Jump to content

pozitivizm

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    349
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

pozitivizm Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.949 profil görüntüleme
  1.  

    @kavak napıyon beyaa

  2. https://forum.dusuncedunyasi.net/profile/10-ateist-bakış/ Bu üyeliğin silinmiş. https://forum.dusuncedunyasi.net/profile/697-ateist-bakış/ Bu üyeliğin aktif. Şifresini unutmadıysan girebilirsin.?
  3. Ateizm çöktü. Kurtar bizi @AteistBakish?
  4. pozitivizm

    1936 Berlin

    https://www.youtube.com/watch?v=Es6f7K4c-y8 Bizim şehirlerimiz neden böyle düzenli değil?
  5. pozitivizm

    Ahlak doğuştan mı gelir sonradan mı kazanılır?

    Alt yapım var dedin ya , o yüzden merak ettim. Çalışmayan habitat sistemini ne yapalım senin? İlk önce kendi evinde dünyada oluştur. Düz yazını ne yapalım senin.?
  6. pozitivizm

    Ahlak doğuştan mı gelir sonradan mı kazanılır?

    Marsta habitat bile kurarım dedin ya. Bende meraklıyım bu işlere. Varsa projen paylaşır mısın??
  7. pozitivizm

    Ahlak doğuştan mı gelir sonradan mı kazanılır?

    Yalan söylediğin için ahlaksızsın. İlk önce kendi evinde habitat kur. @John Ahmet gibisin. Evinde çalışan bir örnek olmadığı şunu devridaim makinelerinin çalıştıklarını iddia ederdi.?
  8. pozitivizm

    Ahlak doğuştan mı gelir sonradan mı kazanılır?

    Sen ilk önce evinde habitat kur.
  9. pozitivizm

    Ahlak doğuştan mı gelir sonradan mı kazanılır?

    Ahlak kurallarına uyulmadıkları için onlar var. Ahlak kurallarını uygulamada ayrıcalıklar gösterildiği için varlar. Ahlak kurallarını azınlıklar belirlediği için varlar. İnsan hakları beyannamesi mesela haklarını söyler ama bunları nasıl elde edeceğini söylemez.
  10. Kurallar değişken diye ahlak yok diyen gerzeğin tekisin. Sana birisi tokat atınca öbür yanağını dönüyor musun? Dönme veya dönmeme sebeplerin ahlaktır. Herkese soracaksın. Ortak noktalar ahlak kurallarıdır. Ortak kuralların dışına çıkmak ahlaksızlıktır.
  11. Peygamber ve soyu geçimini ne ile karşılıyordu?? Savaş ganimetleri, cizye zekat vb ile değil mi?
  12. İncire ve zeytine andolsun.Onları seviyorum. Kuranda uyguladığım ayetlerden biri. İncir zeytin sevmeyen ateist var mı?? Tin Suresi, 1. ayet: İncire ve zeytine andolsun,
  13. pozitivizm

    "Mrna"asi onay formu.

    Elektron mikroskopu ile saptamak samanlıkta iğne aramak gibi olur.? Ayrıca dış görünüşten viruslerin genetik dizilimini tespit edemezsin. Gel Electrophoresis and pcr diye ara youtubeda. :) https://www.youtube.com/watch?v=v8gCzz6OiOE https://www.youtube.com/watch?v=KeKNrzmS8gw https://acikders.ankara.edu.tr/pluginfile.php/6152/mod_resource/content/1/5.%20Hafta.pdf https://tr.wikipedia.org/wiki/Polimeraz_zincir_reaksiyonu https://tr.wikipedia.org/wiki/Elektroforez
  14. pozitivizm

    "Mrna"asi onay formu.

    Biyolog değilim. Viruslerin çoğalabilmesi için çoğaldığı konak canlı ölmemeli. Hafif belirtiler gösterenler taşıyor. Ayrıca karantina uygulanmıştı o dönemde. Birde viruslerin genetik dizilimi her kopyalamada değişiyor. Her insanın genetik dizilimi farklı olduğu içinde bağışıklık sistemi farklı.
  15. pozitivizm

    "Mrna"asi onay formu.

    Japonya' da moderna aşıları içinde yabancı madde bulunmuş. Bizim ülkede aşıların içeriğinin detaylı inceleme yapılmadıysa benim gibi aşı olanların durumu vahim.? Öldürmese bile zehirlenip felç kalma olasılığı var.
×
×
  • Yeni Oluştur...