Jump to content

Doğuştan işşiz

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    488
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Doğuştan işşiz kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 23 saat önce, "dünyayaışınlanıpçoğaldık" yazdı:

    milyarlarca yılmı akdjzxjjskdjs

    olum sen ateist olma amk siktir git musluman ol aq sjsjsj milyarlarca yıl önce dünyayı bulursan selam söyle ordan ??? ulan o değilde low zamanlarımda bile milyarla milyonu karıştırmazdım amk amip seni ???

    bende senin annı sikim it oglu it.. 

  2. E

    On 11.12.2019 at 23:18, ck789 yazdı:

    metrik lazım metrik :D 

     

    sitede google analytics var tahmini konuşmamızı gerektirecek bir durum yok.

     

    Dostum  editleme süreleri, en az 30 dakika olmalı 5 dakika çok az, sonra üst üste flood!  yapmak zorunda kalıyoruz. 

  3. On 15.12.2019 at 08:01, tolonbey yazdı:

    Iste böyleee,

    Bayagi emek vermissin,ellerine saglik.

    Yalniz,yazinin daha etkili olmasi icin aytlerin cevirilerinide iki üc ayet bir arada buraya yazarsan daha etkili olur sanirim.

    Benim nerdeyse tüm yakinlarim din adamiydi ve din adamidirlar.Ama bana hicbirsey veremedikleri gibi halkada birsey verebildiklarini sanmiyorum.

    Dinlerin Allahla hicbir bagi yoktur.

    Dinler ortadogu yaamuklarinin uydurduklaridir ki sizde bunu anlatmak istiyorsunuz,anlatiyorsunuz.

    Elinize saglik

    Dedeniz

     

     

     

    32974800_1975478452766805_2682176629328838656_n.jpg

  4. BENCE BURDA EZİLEN AÇIKÇA! ATEİSTLER DEĞİL ÇOK AÇIK!  BİR ŞEKİLDE  MÜSLÜMLERDİR,  BU YORUMUMU HAFİFE ALAN KAYBEDER, BURDA ALLAHIN İSPATI DENDİĞİNDE , ÖNCE BİR  YARATICI İSPATLANICAK, BU YETERLİ OLMAZ DAHA SONRADA ,

    BENİM ADIM ALLAH DİYECEK BEN ARABIM DİYECEK ÇÜNKÜ ALLAH ADINI BİR ARABADA KOYABİLRSİNİZ.. 

    SAKIN YANLIŞ ANLAMAYIN ATEİSTLER AKILLI İNSANLAR MÜSLÜMLER LE BÖYLE KONULAR TARTIŞIYORSA YA O KİŞİ ATEİST DEĞİLDİR, BU BİR KUMPASTIR! YANİ O VİDEO BİR ALDATMACADIR YADA O ATEİST GER.EKTEN ÇOK SAFTIR. ?

  5. akıllı insanlar erişkin olduğunda, birşeylerin yanlış olduğunu anlamak zorunda kalıyor , bence insanlıgın asıl sorunu bu, ateistmiş müslümanmış bunlar önemli değil, asıl soru şu, neden herkes farklı zekaya sahip ? 1: farklı zekalar farklı iannışlar dogurur, 2: farklı inanışlar farklı sorunlarta yol açar, 3 .farklı sorunlar farklı sorunları dogurur. 4. tüm bunlara bakarak tek bir gerçeklık ortaya çıkar işte bu atristonun mantıgıdır. irademiz özgür değildir. böyle bir irade özgür bile olsa süreklı sorun çıkartıcak, her insan nasıl barış içnde yaşıyabilr ki? hiç düşünmedin değil mi?mümkün mü sence böyle bir barış ortamı ben farklıyım sen farklısın , bütün bunların temel sebebini çözdüm ben .mutlak dogru olmadıgı için .işte ben bunu istiyorum bir ateist bir müslüman boş yere tartışıyor çok zekilerya . :))bir sonuç alınamıyorsa kimin haklı oldugunu asla anlıyamayız, ee o zamanda işte böyle herkes haklı oldugunu anlatmaya çalışır .

    bunun zekayla alakası yok, mirasyedi. , insan düşünen hayvanda olsa içgüdüleriyle hareket ediyor, dogal olarak, iç güdüleriyle hareket eden havyan ve bitki türlerinden düşünce hariç bir farkımız yok, dogru yada yanlış kavramını iç güdülerimiz belirliyor her iç güdü kişiye göre farklılık göstericekse o zaman dogru kavramı sürüncemede kalır yani tekıl olmaktan çıkar ama geçekte dogru tektir farklı algılanırsa o kavram karmaşası yaratır.

    Fotoğraf açıklaması yok.

  6.  zamandan bagımsız bir ilahın , evreni yaratmasıda bana garip geliyor, evreni yaratmadan önce nasıl tasarlaması gerektiğini düşünmesi gerekiyorki bu çok karmaşık bir konu zamandan bagımsız bir ilah nasıl düşünmüş? veya hangi zaman diliminde düşünmüş farklı bir tanrısal boyut varsa o boyuttada bir yaradan olmalıdır.o zaman biz evrene yaradana tanrı diyemeyiz çünkü onuda yaradan biri var demektir.

    tanrının herşeye gücü yetiyorsa, sınavsızda bir evren de yaratabilirdi, kim bilir belkide yaratmıştır, örnegin müslümanlar bu dünyada yaşasın, ateistler farklı galakside yaşasın ,kısaca her iannç betimi farklı galaksilerde yaşasın sınav olurmuydı tabiki olurdu hemde daha iyi olurdu bak gördünmü? buna akılcılık derler, yeri geldiginde tanrıdan daha iyi düşünmelisin. .)))benım herşeye gücüm yetseydi, inan bana böyle kurardım sistemi. böyle boktan bir sistem kurmazdım..

