Jump to content

Doğuştan işşiz

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    488
  • Katılım

  • Son ziyaret

Doğuştan işşiz kullanıcısının paylaşımları

  1. Doğuştan işşiz

    Mükemmel bir ateist olmam lazım...

    bende senin annı sikim it oglu it..
  2. Doğuştan işşiz

    Mükemmel bir ateist olmam lazım...

    ADIM ADIM TÜRK KADINININ KÖLE OLUŞ(YOK OLUŞ) SERÜVENİ.(ŞERİATİZİM)
  3. Doğuştan işşiz

    Mükemmel bir ateist olmam lazım...

    MÜSLÜMLERİN ATEİSTLERLE TARTIŞIRKEN RUH HALLERİ.
  4. Doğuştan işşiz

    Mükemmel bir ateist olmam lazım...

    Ewrime göre milyarlarca yıl önce, ilk insan abiyogenez oluşumuyla başladı, islama görede ilk insan 20.000 yıl önce ademle havva ile başladı, sizce hangisi daha mantık lı? 4 ana kan grubunuda sayarsak....?
  5. Dostum editleme süreleri, en az 30 dakika olmalı 5 dakika çok az, sonra üst üste flood! yapmak zorunda kalıyoruz. ...
  6. Doğuştan işşiz

    Foruma ne kadar kişi giriyor?

    E Dostum editleme süreleri, en az 30 dakika olmalı 5 dakika çok az, sonra üst üste flood! yapmak zorunda kalıyoruz.
  7. Doğuştan işşiz

    Mükemmel bir ateist olmam lazım...

    BENCE BURDA EZİLEN AÇIKÇA! ATEİSTLER DEĞİL ÇOK AÇIK! BİR ŞEKİLDE MÜSLÜMLERDİR, BU YORUMUMU HAFİFE ALAN KAYBEDER, BURDA ALLAHIN İSPATI DENDİĞİNDE , ÖNCE BİR YARATICI İSPATLANICAK, BU YETERLİ OLMAZ DAHA SONRADA , BENİM ADIM ALLAH DİYECEK BEN ARABIM DİYECEK ÇÜNKÜ ALLAH ADINI BİR ARABADA KOYABİLRSİNİZ.. SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN ATEİSTLER AKILLI İNSANLAR MÜSLÜMLER LE BÖYLE KONULAR TARTIŞIYORSA YA O KİŞİ ATEİST DEĞİLDİR, BU BİR KUMPASTIR! YANİ O VİDEO BİR ALDATMACADIR YADA O ATEİST GER.EKTEN ÇOK SAFTIR. ?
  8. KONU BAŞLIĞINI AÇAN ARKADAŞ YANLIŞ YAZMIŞ, TANRI KÖTÜ! İNSANLARI SEVER İYİLE'Rİ SEVMEZ OLUCAK'TI BAŞLIK..
  9. Doğuştan işşiz

    reenkarnasyona inanıyorum

    Bu post çöp tavan arasına gidicek, bana göre en büyük gerçek ölümdür ölüm bir ispattır, sonrası yok.. (ölünce insanda ne psikolojı kalıyor nede tartışıcak bir konu)
  10. Doğuştan işşiz

    TANRI VE GİZLİ DEĞİŞKENLER TEORİSİ

    akıllı insanlar erişkin olduğunda, birşeylerin yanlış olduğunu anlamak zorunda kalıyor , bence insanlıgın asıl sorunu bu, ateistmiş müslümanmış bunlar önemli değil, asıl soru şu, neden herkes farklı zekaya sahip ? 1: farklı zekalar farklı iannışlar dogurur, 2: farklı inanışlar farklı sorunlarta yol açar, 3 .farklı sorunlar farklı sorunları dogurur. 4. tüm bunlara bakarak tek bir gerçeklık ortaya çıkar işte bu atristonun mantıgıdır. irademiz özgür değildir. böyle bir irade özgür bile olsa süreklı sorun çıkartıcak, her insan nasıl barış içnde yaşıyabilr ki? hiç düşünmedin değil mi?mümkün mü senc
  11. Doğuştan işşiz

    TANRI VE GİZLİ DEĞİŞKENLER TEORİSİ

    zamandan bagımsız bir ilahın , evreni yaratmasıda bana garip geliyor, evreni yaratmadan önce nasıl tasarlaması gerektiğini düşünmesi gerekiyorki bu çok karmaşık bir konu zamandan bagımsız bir ilah nasıl düşünmüş? veya hangi zaman diliminde düşünmüş farklı bir tanrısal boyut varsa o boyuttada bir yaradan olmalıdır.o zaman biz evrene yaradana tanrı diyemeyiz çünkü onuda yaradan biri var demektir. tanrının herşeye gücü yetiyorsa, sınavsızda bir evren de yaratabilirdi, kim bilir belkide yaratmıştır, örnegin müslümanlar bu dünyada yaşasın, ateistler farklı galakside yaşasın ,kısaca her iannç b
  12. AGIR KELİMESİ HAFİF KALIR, DOĞUŞTAN BENCE..(GENETİK)?
  13. Doğuştan işşiz

    Ölüm Yok Oluştur

    MÜSLÜMANLARIN BEYNİNİN İNCELEDİK ARKADAŞLAR, RÖNTGEN ÇEKİNCE HERŞEY ORTAYA ÇIKTI, MEGERSEM BEYİN IQ YERİNE BOK ÜRETİYORMUŞ ..TIPTA BİZ BU HASTALIGA , MALUSSS MÜSLÜMÜSSS DEVE SİDİĞİ İÇERUSS DİYORUZ.. TEDAVİSİ GÜNDE 3 ÖGÜN YÜKSEK DOZDA AGNOSTİSİZM ???
  14. Doğuştan işşiz

    İncirlik ve Kürecik kapatılmalı mı?

