Jump to content

uygur

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    183
  • Katılım

  • Son ziyaret

uygur kullanıcısının paylaşımları

  1. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    Biliyoruz sosyalist olduğunu geri zekalı. Övdüğün atatürkün ne kadar rezil biri olduğunu göstermek için verdim. sana göre senin atatürk ün sözde ağalık sistemini yok edecek. Halktan topladığı vergiler ile aldığı amerikan malı traktör biçerdöğer alıp amerikan elçisine hava atıyor. Toprakda atatürk ün şahsi malı.Kendisi ağa olmuş bir kişi mi ağalığı yok edecek. Neymiş ölünce halka vermiş.halka vermiş olsa üretilen ürünler halka dağıtılırdı. Ne için örnek verdiğimi anlamayacak kadar aptalın tekisin. üretilen ürünlerde ürün olsa halkı kendisi gibi ayyaş yap
  2. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    Hakaret dışında cevaplarını beklliyorum.. Bana salak demek ile kendi salaklığını örteceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Gülebilirsin atatürkçüler zaten kendilerini dev aynasında görüp halka tepeden bakarlar. Tito devlet aarzilerinde üretilen ürünleri ücretsiz dağıtırken senin atatürk ün parayla dağıtıyordu.Herkesi üretimede katmıyordu.hadi yaylan git şimdi.
  3. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    Bursa nutkunu örnek verdin.Ama o nutuktakileri nasıl uyguladığını söylemediğin için ilk soruyu ben sordum. Sen benim sorumu cevaplamak yerine atatürk ü nasıl yargıladın diye soruyorsun. sen detay vermiyorsun benden detay bekliyorsun. Soruna cevap vereyim kprkma ben senin kaçmam uyduruk resimlerde atmam. Ben sosyalistim.Felsefemde pozitivizm daha doğrusu deneycilik. Atatürk döneminde avrupadan kopyalanan yasalarda dokunulmazlık var. Padişahlığı hilafeti kaldıran biri böyle kanunları alıp uyguluyorsa ciddiye alınmaz. Uyguladığı ekonomik sistemde kapitalizm.
  4. uygur

    Medeni Toplum Boylelerini Boykot Etmeli

    Fazla çalışmak suç neden şikayet etmeyeyim. Kendimi edince işvereni şikayet etmiş oluyorum.
  5. uygur

    Medeni Toplum Boylelerini Boykot Etmeli

    Devlet bahçeli gibi mafya liderlerine ziyarete gidenler var. Onu açığa alan yok.
  6. uygur

    Medeni Toplum Boylelerini Boykot Etmeli

    Kamera ve ses kayıtları bazen delil sayılmıyor. Hatta savcılıktan izinsiz çektin diye suç sayılıyor. Başkası yerinede şikayet edemiyorsun.Örneğin ben fazla çalışma saatleri için hem kendimi hemde başkalarını şikayet ettim.Benim başvurularımı değerlendirdiler sadece diğerlerine birşey yapılmadı.
  7. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    O kişiler ile atatürk ü biraya koyduğum için rahatsız oldun. Lenin ,çankayşek, mao nasıl onlar uygun mu? Yoksa atatürk ulaşılmaz biri mi? Bursa nutkundan bahsediyorsun bende soruyorum ne yaptın diye. O saydığın tartışmaları herkes yaptı.Geç onları. Tayyibe karşı bir atatürkçü ne yapmalı onu yaz baride öğrenelim. Vaybe hiç aklıma gelmemişti onu yapmak diyeyim.
  8. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    vicdanın rahat ise ne yaptığına örnek verir misin? nasıl karşı çıktın devlet polisine askerine hakimine? Dhkpc li gibimi pkklı gibi mi hizbullah gibi mi? Atatürk gibi deme ilk önce onun gibi devletin askeri olman gerekiyor. Kaddafi ile sisi de asker kökenli.
  9. Bu alfabede harf sayısı az. Türk alfabesindeki karekterler yok. Aynı isimde birden fazla kişi olursa hangisinin rüyasına gireceğiz?Niyet ettiğimiz kişinin mi?
  10. uygur

    Güncelleme

    Kimse admin olmak istemiyor diye şikayet ederler ama admin olmak isteyenleri yapmazlar.
  11. https://www.flightradar24.com Şu anda havada uçan uçak sayısı 17577. Google şirketinin internet ve telefon iletişimi için saldığı balonlarda haritada gözüküyor. Bir yolcu uçağı ortalama 80 ton yakıt alıyor.Bunların egzos gazları sera etkisi yaratır mı?
  12. Forum züğürt ve asalak olan kapitalistler ile dolu. Hadi asalak çıkarı için savunuyor züğürtler ne için savunuyor onu anlamış değilim. Belki özeniyordur asalakların yaşantısına.
  13. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    Kıçına batması mı gerekiyor bazı şeyleri anlaman için. Atatürk ile uğraşmıyorum sizlerle uğraşıyorum.Ah atatürk vah atatürk diye zırlayıp durmaktan başka birşey yaptığınız yok. Tayyip hangi eğitim sisteminin ürünü? uzaydan mı geldi tayyip? Abdullah öcalanda o andımızı okudu tayyipde okudu.Faydası oldu mu? Forum sahibi hacida o sistemin ürünü ama turkiye yerine amerikaya hizmet ediyor. Ölmeye yakın duygusal vatan sevgisi tuttu.
  14. uygur

