Jump to content

örümcekadam

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

örümcekadam Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. örümcekadam

    Ateizm Derneği de bulunsun buralarda

    Arap değilim.oğlanı eşcinsel anlamında kullandıysan oğlanda değilim. Ateistlerin eşcinsel olanlarını normal görüp diğerlerini dışlaman çok ilginç. Mevlana gibi ne olursan ol gel mi diyor sunuz? Gel, gel, ne olursan ol yine gel, İster kâfir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, Bizim dergâhımız, ümitsizlik dergâhı değildir, Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... Bunu söyleyen mevlana aşağıdaki sözüde söylemiş. Kimle gezdiğinize, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü bülbül güle, karga çöplüğe götürür.
  2. örümcekadam

    Ateizm Derneği de bulunsun buralarda

    ateistlerin tanışma toplantısı adı altında zoom linki verilmiş.git dinle konuşmalarını. dernek başkanıymış herkes kendi ismiyle katılıyor onların isimleri gizli.sen gizlersen hemen banlıyorlar.
  3. örümcekadam

    Ateizm Derneği de bulunsun buralarda

    Her yerde cinsel ilişki teklifi yapıyorlar. Gitsinler kendileri gibi birilerini bulsunlar. Laftanda anlamıyorlar.Red edilince seni aşağılayıp duruyorlar. Doğada yaygın olması beni rahatsız edecekleri anlamına gelmiyor. Sana yapılmasını istemediğin şeyi sende başkasına yapma diye bir söz var. Empati yetenekleri yok.Herkesi kendileri gibi potansiyel eşcinsel olarak görüyorlar. Kendilerini becerecek kişi arıyorlarsa gitsinler ayrı bir chat kanalı açsınlar. O zaman istedikleri gibi konuşabilirler.
  4. örümcekadam

    R.T.ERDOGAN DiYORKi

    özelden mesaj atamıyorum.habire @anibal ile mesajlaşıp duruyorsunuz. Müslüman mısınız? müslüman iseniz bir ülke nasıl yönetilmeli yazabilir misiniz?İslam Ekonomide hangi yolu izlemeli?
  5. örümcekadam

    Ateizm Derneği de bulunsun buralarda

    Ateizmderneği ateistleri temsil etmiyor. Ateizmderneği adını eşcinseller derneği olarak değiştirmeli.
  6. örümcekadam

    İslam hariç hiçbir dinin cinlerden bahsetmemesi

    Bu cinlerin varlığını ispatlayabilir misin? Yada cinlerin varlığını öğrenebileceğim bir yöntem söyleyebilirmisin? Bu iş için Alet edevat gerekiyor mu? :)
  7. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Sayfanda şifreli metinler gizli dualar var demişsin. Bu metinlerin ne olduğunu nasıl uygulandığını yazmamışsın. Şifre sır diyen biri birşey bilmiyordur. Bilen anlatır.Bilmeyen kendini biliyormuş gibi gösterir.Kendisini gizemli yapar. Firavunlar gibi evden dışarı çıkmaz.Halkda onu görmediği için anlatılanlara inanır falan filan.Aynısını tarikat şeyhleride yapıyor.
  8. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Astral seyahat hakkında bir bilgi verdiğini görmedik. Anlattığın hep masonlar şeytanlar.:) Şeytana inanan biri ateist olamaz.Yanlış yere geldin.
  9. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Bu bağlantıdaki talimatları yapıp astral seyahate çıkabiliyor musun? https://www.wikihow.com.tr/Astral-Seyahat-Nasıl-Yapılır Bu talimatları yapınca benim uykum gelmiyor. 2-3 saat sonra uyuyabiliyorum. Rüya filanda gömüyorum.Görsemde hatırlamıyorum. Hatırladığım rüyalarında astral seyahat ile alakası yok.
  10. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Şeytanın çocukları diye isimlendirdiğin kişileri boşver. Sen neden sır deyip saklıyorsun? Yoksa amacın doğru yolu göstermek değil mi? Yada hiçbir şey bilmediğini gizlemek için mi sır diyorsun? Ayrıca İlk açılışı neden onlardan bekliyorsun? Okudum ama konu bu değil.
  11. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Öküz altında buzağı filan aramıyorum. Yapamadığım birşeye inanmam ben. Sorum net astral seyahat yapabiliyorsan nasıl yapıyorsun? Astral seyahat yapmadan önce hazırlık aşamaların ne? Wikihowda anlatıldığı gibi anlat. Alakasız Kuran ayetleri filan verip durma.
  12. örümcekadam

    Astral Seyahat

    https://www.wikihow.com.tr/Astral-Seyahat-Nasıl-Yapılır Burada anlatılanları uygulayıp astral seyehate çıkan var mı?
  13. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Konu maymun soyu değil.Astral seyahat. Gerçi konuyu açanda nasıl yaptığını yazmamış. Astral seyahat varmı yok mu onu söyle bari.
  14. örümcekadam

    Astral Seyahat

    https://www.yeniakit.com.tr/haber/marsta-muhyiddin-arabinin-imzasi-29164.html Bunu yazanlar kimin çocukları?
  15. örümcekadam

    Astral Seyahat

    Bağlantıları veren sensin. Konuya cevap yazdığına göre astral seyahat hakkında bilgin var diye baktım. Benim bilgim yok. Benim böyle bir bilgim olsa anlatırdım nasıl yapıldığını. https://en.wikipedia.org/wiki/Ingo_Swann Bu adam mesela sözde uzaktan herşeyi görebiliyormuş.
×
×
  • Yeni Oluştur...