Jump to content

İLHAN.1

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

İLHAN.1 Hakkında

  • Derece
    Newbie

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Anibal son yazdığıma lütfen cevap verir misin? @anibal
  2. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    ANİBAL baldırı çıplak deyimi cahili hafife almak gibi bir şey çünkü Erdoğan'ı iktidara bunlar taşıdı ve her geçen gün daha da kurdurarak karşı tarafı bastırıyorlar en önemli güvenceleri nüfusları Misal yarın arapların zengini parayı aldı çıktı gitti. peki 10 15 milyon ve has İslamla zihinleri bezenmiş bu şahıslar burada dil özerklik vs vs hatta MHP AKP şeklinde partiler ile ülke yönetimine çökseler bu bir kabus olur. Avrupa dahs kontrollü bir alım yapıyor sindirebileceği şekilde ama bu da yeterli değil çünkü bu bir göç değil silahsız istila. Afrika kıtası 2 milyar oldu sıkıntı şu ki nüfus
  3. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    ANİBAL dediklerin çok doğru kazanç götürü açısından saçma ama özellikle afrika ve araplardan yoğun göç var. Bu göçler teknolojinin zirve noktasında hiçbir getirisi olmayan artı çok fazla götürüsü olan nüfus, avrupa ve abd bunlara karşı nasıl bir önlem alıyor TÜRKİYE düştü artık araplara teslim oldu. İHVAN olmasa olmazdı ama neyse YARIN Türkiye'de saçma artan nüfusla avrupaya daha doğrusu medeniyete tehdit olur.
  4. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    ANİBAL ALMANYA ve JAPONYA'YA yönelik kısıtlamalar kalkarsa Bu iki devlet normal düzende devam edeler mi? yoksa yeniden düzen kurmak için savaş isterler mi? ABD ve RUSYA bunu göze alabilir mi? Özellikle Rusya gerçi nüfuslarıda yaşlandı.
  5. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    ANİBAL daha doğrusu bakışlarımın ETKİLEYİCİ ama aynı zamanda KORKUTUCU (itici değil) olduğu ve bu yüzden kadınların yaklaşamadığı çevremden aldığım söylemler. bu arada ANİBAL abd konuştuğum biri ilginç konular anlattı vaktiniz olursa bu konular hakkında fikrinizi beyan ederek yardımcı olur musunuz?
  6. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    ANİBAL burada bir sıkıntı var dediğin şekilde yaklaştığım herkes kaçtı benden çevrem bakışlarımın dahi çok şey olduğunu söylüyor halbuki yakışıklı vücutlu ve HİTABET KONUSUNDA HİTLER İLE HEMEN HEMEN AYNI YETENEKTEYİM AMA BAKIŞLARIMIN ÇOK KÖTÜ OLMASI SÜREKLİ ELEŞTİRİ NOKTASI VE KADINLAR NOKTASI BİRAZ ŞANS MESELESİ GİBİ.
  7. İLHAN.1

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    gençlikte olur böyle şeyler zamanla atlatırsın.
  8. İLHAN.1

    Yanlış sonuçlar

    Sayın ANİBAL nasılsınız? 3 yıldır sizi sürekli okuyan takip eden biriyim sayenizde hayata daha nesnel bakıyorum. Özellikle ABD konusundaki doğru söylemler ve masallardan uzak bakış açınız, nesnel örneklerle anlatışınız takdire şayan özellikle İHVAN konusunu sizin sayenizde öğrenip ortadoğu olaylarını daha sağlam anladım çok çok teşekkür ederim bundan sonra buradayım. Saygılarımla İLHAN.
×
×
  • Yeni Oluştur...