Jump to content

Gerçeğibulmak2

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    86
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Gerçeğibulmak2 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

651 profil görüntüleme
  1. Bu ülkede yıllardır doktorum ilaçla iyileşen hasta görmedim diyen binlerce doktor var . https://eksisozluk.com/entry/79767219 @Türk Ateist Bu yazıyı hacının ekşi hesabında buldum .
  2. Yıllar önce ketojenik diyetle iyileşmiştim . Şimdi anlıyorum ki yaptığım şey peygamber tıbbıymış , modern tıp ve bilimin yalan olduğunu anladıktan sonra bir gücün varlığını sezmiştim. Ayrı başlık açma gereksinimi duymuyorum çünkü bu konular yeterince konuşuldu bu forumda.
  3. Gerçeğibulmak2

    ÜYELİĞİ SONLANDIRILAN KULLANICILAR

    Allah'a küfür edenler de var onları da banlasanız keşke . Her başlığın altında bir seviyesizlik bir küfür bir terbiyesizlik görüyorum , sadece inanca yönelik değil kişiye yönelik , düşünceye yönelikte küfür ediliyor bu forumda .
  4. Bu forumda gördüğüm tek değerli konu bu . Ayrı bir konu açacağım bu konunun devamı olarak . @AhmetBaha çok çok değerli bir konu açmış ama bazı şeyleri atlamış ve es geçmiş.
  5. Gerçeğibulmak2

    Atatürk milliyetçiliği nedir ne değildir

    İran'da bile %40 tan fazla ateist var diyorlar .
  6. Halife denen bu şahısları topluma ahlak timsali gösterip birde utanmadan çocuklara bunların isimlerini verirler.
  7. Gerçeğibulmak2

    Hz. Muhammed Ateistti

    Muhammed'in panteist olduğunu düşünen var mı ? Ben öyle düşünüyorum . Zeyd'i filan boşver de allah ın peygamberi oldugunu soyleyen bırı neden 9 yaşında bir kızla evlenmiş ? @nogodbutAllah
  8. Gerçeğibulmak2

    İnsan idrarından beyin hücresi ürettiler!

    Aynı hücreler bağırsakta da var ve aç kalınca aktif olabiliyorlar , parkinson ve alzheimer bağırsak hastalığıdır . Hatta şizofreni bile bağırsak hastalığıdır. ( Kıçımdan sallamıyorum bizzat ben uygulayarak bazı hastalıklarımdan bu şekilde kurtuldum. ) Muhammed peygamber bunu 1400 sene önce söylese ne söylemese ne ? Adam hastalıkların tedavisinin bu olduğunu söylüyormuş evet . Ama bunu söyleyen tek kişi kendisi değil , aynı alternatif tıp uygulamaları antik Çin tıbbında hindu tıbbında filanda var. @Türk Ateist ne düşünür bilmiyorum ama bir güç var ve bu hastalıkların te
  9. Gerçeğibulmak2

    Japonların sırrı nedir?

    Japonların askeri cesareti ve disiplini de çok yüksek. Üstünlük meselesi çok çok ilginç bir mesele ... disiplin önemli senin dediğin gibi ..... disiplinli bir orduyu yenmek çok çok zor Finlandiya ordusu örneğin . Alman ordusu tank , uçak , askeri malzeme gibi konularda çok daha zayıf olduğu halde Moskova'ya kadar gelmişti ki bunun sebebi ordusunun üstün disiplini olabilir . Mesela Kış savaşı çok ilginç bir örnek . 300 bin kişilik fin ordusu 1 milyona yakın askerli mekanize sovyet ordusunu rahat bir şekilde durdurmuştu. https://tr.wikipedia.org/wiki/Kış
  10. Gerçeğibulmak2

    Japonların sırrı nedir?

    En yüksek zeka düzeyi olan milletler arasındalar ama ilginçtir ki dil öğrenme becerileri zayıf. https://www.quora.com/Why-is-it-so-uncommon-for-Japanese-people-to-speak-a-second-language Japonya beşinci sırada dört sıra altında Kuzey Kore var ? Kuzey Kore nasıl bu kadar güçlü silahlar üretebiliyor açıklaması bu sanırım. Ülkemiz 89 ile 51. sırada https://www.worlddata.info/iq-by-country.php
  11. Gerçeğibulmak2

    Karşı cinse güvenememek

    Fırsatı bulan herkes aldatmıyor kızlar içinde belirli küçük bir kesim var onlar yapıyor aldatma işini. Aldatılmak istemiyorsan eş seçimini sen yapacaksın . Görücü usulü evlenmeyeceksin , ilk adımı kız attıysa evlilik düşünmeyeceksin . Sen daha önce hiç sevgilisi olmamış birine benziyorsun . Benden sana tavsiye okumamış meslek liseli çıkışlı kızlardan kesinlikle uzak dur.
  12. Gerçeğibulmak2

    İslamı hızlı çürüten argümanlar

    Dinden çıkanı öldürmeselerdi ortadoğu avrupa gibi olurdu.Türkiye'de baskı olmadığı için halkın %85 lik bir kısmı dinden tamamen kopmuş durumda , bu durum ülkenin hızla gelişeceğini gösteriyor olabilir . Ben tanrıya inanıyorum ama dine inanmıyorum , nerde bu cinler , melekler , periler ? ? Millet çoktan uyandı , dinci tarikatçılar ülkede zaten azınlıktaydı yakında tamamen yok olma noktasına gelecekler. Şunun şurasında bir 8-10 sene yeterli gibi.
  13. John D.Rockefeller 'e ait zamanın en büyük petrol şirketi "Standart Oil Compny" 1911 yılında 34 farklı şirkete bölünmüş. Bu adamın şuan ki hesaba göre o yıllarda 318 milyar dolar parası varmış. Benim merak ettiğim bu illuminati denen şey gerçek değilse bu adam kim oluyor ? Bi rotschildler bide bunlar hakkında komplo teorileri var.
  14. Gerçeğibulmak2

    Sünnilik Dini ve Kur'an'daki Din

    Reformist "sadece Kur an" diyenler namazı neye göre kılıyorlar ? ?
  15. Gerçeğibulmak2

    Atatürk milliyetçiliği nedir ne değildir

    Çok güzel bir yazı olmuş , burada yazından bir alıntı yapacağım konu da biraz değişmiş olacak ama neyse.... Bunlar Komünistlerin kullandığı ifadeler. Bir ulus yayılmadan emperyalist olmadan nasıl kendi menfaatlerini koruyacak ? Atatürk hiçbir zaman ulusunun menfaatlerine düşman ideolojileri örnek almamıştır. Quora da yabancı bir adam Atatürk ve dehası hakkında harika tespitlerde bulunmuştu , onun keskin dehasının komünizmin yıkılacağını öngörmesini anlatıyordu. Yazıyı bulursam burada paylaşacağım.
×
×
  • Yeni Oluştur...