şey bir gün ölçülebilene kadar yok kabul edilir. Tanrinin varlığını ispatlamak istiyorsanız onu ölçmeniz gerekiyor. Aksi takdirde tanrı bir inançtan yani bir teoriden oteye gitmez.
  7. Erinc

    evrendeki en güçlü ve gerçeğe en yakın din deizmdir.

    Ok. Yazdıklarını 2 kere okudum. Ancak inanmayı reddettiğim konular hakkinda düşüncelerim değişmedi. Çünkü yazdigin seyler bana temelsiz geldi.
  8. Erinc

    Amerika hakkında neler biliyorsunuz?

    Turist vizesi ile oraya gider ve vergi numaran olmadan çalışmaya kalkarsan kaçak ve daha düşük ücretlere uzun mesailer yaparak çalışırsın. Kendi işini kyrmak için minimum 500bin usd sermayen olması lazım. Calsma vizesi almak istiyorsan spesifik ve orada ihtiyac bulunan bir meslekte tecrübeli olman ve çok şanslı olman lazım. Çünkü işveren yabancı birisine vize çıkarabilmek için ABD'yi böyle birisinin amerika'da bulunmadığına ikna etmesi gerekiyor. Prosedürleri uzun ve yıldırıcı. En kolay bu işler şöyle olur: work and travel ile gidersin. Vergi numaranı alırsın. Daha sonra turist vi
  9. Erinc

    evrendeki en güçlü ve gerçeğe en yakın din deizmdir.

    Deizm inançtan yani bir teoriden öteye gidemez.
  10. Erinc

    Hayalindeki tanrının masal olduğunun ispatı

    Ben de Tanrinin bilgisizliğe karşı oluşan korkuyu bastırma ihtiyacına karşı doğduğunu düşünüyorum. Ve belirtmiş olduğun gibi, bu korkuyu bastırma ihtiyacı kalmadığında insan tanrıyı reddedebilir.
  11. Erinc

    Hayalindeki tanrının masal olduğunun ispatı

    Tanrı insanın yarattığı sanal bir şey.
  12. Erinc

    Ötanazi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Bir insan böyle bir karar verebildiyse tarifsiz acılar içerisinde olmalı. Köprüden atlamaktan daha medeni bir ölüm şekli. Ben destekliyorum. Insanlar intihar yerine otenaziyi seçsin. Otenazi isteyen birisine gerekli destek verilsin. Verilen desteğe ragmen otenazide kararliysa otenazi hakkı kullandirilsin.
  13. Erinc

    Talak Suresi 4.ayet

    "kadinlarinizdan" ifadesi islamın ne bok olduğunu gayet net ifade ediyor bence. Bunun tartışma konusu olmasi dahi iğrenç inanclarinizin kökenini gözler önüne seriyor.
  14. Erinc

    Yaşadığı En Kolay Ispat Edilecek Kişidir Peygamberimiz

    O dönemin kayıtlarının tamamını abbasiler yok etmeseydi belki dolu kaynak bulacaktik Muhammed ile ilgili ve onu daha yakindan taniyacaktik. Ne yazık ki tarihi araplar yok etmiştir. Bu nedenle kuran bir efsane olmaktan öteye gidemeyecek bir kitaptır bana göre.
×
×
  • Yeni Oluştur...