Jump to content

Aspergers

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    74
  • Katılım

  • Son ziyaret

Aspergers kullanıcısının paylaşımları

  1. Bircok coinin fiyati stabil mi? LOL Genelde coinler bitcoin fiyatina bagli olarak cikip yukseliyor. Sen buna mi stabil diyorsun? Ayrica kripto para piyasasi gibi tamamen merkezi olmayan bir sistemde, zengin olan fakir olani yiyecektir ki zaten oyle oluyor. Insanlarin cogu merkezsiz borsalari kullansa, manipulasyonlar filan cok daha fazla olurdu. Neden coin ornegini bu konuda verdigini anlamadim.
  2. Hmm, buyuk paralarda oyle olur tabi. Ama 5 milyon dolarlik bitcoini parca parca satabilirsin. Biraz ugrastirir ama. Ayrica ulkemizde %1 vergisini odeyerek varlik barisindan yararlanabiliyorsun. Devlet paranin kaynagini sormuyor.
  3. Aspergers

    Ölüm Yok Oluştur

    Haha. Gercekten oyle.
  4. Aspergers

    Ölüm Yok Oluştur

    Sacmalamayi kes. Madem pislik, rezil, igrenc, bes para etmez dinini savunacaksin, kanit goster. Sacma sapan yazilar yazip forumu kirletme.
  5. Aspergers

    Ölüm Yok Oluştur

    Ibni Sina aptalin teki olmali eger bunu soylediyse. Su insanlara bak ya, olumu kabul edemiyor musunuz? Oleceksin iste, bilincin yok olacak. Geriye bedeninin kalmasi neyi degistirir ki? Bu siirler, kitaplar yazan insanlarin cogu olumu kabul edemeyen ve isminin yasamasini isteyen kisiler. Bu kadar mi kendinizi onemli gormek istiyorsunuz da olumu kabul edemiyorsunuz?
  6. Diger ulkeye neden sokamiyorsun? Banka hesabi acarsin ve bitcoini online bozdurup, parayi da banka hesabina atarsin. Senin tam olarak ne demek istedigini anlamadim? Bugun kripto para alip satanlar zaten bu sekilde parayi sokuyorlar.
  7. Aspergers

    Ölüm Yok Oluştur

    Fukara tesellisi gibi duruyor bu. Eminim konuyu acan kisi de bunu biliyordur. Bunu herkes biliyor. Ama bilincin yok oluyor. Onemli olan da bilinc zaten.
  8. Evet. Cin'de elden bitcoin satamaz mi biri? Neden Cin'den para cikaramayalim?
  9. Bunun icin ne gerekli? Bu, deep learning ile mi yapiliyor?
  10. Yapay zeka nasil calisiyor? Ornegin bana bir muz gostersen, ben gosterdigin cisme bakiyorum ve cismin sekline, acisina, rengine filan bakarak "bu muz olmali" diyorum. Yapay zeka programlarinin basitce calisma mantigi bu mu? Yani bir cisim gosteriyorsun, cismin uzunlugu ile eni arasindaki orana, cismin acisina filan bakiyor ve "bu muz olmali" diyor. Muz dedigimiz seyin sabit bir uzunlugu, eni filan yok ama seklinde bir oran var. Bu oran, mesela 400 ile 600 arasinda olursa, "hmm, bu muza benziyor" diyoruz. Yapay zekanin yaptigi bu degil mi?
  11. Aspergers

    Öz eleştiri

    Tayyip'in Avrupanin veya Amerikanin kuklasi oldugunu nereden cikardin? Iyi ki Amerikayi biliyorsun, surekli onu soyluyorsun. Rusya veya Araplar yok mu bu dunyada? Biz Amerika ve Avrupa ile dost olmaliyiz. Medeniyet oralarda cunku.
  12. Aspergers

    Kızılötesi ışınlar

    Lutfen bilal'e anlatir gibi anlatin. Odamda bir lamba var. Ben o lambayi gorebiliyorum cunku lambadan cikan isik dalgalari gozume kadar ulasiyor. Peki neden sadece isigin kaynagini gorebiliyorum? Havadaki isigi filan goremiyorum?
  13. Aspergers

    Kızılötesi ışınlar

    Ne demek istedigini anlamadim. Sen sorumu anladigina emin misin?
  14. Aspergers

    Kızılötesi ışınlar

    Sorumu tam olarak anlamamissin, DreiMalAli. (bu arada bu nasil nick boyle?) Telefon kamerasiyla kumandanin isigini gorebiliyorum ama TV'ye giden bir isik filan goremiyorum.
  15. Aspergers

    Öz eleştiri

    Sen de bir sorun mu var? Sana daha once de dedim, neden verdigim ornekleri cok ciddiye aliyorsun? Sen demek istedigimi anlamaya calis, verdigim ornekler uzerinden konuyu uzatiyorsun.
  16. Telefonumun kamerasi ile TV kumandasindaki kizilotesi isini gorebiliyorum ama kumandadan TV'ye giden bir isin filan goremiyorum. Neden?
  17. Aspergers