  7. MÜSLÜMANLARIN BEYNİNİN İNCELEDİK ARKADAŞLAR, RÖNTGEN ÇEKİNCE HERŞEY ORTAYA ÇIKTI, MEGERSEM BEYİN IQ YERİNE BOK ÜRETİYORMUŞ ..TIPTA BİZ BU HASTALIGA , MALUSSS MÜSLÜMÜSSS DEVE SİDİĞİ İÇERUSS DİYORUZ.. TEDAVİSİ GÜNDE 3 ÖGÜN YÜKSEK DOZDA AGNOSTİSİZM ?:0_80cbc_37a71a73_L:?:0_80cbc_37a71a73_L:?Görüntünün olası içeriği: yazı

  8. TÜRK BASINI : ALLAHIN İZNİYLE İNCİRLİĞİ KAPATIYORUZ MÜMİN KARDEŞLERİM. 

    AMERİKAN BASINI:  TRUMP ABİ   SEN İDARE ET BOKUN YİYİM .)) BEN BU YALANLARLA SAF TÜRKLERİ  BİRAZ DAHA OYALARIM.. ARAMIZDA KALSIN  TAMAMMI? SENİ SEVİYORUM  TATLIM SEM EMRET KARIN OLİM.   :0_80cbc_37a71a73_L:?İlgili resim

  9. İNCİRLİK AMERİKAN TOPRAĞI, TÜRKİYENİN TOPRAĞI DEĞİL.. İNCİRLİK 59 YILLIGINA KİRALANMIŞ, SÖZLEŞMEDEN BİR MADDE DİKKATIMI ÇEKTİ 59 YIL BOYUNCA BU BÖLGE AMERİKAN TOPRAGI SAYILICAKTIR.  TIPKI  LOZANDA OLDUGU  GİBİ AMERİKAN MANDASI HER ZAMAN İSTEDİĞİNİ ALIYOR... 

    BU OLAGAN ÜSTÜ DURUM TAYOYU AŞIYOR, 

    BU İŞ ONE MÜNÜTE YAPMAYA BENZEMEZ ADAMIN GÖTÜNDEN ŞIRINGAYLA KAN ALIRLAR. :)))TAYO  HAVAGAZI POMPALIYOR, RAHİBİ   SALMIYORUZ BİR  BAKMIŞIZ RAHİP UÇMUŞ AMERİKAYA  TAYO SADECE TÜRKLERE GÜCÜ YETİYOR AMERİKAYA  GELİNCE BUYUR ABİ SEN EMRET DİYOR..  ?

  10. 3 saat önce, Filozofça yazdı:


    Evet aşağılıksın(ız). Ve geberip yok olacaksınız. Bu gerçeği söyleyince de dincisinden ateistine böyle köpek gibi kuduruyorsunuz işte cahiller sizi haha. Tribini.. 

    BEN ŞİMDİYE KADAR BU FORUMDA ÇOK DELİ ÜYE GÖRDÜM, AMA SEN ÇOK ÇOK  ÖZELSİN BİLİYORMUSUN? SEN DELİLER TANRISI OLUYORSUN.  HER DELİLİĞE GÜCÜN YETİYOR, SENDEN DAHA İYİ PERFORMANS BEKLİYORUZ. 

    Alıntı

     

    ??:0_80cbc_37a71a73_L::smashfreak:?

    maxresdefault.jpg

  11. AHHHH ŞHİTTT SEN NASIL BİRŞEY SİN YAAA? ARKADAŞIM SEN ÖNCE NE OLDUĞUNA BİR KARAR VER, TAMAM ANLADIK DİNLER YALANDIR DA, SEN DE TEKİN BİRİNE BENZEMİYORSUN, SEN NE AYAKSIN ? BEN SENİ ÇÖZEMEDİM, 

    AYNI ANDA NİHİLİZM, TEİZM, VE SATANİZM YUHHH DERLER ADAMA,  ÜÇÜNDEN BİRİNE SEÇ, ARKADAŞ, BU ŞEKİLDE 

    TARTIŞAMAM SENİN LE BEN YANİ GÜLMEKTEN TARTIŞAMAM.:0_80cbc_37a71a73_L:??

     

  12. 2 saat önce, mirasyedi yazdı:

    Avatarındaki yıldızıda ters koymuş.Satanistlikte var. :)

    SAHİDEN YAA BU NE İŞ BE? HERİFİN PROFİLİNDE SATANİZM SİMGESİ VAR, NİHİLİST SAVUNUSU, VE MÜSLÜMAN SAVUNUSU (AYET)

    HERİF 3 LÜ COMBO YAPMIŞ KANKİ, DİKKATLİ OL..  ??:0_80cbc_37a71a73_L:

     

    KONU BAŞLIĞINA DÖNECEK OLURSAK,  İNSANLIĞIN SONUNU BİLMEM AMA TÜRKİYENİN SONUNU SURİYELİLER GETİRİCEK.

    Fotoğraf açıklaması yok.

     

  13. 16 saat önce, mirasyedi yazdı:

    Elinizde ne tür eski kitaplar var?

    50 yıldan daha eski olan kitapları soruyorum. :)

    1: TOMMİX. 2: TENTEN. 3: ZERO MAN 1932. 4: ÖRÜMCEK ADAM. 5: ATLANTIS. 6: KAPTAN AMERİKA .7 : REDKİT. .8: ASTERİX. 9:HEMAN .10: ŞİRA. 11: FANTASTİK 4 LÜ. :)

×
×
  • Yeni Oluştur...