Jump to content

la ferrari

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

la ferrari kullanıcısının paylaşımları

  1. la ferrari

    Ekrem İmamoğlu hakkında

    Ülkede özgürlük demokrasi isteniyorsa eğer Hdp siz olmaz.Bunu herkes anlamalı. Hdp olmazsa biz kürtler politika yapamayız .
  2. Merhaba herkese, insanları sersemleten mantıklı karar. vermelerini engelleyen maddeler nelerdir? 1yıldır haberlerde en az5 -6 kişi çay içtim sonra yanlışlıkla imza attım diyerek dolandırıldıklarını söylüyor. Bu maddeler neler olabilir? iyi forumlar
  3. la ferrari

    Sözlüklerdeki hiçbir şeyi beğenmeyen enteller(!)

    Eksidekiler mi böyle yoksa başlık sahibi mi? Ben nedense ne kadar planlarımdan is tecrubelerimden bahsetsem nette veya çevremde mutlaka alay etmeye küçük düşürmeye çalışan insanlarla karşılaşıyorum.
  4. la ferrari

    hızlı yürümek mi koşmak mı

    Anibal ben her gün yüzlerce adım yürüyorum otel içerisinde.Şeker tuketmiyorum.Ama 170 cm den uzun boy varken kilom 56 civarında.Ne düşünüyorsun?
  5. la ferrari

    Idrar tutamama

    Merhaba herkese,bugün canimı sıkan bir şey oldu.Iş sırasında iken aninden istemsiz olarak bir iki damla idrarırımı tutamadım.Doktora gitmedim çünkü bunun bir sağlık sorununun göstergesi olup olmadığından emin olamıyorum.Ilk kez böyle bir durum yaşıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
  6. Merhaba herkese, İngilizce öğrenmek istiyorum ve kararlıyım da. Nasıl başlamalıyım? İngizce çocuk kitapları mı okumalıyım? Teşekkürler.
  7. la ferrari

    Akıl ve Zihin gelişir mi?

    Anibal benim matematigim yok ancak maddi durumum iyi. Ne yapmam tavsiyesinde bulunursun? Kendimi nasıl geliştirmeliyim? Ticaret ilgimi çekiyor devam mı etmeliyim sence? Övmek için demiyorum ama burdaki saygı duyduğum nadir insanlardansın.
  8. la ferrari

    Tekrar yazmasını istediğiniz üyeler

    @Yâdellerdeki Yurtdaş özlüyorum bu üyeyi. Keşke burda olsa. Gerçek bir ateistti.
  9. la ferrari

    Tekrar yazmasını istediğiniz üyeler

    Ayyaş herif madem forum ruhunu biliyorsun niye bana defalarca iftira atıp beni kışkırttın? Bir ton küfrettin arkamdan ANANI TERSTEN GÖRDÜRÜRÜM dedin. Yaptığın tüm pisliklerden yanına kar kaldı. Forum ruhunu biliyorsan ve şerefli bir insansan atılmasına neden olmazsın insanların.
  10. la ferrari

    Özgüven Nedir, Nerede Kaybedilir

    Anibal sürekli sorumluluk bilincincede olursak e kendimizi geliştirmeye özen gösterirsek hrm özel hemde iş hayatında başarılı olur muyuz sence? Ben sürekli olarak aileme bakmam gerektiği ve bu nedenle çalışmam gerektiği psikolojisi icindeyim. Cevap için şimdiden teşekkürler
  11. la ferrari

    asosyallik

    Içe dönük bir yapım var ve asosyal kelimesini üzerime alınıp yanlış düşündüm belki de. Bir sürü arkadaşım var ve belli zamanlarda buluşurum.Yanlarında iken rahatsız olmam.Ama genelde kendime özel zaman ayırmayı ve işime gücüme bakmayı tercih ederim. Sence böyle olmamda sorun var mı? Şimdi veya gelecekte?
  12. la ferrari

    asosyallik

    Internette sayesi de zaten insanlar sosyallesiyorlar bu yeterli degil mi? Asosyolligi gözünüzde fazla buyutmeyin bence.Bif topluluğa dagil olmanin günümüzde bir anlamı yok.
  13. la ferrari

    asosyallik

    Genelde sosyalleşme tavsiyesi verilir ama bu. bencede anlamsız. Her kisin kişilik yapısı farklı. Sosyal olmak şart değil. Dışarıda bit kaç boş insanla zaman geçirmek yerine, evde ailenize zaman ayırın. Çünkü tek güvenebileceginiz insanlar onlar. Arkadaş her zaman yarı yolda bırakabilir. Sadece kendi geleceğinizi düşünün ve bunu yaparken de bencil olun. Kendi çıkarlarınızı düşünün. Yalnız kalmayada ihtiyacımız var unutmayın .
  14. la ferrari

    Üniversite ve Yaş sorunsalı.

    Hocam siz ne işle meşgulsünüz?
  15. la ferrari

    Şehvetiye tarikatı

    Varsa yaparsın yani?
  16. la ferrari

    Üniversite ve Yaş sorunsalı.

    Turist vizesiyle gidince bir süre verilmiyor mu?
  17. la ferrari

    Baz istasyonlari icin guvenlik mesafesi

    Vay be. 4 yıl önce bu konuya girip mesajları okuduğumu dün gibi hatırlıyorum. Harmonia sevdiğim bir üye idi. Babyknight isimli sevgiliside burda yazardı onuda severdim. Zaman ne çabuk geçiyor.
  18. la ferrari

    Amerika yatırımcı vizesi E2

    Hocam hangi konularda araştırma yapmalıyım bilemiyorum. Yani demek istediğim, ilerlemek için önce yönümü belirlemeliyim ama yapamıyorum çünkü nerden başlamalıyım bilmiyorum.
  19. la ferrari

    Para için evlenen kadınlar

    İkinizde aynısınız. Sabahtan akşama kadar her konuya girip, cinsel içerikli muhabbet çeviren sen değilsin sanki.
  20. la ferrari

    Para için evlenen kadınlar

    Daha açıklayıcı yazar mısın?
  21. Paranda değer kaybediyor ama. Dolarla mı maaş alıyorsun?
  22. Ben yakışıklı nikli üyeyim ve o hesaplar bana ait değil. Bu yaptığın iftira. Elinde kanıt var mı?
  23. la ferrari

    Sizce bu ilişki yürür mü?

    Bu nasıl cevap?
×
×
  • Yeni Oluştur...