Jump to content

pica pica

Sadece Ateistler Grubu
  • İçerik sayısı

    315
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

pica pica Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.571 profil görüntüleme
  1. pica pica

    Meditasyon

    Meditasyonda sakinleşirsin. Sakinleşince de bütün vücudun rahatlar ve ister istemez ağrı sona erer. Sonuç olarak ağrı geçer. Mesela ben regl ağrısı çektiğim dönemlerde denedim bunu. Kafamı başka bir şeye verip hayal kurdum. Sakinleştikçe ağrı da hafifledi. Yani olay kendini sakinleştirmen sadece.
  2. pica pica

    Dünyanın dört bir yanından dinsel ritüeller

    Evet, bakıyoruz da @kavak efendi uyuyorlar. Bir zahmet daha çok yazın size zahmet olacak ama. ?
  3. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Sebep?
  4. pica pica

    Hobilerim

    Benim bildiğim orkideye öyle bir şeye gerek yok. Bizimkiler de çeşme suyunu kullanıyorlardı yetiştirdikleri dönemde.
  5. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Ben yaşadığım süreçte kendi kendimi kurtarayım yeter. Bir orman kurabilirsem bir şeyler olabilir belki. Artık onu da göreceğiz zamanla.
  6. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Benim bir şey dememe gerek yok ki. Ben arsayı aldığımı söylerim yeter. Kendileri gelir çalışırlar zaten. Bizimkilere öyle bir arsa almak onların sevineceği bir şey. Annem şu an memleketinde bile komşunun arsasını kullanıyor bir şeyler ekmek için. Yani anlayacağın boşa tepki gösteriyorsun. Bizim çatıda, evde bile envayi çeşit bitki var baktıkları.
  7. pica pica

    Hobilerim

    Muhteşem yav. Biz de daha doğrusu babamda da var çiçek yetiştirme tutkusu. Birsürü ağaç var çatımızda. Hem meyve hem de çiçek olarak.
  8. pica pica

    Hobilerim

    Kitap okumak hobi sayılmaz yalnız. Akvaryum bizde de vardı bak ama biz küçüktük ve taşındığımız için unutuyorduk. Doğal olarak gitti hayvancıklar gökyüzüne.
  9. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Doğanın kaynakları tükenmez kolay kolay. Türü yok eder ama yine de yok etmez. Her şey dönüşüm halinde ve doğa bir yolunu bulur sen merak etme. Ben mesela mesleğime başladığım anda bir arsa alıp ağaçlandıracağım onu. Birsürü hayvana da yuva olur hem. Büyük bir arsa şart oldu. Başına da koyarım annemle babamı tamam işte.
  10. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Ben diyet yapmam sağlıklı beslenirim. Elimden geleni yapıyorum ama bırak da şu iki ayda yaşadığım şeylerin etkisi bitsin. En azından bir şeyler yapmaya başladım diyebilirim.
  11. pica pica

    Düşünce Dünyası'nın forumunu tekrar açtım

    Sözlüklerde takılmaktan ve genelde yönetimin bu konuda bir şey yapmamasından olabilir.
  12. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Evet hatta insan dişleri aslında eti koparmak için çok güçlüdür ancak içgüdüsel olarak bunu yapmıyoruz.
  13. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Evet ama ben açlık durumundan bahsetmiyorum. Domuz yemek bilemiyorum. Merak duygusu insanda çok güçlü tabi. Maalesef öyle. Dünyanın stoklarını bitiriyoruz resmen.
  14. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Ee, bu domuz eti yemediklerini göstermez ki. Yani Türkiye'de bile yetiştirildiğini duyunca ben şok olmuştum mesela. Valla balina noktasında dediğim gibi yunus var ama onu da yerler mi emin değilim. Gerçi köpekbalığı yüzgeci çorbası falan var Japonya taraflarında da dünyaca durum ne olur bilmiyorum. Nereden köpekbalığını yemek akıllarına gelmiş merak ediyorum.
  15. pica pica

    Balinadan Kurban olur mu?

    Doğru ama benim aklım bunu almıyor. Gerçi ben de her gün tavuk ve balık yiyebilirim. Yunus peygamberden dolayı avlanmayacağını düşünüyorum yine de. Gerçi benim merak ettiğim şey domuz yiyip yemedikleri. Gerçi bunlar her haltı yerler. Midesizler.
×
×
  • Yeni Oluştur...