Jump to content

Smile Buddha

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.500
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Smile Buddha Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

2.289 profil görüntüleme
  1. Smile Buddha

    Atatürk milliyetçiliği nedir ne değildir

    Forumda Atatürk'ü senin gibi ilahlaştıran hiçbir kimseden etkilenmemiş herşeyi kendisi bulmuş gibi gösterenler olduğu için yazmıyorum. Kuzey kore lideri gibi yaptınız adamı. En ufak eleştiride banlanıyorum. Halkın vergileri ile zevk sefa sürdüğünü belirtmek için ayyaş dedim.(" Atatürk'e rakı sofrasından ülke yönetilmez" diyen ben değilim.) Atatürk döneminde cumhurbaşkanı milletvekilleri maaşları ile öğretmen memur maaşlarını karşılaştırdım. Eroin üreten fabrikaları yazdım. Ziya gökalp Atatürk'ü etkilese ne olur etkilemese ne olur? Mu kıtası,güneş dil
  2. https://astronomy.com/magazine/ask-astro/2018/07/the-twinkle-of-stars frekansı farklı renkler bir ortamdan geçerken neden değişik açılarda kırılıyorlar? frekansı veya dalga boyu bilinen bir ışığın kırılma açısını nasıl bulabilirim?
  3. Bilim forumunun senin gibi üyelere ihtiyacı var.

  4. Mesajlar kutusundaki eski mesajları komple sildim. mesajlaştığım kişiler eski mesaj başlığı ile sonradan mesaj atarsa bana gelir mi?
  5. Smile Buddha

    İlginç Fizik Soruları

    Ben çözemediğim için sana sordum. çözdüm diyorsunda bir sürü bilinmeyen var denkleminde. F merkezkaç nerede? m*v^2/r yazma hemen.V belli değil.m belli değil.r belli değil. Ben sorduğuma pişman oldum.Çok bilinmeyen var.Basit olarak çözülmüyor.
  6. Smile Buddha

    Devri daim makineleri çağına doğru

    @John.Ahmetseni bu adama havale ediyorum. Adam youtubede free enerji videolarına karşı savaş açmış.Kendi mesleğiyle ilgi olanların hilelerini anlatıyor.
  7. Smile Buddha

    İlginç Fizik Soruları

    gerekli olanları koyarsın diyorsun ama nasıl bulunacaklarını yazmıyorsun. merkezkaç kuvveti bulmadan formülü yazınca çözmüş olmuyorsun. @Sütlü Kase açıyı bulurken onları dikkate alıyor zaten. tan(a)=sin(a)/cos(a)
  8. Smile Buddha

    İlginç Fizik Soruları

    m = büyük siyah kütle md=diğer kütlelerin toplamı( küçük siyah küreler,ip,bağlantı çubukları vb) bu yazdığın formülde g=m*g/(m+md) olmalı ama diğer kütleler kısmını nasıl bulacağımı bilmiyorum.Direk toplamını yazsam hata yapmış olurmuyum.
  9. siyah temada arka plan rengi ile yazı rengi aynı olan aşağıdaki bağlantılar görünmüyor. Okumadığım içerikler Siteyi Okundu İşaretle Forum Ana Sayfa
  10. Smile Buddha

    Atatürk milliyetçiliği nedir ne değildir

    Atatürk ırkçı değil diyorsunuz. Atatürk'ün söylediği yazdığı bu sözlerde geçen ırkın anlamı nedir? Gene aynı bağlantıda geçen bu sözün anlamı nedir? Aynı topraklarda yaşayan İnsanların tarihlerinin bir olması onları Türk yapmaz. Örneğin rumlar ermeniler kürtler ne zaman güçlenseler tarih birliğine dayanıp biz Türküz demediler.Ayaklandılar. Daha çok yazacak şey varda yazamıyorum dallanıp budaklanıyor sonra konu. Aynı sayfada geçen mitolojik Türk tanımlarına girmiyorum.Pozitif bilimleri kabul eden birinin böyle sözler söylememesi gerekir.
  11. Smile Buddha

    hemen şu anda kurtulmanız gereken hurafeler..

    Meditasyon yapmakda benim hurafelerim arasında. :)
  12. https://www.flightradar24.com/data/statistics
  13. Smile Buddha

    İlginç Fizik Soruları

    R olarak küçük topların bağlı olduğu çubuğun çapını mı almalıyız, yoksa küçük topların merkezinin dönme eksenine olan uzaklığı mı almalıyız? hız artıkça küçük kürelerin dönme eksenine olan uzaklığı artacak.
  14. Smile Buddha

    Göçebelerin Vatan Sevgisi Olur mu

    herkes başaracak diye bir şey yok. forumda @kavak @DreiMalAli @haci @mantik gibi başaran insanlarda var. aynı üç nesil boyunca başaramayan bir sürü göçmen olarak gittiğin ülkenin bir sürü vatandaşı var.
×
×
  • Yeni Oluştur...