Jump to content

kutsalcaydanlik

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

kutsalcaydanlik kullanıcısının paylaşımları

  1. kutsalcaydanlik

    Kuran kendisinden neden “o” diye bahsediyor?

    Çaktırma kendisi çok mütevazi ???
  2. kutsalcaydanlik

    "Düzen varsa tanrı vardır"

    Senin neye bağladığın önemli değil. Çünkü senin o Arap Tanrın bi halt yiyemez. Anladın ? Anlamıyo işte hala boş konuşuyor. Tekrar söylüyorum. Bir tanrı varsa senin o Allahın ancak kumda oynar. Git kendine başka Tanrı bul sonra gel.
  3. kutsalcaydanlik

    "Düzen varsa tanrı vardır"

    HATEM sen boşver düzeni hatayı. Senin yapman gereken şey tanrılar arasında Arap putu Allahı yüceltmeye çalışmak. Çünkü Allahın son sıralarda, kumda oynuyor. Bazen kendini kuma gömüyor, bazen de kumdan kale yapıyor. Senin bu arap putunu bu işten vazgeçirip diğer tanrılar arasında yüceltmesi gerektiğine ikna etmen gerekiyor. Anladın ? ?
  4. Kalp ? Idrak ? Bunun gibi adamların bilime çamur atması normaldir. Ulan bu zaten bilimden haberi yok ? Yani insan birşey öğrenir öyle eleştirir anlarız. Kalbin idrak ettiğini söyleyen adama neyi öğretelim ? Tanrı demek istemiştiniz galiba ? Çünkü Allah gibi bir saçmalık için deneye ölçüme gerek yoktur. Çünkü saçmadır. Bunun için Kuran'ı okumanız yeterdir. Allah hakkında bilgi vardır. Allah tuzak kuran, azab eden ama aynı zamanda seven bir babadır. Ayrıca psikolojik rahatsızlıkları var.
  5. kutsalcaydanlik

    "Düzen varsa tanrı vardır"

    Bu adam harbi hasta. Adamın kanıtladığı bir şey yok hala ispat ettim sanıyor. Sizin hastalığınız ilk neden. Taa Antik Yunanlılar'dan kalmış bu felsefe hala kabul ediliyor. Hadi çalışsa anlayacağım fakat olmuyor. Çünkü ondan sonra "ilk nedeninde bir nedeni vardır? " diye bir soru oluşuyor. Fakat bunun gibiler soru sormayı orda bitiriyor. Bre adam. Onu kim yarattı yarattı yarattı diye soruyorsun orda niye soru sormayı bitiriyorsun. Hadi kendi Tanrı kavramını bulsan yine anlayacağım? Adam ciddi ciddi bunları Allah celle celle celle celaluhu yaptı diyor. Daha Ortadoğu'dan başka b
  6. kutsalcaydanlik

    "Düzen varsa tanrı vardır"

    Bir Tanrı varsa o senin deli Arap tanrın olamaz. Ilk önce bunu öğrenelim. Hayvanları insanların hizmetine verdiğini söyleyen, insanları canı sıkkın olduğu bir zamanda kendisine kulluk etsinler diye yaratan, her canlıyı çift cinsiyetli sanan, bol Yehova zırvasıyla dolu cahil Arap tanrın ancak kumda oynar.
  7. Kim dünyanın yuvarlak olduğunu iddia ederse küfür ve delalete düşmüş olur. Çünkü bu iddia hem Allah'ın, hem Kur'an'ın, hem Peygamber'in reddidir. Bunu iddia eden kişi tövbeye davet edilir. Ederse ne ala! Aksi takdirde kafir ve dinden dönmüş bir kişi olarak öldürülür ve malı da Müslümanlar'ın hazinesine katılır. Eğer ileri sürdükleri gibi dünya dönüyor olsaydı ülkeler, dağlar, ağaçlar, nehirler, denizler bir kararda kalmazdı. İnsanlar batıdaki ülkelerin doğuya, doğudaki ülkelerin batıya kaydığını görürlerdi. Kıble'nin yeri değişir, insanlar kıbleyi tayin edemezlerdi. Velhasıl bu iddia sayma
  8. kutsalcaydanlik

    Müslümanlara Bir Soru

    Sa’b diyor ki; – Peygamber’e (sav) müşriklerden gece baskınına uğrayan zürriyetlerin(kadın ve çocuklarının) hükmü soruldu. Bu suretle müslümanlar onların kadınları­na ve çocuklarına isabet ediyorlardı. Peygamber (sav): – Onlar onlardandır, buyurdular. Başka versiyon: – Onlar babalarındandır, buyurdular. [Buhari, Cihad, 145 – Muslim, Cihad, 1745] Böyle bir hadis var ? Bide bir savaşta kadın öldüğü için kadin oldurmeyi yasaklamış ? Yani bunların kafalar karışık.
  9. Hatta küçükken hangi hocaydı bilmiyorum ama Muhammed aslında vardı sonra değiştirdiler, diyordu. Nefret etmez bence ona çalışır. Bütün hayatını yararlı işler yapmak yerine ona harcamıştır. Böyle garip bir Tanrıdır Allahımız. Kendi yarattığı şeye aşık olmuştur.
  10. kutsalcaydanlik

    Muhammed Medine’de neden sapıttı?

    Kuran her konu başka bir yerde çorba bir şekilde toplanmïş bir kitaptır. Konularda sürekli atlama, aynı konudan sürekli bahsetme ve ayrıca Rahman Suresi'ndeki gibi takılmış kaset gibi aynı şeyleri tekrarlamadır. Bu mu uyum ? Bir göster şu uyumu da biz de görelim.
  11. kutsalcaydanlik

    Muhammed Medine’de neden sapıttı?

    Şu Uhud'daki mucizeleri de göstersen iyi olacak.
  12. kutsalcaydanlik

    Akapeliler neden bu kadar yalancı?

    Kitleye bakmak gerekiyor. Bildiğin gibi kitlede büyük dindar kesim var. Bunlar inançlı. İnanç sadece dini olmakla kalmaz eğer fazla dindarsa bu siyasete de günlük yaşamına da sıçrar. Koşulsuz inanır ispat gerekmez. Önyargılı olur.
  13. kutsalcaydanlik

    asosyallik

    Bir daha Allah din felan gönderirse (!) "Oku !" felan demesin. Çoğu ters anlıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...