    TÜRK BASINI : ALLAHIN İZNİYLE İNCİRLİĞİ KAPATIYORUZ MÜMİN KARDEŞLERİM. AMERİKAN BASINI: TRUMP ABİ SEN İDARE ET BOKUN YİYİM .)) BEN BU YALANLARLA SAF TÜRKLERİ BİRAZ DAHA OYALARIM.. ARAMIZDA KALSIN TAMAMMI? SENİ SEVİYORUM TATLIM SEM EMRET KARIN OLİM. ?
  15. Doğuştan işşiz

    İncirlik ve Kürecik kapatılmalı mı?

    İNCİRLİK AMERİKAN TOPRAĞI, TÜRKİYENİN TOPRAĞI DEĞİL.. İNCİRLİK 59 YILLIGINA KİRALANMIŞ, SÖZLEŞMEDEN BİR MADDE DİKKATIMI ÇEKTİ 59 YIL BOYUNCA BU BÖLGE AMERİKAN TOPRAGI SAYILICAKTIR. TIPKI LOZANDA OLDUGU GİBİ AMERİKAN MANDASI HER ZAMAN İSTEDİĞİNİ ALIYOR... BU OLAGAN ÜSTÜ DURUM TAYOYU AŞIYOR, BU İŞ ONE MÜNÜTE YAPMAYA BENZEMEZ ADAMIN GÖTÜNDEN ŞIRINGAYLA KAN ALIRLAR. :)))TAYO HAVAGAZI POMPALIYOR, RAHİBİ SALMIYORUZ BİR BAKMIŞIZ RAHİP UÇMUŞ AMERİKAYA TAYO SADECE TÜRKLERE GÜCÜ YETİYOR AMERİKAYA GELİNCE BUYUR ABİ SEN EMRET DİYOR.. ?
  16. Doğuştan işşiz

    İnsan neslinin sonu teorisi...

    BEN ŞİMDİYE KADAR BU FORUMDA ÇOK DELİ ÜYE GÖRDÜM, AMA SEN ÇOK ÇOK ÖZELSİN BİLİYORMUSUN? SEN DELİLER TANRISI OLUYORSUN. HER DELİLİĞE GÜCÜN YETİYOR, SENDEN DAHA İYİ PERFORMANS BEKLİYORUZ. ???
  17. Doğuştan işşiz

    Agnostik birinin çıkmazları

    KONU BAŞLIĞINI AKILSIZ ŞUURSUZ ÜYE AÇMIŞ, HAA TAMAM O ZAMAN, YORUM YAPMAYA GEREK YOK.(ZAMANIMA YAZIK) ?
  18. SANIRIM RÜYA GÖRÜYORUM, AYNI ANDA 3 MANTIK VE 3 SAVUNU , FELSEFEYİ BİLE KATLETTİN, HİÇSİN YA O BAKIMDAN, NİHİLİZM BU OLSA GEREK...
  19. AHHHH ŞHİTTT SEN NASIL BİRŞEY SİN YAAA? ARKADAŞIM SEN ÖNCE NE OLDUĞUNA BİR KARAR VER, TAMAM ANLADIK DİNLER YALANDIR DA, SEN DE TEKİN BİRİNE BENZEMİYORSUN, SEN NE AYAKSIN ? BEN SENİ ÇÖZEMEDİM, AYNI ANDA NİHİLİZM, TEİZM, VE SATANİZM YUHHH DERLER ADAMA, ÜÇÜNDEN BİRİNE SEÇ, ARKADAŞ, BU ŞEKİLDE TARTIŞAMAM SENİN LE BEN YANİ GÜLMEKTEN TARTIŞAMAM.??
  20. Doğuştan işşiz

    İnsan neslinin sonu teorisi...

    SAHİDEN YAA BU NE İŞ BE? HERİFİN PROFİLİNDE SATANİZM SİMGESİ VAR, NİHİLİST SAVUNUSU, VE MÜSLÜMAN SAVUNUSU (AYET) HERİF 3 LÜ COMBO YAPMIŞ KANKİ, DİKKATLİ OL.. ?? KONU BAŞLIĞINA DÖNECEK OLURSAK, İNSANLIĞIN SONUNU BİLMEM AMA TÜRKİYENİN SONUNU SURİYELİLER GETİRİCEK.
  21. Doğuştan işşiz

    Elinizde ne tür eski kitaplar var?

    1: TOMMİX. 2: TENTEN. 3: ZERO MAN 1932. 4: ÖRÜMCEK ADAM. 5: ATLANTIS. 6: KAPTAN AMERİKA .7 : REDKİT. .8: ASTERİX. 9:HEMAN .10: ŞİRA. 11: FANTASTİK 4 LÜ.
×
×
  • Yeni Oluştur...