    Öz eleştiri

    Ulke nedir? Birisi bana aciklayabilir mi acaba? Mesela Fransa var, Almanya var, ABD var. Nedir bunlar? Mesela sizin bir araziniz var. Oraya ev yapmissiniz. Bahceniz var. Kendi yiyeceginizi yetistiriyorsunuz. Daha sonra elinde silah olan 10 tane IŞİD teror uyesi adam geliyor ve o araziden hemen cikmazsaniz, tum ailenizi hemen orada kursuna dizecegini soyluyor. Ee, IŞİD bu, adamlar hayvan. Dediklerinde ciddiler. Ne yapardiniz? Burasi benim diyip savasip, olur muydunuz?
  18. Aspergers

    Öz eleştiri

    Fanatik insanlari bu yuzden sevmiyorum. Ben guzel bir sekilde fikrimi aciklamama ragmen bana "korkak, salak, serseri, ise yaramaz, dingil" filan diyor iste.
  19. Aspergers

    Öz eleştiri

    Bak bugun herkesin kendi ekonomisi var. Biri fakir, biri zengin, biri orta sinif, digeri ust-orta sinif filan... Hepimiz farkliyiz. Ulke dedigin ise ortak cikarlardir aslinda. Bugun ekonomiyi dusunenler, siradan bir Turk vatandasi karnini nasil doyuracak diye dusunmuyor. Eger ulke batarsa, herkes batar cunku. Ulke dedigin sey, bir aile sirketine benzer. Aile sirketi batmasin diye ugrasirsin, onu korursun ama aile sirketi batmasin diye de olmezsin. Hic dikkat ettin mi, cocugu olan kisiler ulkenin gidisati hakkinda daha fazla endiselenmeye basliyor. Neden senc
  20. Aspergers

    Öz eleştiri

    Dedim ya, sende beni anlayacak zeka yok. Hala korkak filan diyorsun ki bunun korkaklikla zerre kadar alakasi yok. Hala vatan, ulke diyor ya. Yahu ulke dedigin nedir ki? Ben ulke degilim. Ben tek bir bireyim. Ulkesini dusunen, kendini dusunuyor aslinda. Ortak cikarlariniz var cunku. Senin beynin bunlari anlayabilecek kapasitede degil.
  21. Aspergers

    Öz eleştiri

    Senin beni anlayabilecek zeka kapasiten yok. Hala dedigimin korkaklikla ilgisi oldugunu saniyorsun. Ulke dedigin nedir ki? Ben ve ailem Afrika'nin bir bolgesinde avlaniyoruz diyelim. 2000 metrekarelik bir alanda yasadigimizi dusun. Baska bir topluluk gelse ve biz oradan ayrilmazsak bizi oldureceklerini soylese, ve bizim de gucumuz bu toplulukla basa cikmaya yetmese, biz oradan ayrilir baska bir bolgede hayatlarimiza devam ederdik. Aman da burasi bizim, baska bolgede yasayacagima olurum daha iyi demek ne demek yahu? Ulke dedigin sey de buna benziyor iste. Belirli bir bo
  22. Aspergers

    Öz eleştiri

    Salak salak konusan sensin. Uzerine bomba yagan Suriyelilerin bile ulkesinde durup savasmasini bekliyorsunuz. Baya geri kalmissiniz siz. Neyse. Sizlerle bu tur konulari duzgunce konusmak mumkun degil. Mantikli bir sey soylemiyorsunuz cunku.
  23. Aspergers

    Türkler neden eğlenceden uzak? herkesten yorum

    Senin bu dusuncelerin, eminim musluman bir kulturden geldigin icin boyle. Barda icki icip dans etmenin nesi aptallik? Insan her zaman kitap okuyup, sanat galerisine filan mi gitmeli? Okuz. Ayrica ben icki icmiyorum bile.
  24. Aspergers

    Türkler neden eğlenceden uzak? herkesten yorum

    Yobaz detected.
  25. Aspergers

    Öz eleştiri

    Ben gercek hayatta boyle konulari konusmuyorum. Gordugun gibi hemen yanlis anlasiliyorum. Benim sozunu ettigim sey her turlu savas icin gecerli. Bunun arabesklikle ne alakasi var? Burada bir tartisma donuyordu ve fikrimi soyledim. Kendini akilli sanmakla filan da ilgisi yok. Tek dedigim sey ise ulke icin olmenin mantiksiz oldugu. Hepsi bu. Ayni seyi kurtler de yapiyor iste. Ulke kurmanin hayalini kuruyor. LOL. Sanki bir insanin illa ulkesi olmasi gerekiyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...