Jump to content

Reformer

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Reformer kullanıcısının paylaşımları

  1. İslam dini geldiğinden beri müslümanlar kendi içlerinde bile bölünmüşler. Ali-Aişe savaşı cemel vakası bunlardan biri. Ateizm, deizm, agnostizm hiçbir zararını görmedim. Ramazan ayında bile oruç tutmayanları her türlü şiddete maruz bırakanlarda müslümanlardır. Müslüman asla kuranı, hadisleri okumaz. Allaha değil, muhammed e inanır, ibadet ederler. Bu tür youtube kanalları asla gerçek bir ateist ile tartışamazlar. Kuran ayetlerine giremezler. Saygılar, sevgiler...
  2. Ne tanrısı koruyacakmış adamı ? Tanrı yok, dinler yalan.
  3. Reformer

    05.10.2019 efsane Gig tv yayını.

    Adeta İlyas abinin girişi çok etkileyece idi. Tüylerimi diken diken etmişti.
  4. Reformer

    Ateistlerin İnandıkları Yalanlar

    https://sunnah.com/muslim/32/18 Bu hadise mi iman edelim ?
  5. Reformer

    Kurandan Saçma Ayetler

    Adiyat suresi 1-6: And olsun şafak vakti meydana çıkan, nallarından kıvılcımlar çıkarıp, ortalığı kaosa sürükleyen atlara. Barış dininin en güzel ayeti ?
  6. Reformer

    Hz.Zeyneple evlilik

    1 . (5615)- Hz. Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Zeyneb'in iddeti tamamlanınca, Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), Zeyd (radıyallahu anh)' e: "Git onu bana (kendinden) iste!" dedi. Zeyd gitti, Zeyneb'e geldiği zaman hamurunu yoğuruyordu. Zeyd der ki: "Onu gördüğüm zaman içimde bir zorluk hissettim, ona bakamaz hale geldim. Sırtımı ona çevirerek, geri geri yaklaştım ve: "Ey Zeyneb! Beni Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) gönderdi. Seni istiyor" dedim. Zeyneb: "(Ben (istihare yoluyla) Rabbimle istişare etmeden bir şey yapacak durumda değilim!" dedi ve kalkıp mescidine gitti. Derken
  7. Reformer

    Fetih suresi 27 gelecekten haber

    Muhammed bile kuranın kitap şeklinde derlendiğini görememiş ki. Nasip olmamış adamcağıza:)) Kuran, insan sözüdür.
  8. Reformer

    Dinde zorlama yoktur.

    Hoşgörü dininde ben sonradan ateist olduğum halde bizim peder bana 5 vakiti öğretecek aga. Adama kuran, hadis okutamıyoruz ki bana deli diyor. 19 yaşındayım üni 1 e gidiyorum. Ne yapsam da bu işten sıyrılsam. Ne zaman tartışsam kuran ayetleri hakkında bana cevap vermek yerine ana avrat sövüyor. Şimdiden teşekkür ederim. Esen kalın.
  9. Reformer

    Canlılar neden birbirini yiyerek yaşarlar ?

    Besin zincirinde en küçükten en büyüğedir. Canlılar birbirini yemese, hayvan bolluğundan kıyamet yaşanabilir. Doğanın kanunu budur. Allahülazim.
  10. Reformer

    Çok eşlilikle ilgili

    Her şey islamda güzel aga. Karı kız falan. Ama 7. Yüzyılın bedevi arabının uydurmaları ve yaşantısını 21.yy de insanın uymamasında mütevellit durumdur. 4 hatun ve sınırsız cariye almak bir yana, daha âdet görmemiş kız çocukları ile evlenebilmek, hatta evlatlığının karısını almakta gerçekten, allah müslümanlara evlilek konusunda geniş yetkiler vermiştir. Bu dinde olan şeyler; savaş, kadın, ganimettir. Günümüzün hocalarının sapık olması da bunu kanıtlar. Ensar vakfı.
×
×
  • Yeni Oluştur...