    Güncelleme

    http://www.ateizmvedin.org Bu giriş sayfanızdan bilgilendirme yapın o zaman.
  15. Bu sadece Turkiye'nin sorunu değil ki. Aynısı çalışmadan kazanma avrupa ülkelerinde amerikada da var.çoğu şirketlerini kapatıp doğu asya ülkelerine taşıdı. kardan kendilerine düşen payı alıyorlar sadece. kendi ülkelerindeki üretim zinciri koptu. örneğin Trump çin mallarına ambargo koyuyor kendi ülkesindeki işletme sahipleri karşı çıkıyor.bağımlı oldular çine.
  16. onlar check valf.piston değil. suyun ileri gitmesi izin veren geriye dönmesine izin vermeyen kapak yani. elektronik devrelerdeki diyot gibi.
  17. o sorduğum soruları ram pompasının nasıl çalıştığını öğrenmek için sormuştum. onların cevabını bilmiyorum. Verdiğim linkteki formülü anladım ama burada anlatamıyorum. momentum formülünden türetilmiş. sadece yükseklik ve debi ile bulunacak şey değil. Depodan pompaya gelen borunun uzunluğuda lazım.Aynı debide akan suda boru uzadıkça formüle göre basınç artıyor.kısaldıkça basınç düşüyor. valfin kapanma süresi t suyun hızı dv gibi şeyleri hesap yolu bulmak benim için imkansız.En yisi deneme yanılma ile bulmak. @Sütlü Kase ile @DreiMalAli gibi matematik bilgimde yok zate
  18. uygur

    Türkiye'den umudunuz var mı?

    Ben fransa ile almanyanın da durumunu beğenmiyorum. Onlarında eğitim sistemi 1970li yılların ortasından sonra bozuldu. Çoğu firması doğu asya ülkelerine gitti. Irkçılık boşuna yeniden hortlamıyor.
  19. 1960 larda natoya bağlı olan ülkelere nükleer santral kurulacaktı. Doğu blokuna ait komşularımızda ermenistanda var bulgaristanda var. Hala sıkışınca elektrik alıyoruz bu ülkelerden. Suç sadece amerikada değil ki suç yöneticilerimizde.Natoya centoya bağlıyız diye yaygara koparmaktan başka birşey yapmıyorlar. Doğu bloku hayranı olduğum anlaşılmasın. Doğu blokuna bağlı olsaydık durumumuz gene aynı olurdu. Doğu bloku dağıldıktan sonraki halleri ortada.Onlarında hepsi devlet fabrikalarını kapattı. şimdi neredeyse hiçbir şey üretmiyorlar:
  20. özgür hissetmek ile özgür olmak arasında çok fark var. geçmişte bir iletinde korunmak için çift tabanca taşıyorum diyordun bu mu özgürlük?
  21. uygur

    Yurt Sevgisinin Kanıtı Nedir?

    Toplum içindeki durumuna göre değişir. Sade bir vatandaş için seviyorum demesi yeterlidir. Ama başbakan bakan milletvekili vali hakim subay ,işadamı filan ise daha fazlasını gerektirir. Benim için mesela ülkeyi borca sokan yöneticiler vatan hainidir.
  22. hahaha cihazı görünnce askerlik günlerim aklıma geldi .:) @Culture Club nickli şahız aklıma geliyor hep .oda askeri işlerle uğraşıyordu.:)
  23. Yedek parça ile montaj yaparak ürettiğimizi söyledim. Ha satın almışsın ha parçalarını satın alıp monte etmişsin. Birde yerli üretim diye yutturduklarına sinir oluyorum. Buji yapan fabrikan yok otomobili yerli üreteceğiz diye sayıklayıp duruyorlar. Gebzede askeri jeep fabrikası vardı yedek parça gelmeyince kapandı.Üretilen jeeplerde ikinci dünya savaşından kalma. Aynı şekilde Atatürk döneminde sözde yerli uçak fabrikası kurduk . yedek parça aldığımız ülkeler yardımı kesince uçak üretemez olduk. yedek parça alıp üretmek yerli üretim ise bende herşeyi yerli üretiyorum.
  24. uygur

    Güncelleme

    ateistforum adıyla açılmış twitter facebook sayfası foruma mı ait? foruma ait ise orada neden bilgilendirme yapmıyorsunuz? birde forum güncellemesi neden bu kadar uzun sürüyor?
  25. ABD halkı benden özgür değil. Özgür olsaydı Turkiye yerine gider orada yaşardım.
×
×
  • Yeni Oluştur...