Jump to content

Aspie

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Aspie Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Aspie

    Gluten tüketmek zararlı mı?

    Aklima bir soru geldi. Ben spor yaparken nezle veya grip olmadigimi, hasta olacak gibi olursam da bunun hemen gectigini farkettim ki bircok kisi de spor yaptiginda daha az hasta oldugunu farketmistir sanirim. Ben su anki gucume gore 2 kat daha guclu olursam, bu hastaliklara karsi daha direncli olacagim anlamina mi geliyor? Agirlik kaldirmayla hasta olmamak arasinda nasil bir iliski var?
  2. Aspie

    Gluten tüketmek zararlı mı?

    Ben gunde 3 olcek protein tozu iciyorum cunku surekli tavuk, yumurta yemek filan istemiyorum. Zaten hayvansal protein kaynaklari da cok degil. Umarim bir zarari yoktur. Sadece protein tozuna basladiktan sonra tirnaklarim daha hizli uzuyor.
  3. Aspie

    Gluten tüketmek zararlı mı?

    Ben ekmegi kesince biraz hafiflemis hissettim. Merdiven filan cikmak daha az yorucu geliyordu. Ama biraz tabi. Ekmek vucudu nasil yoruyor?
  4. Aspie

    Gluten tüketmek zararlı mı?

    Ekmek yemegi 1 hafta kesip onun yerine yulaf ezmesi yedim ama yine de gucum baya dustu. Spor salonunda zorlandim ve ayrica sindirim problemleri yasadim. Kendimi hasta hissettim. Tekrar ekmek yemeye basladigimda ise gucum tekrar yerine geldi. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Kirmizi eti surekli tuketemiyorum cunku bayiyor bir sure sonra. Peki o zaman nasil beslenecegiz ki? Ekmek veya yulaf ezmesi gibi seyler yemeyeceksem, karbonhidrat alimini nereden saglayacagim?
  5. Aspie

    Hacı'yı Kaybettik

    Uzuldum ya. Demek ki haci'yi sandigimdan daha cok seviyormusum. Belki de onu ilk gordugumden itibaren 11 yıl gectigi icindir. Bazen gicik davrandığı oluyordu ama kibirli biri degildi. Hacı annesinin, babasinin ve kendisinin fotografini buraya yukleyip silmisti diye hatirliyorum. Biraz hatirliyorum neye benzedigini. Bir fotografini yukleme sansiniz yok mu acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...