Jump to content

turan

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    342
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

turan Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. turan

    Ayrımcılık neden?

    hiç inananla inanmayan bir olur mu? allah herkesin rıskını verir.bak o kada cocuk yapıyolar.ama aclıktan ölen yok. yersen
  2. turan

    Yoksulluk Ve Din

    aynı fikirdeyim bu dünyadan hayır görmeyen insanlar öbür tarfataki manevi servete daha düşkün.geçmişte fakirler din için canlarında vaz geçtiler ama zenginle kölelerinden ve mallarından vaz gecmediler.para dine imana ağır basıyor.
  3. turan

    Evrim Teorisi ve Okul Eğitimi

    şimdi evrim teorisi müfredattan cıktı mı ne oldu... lisede bize anlatmışlardı.şimdi yok mu lisede bu teorii. havvayı ademin kaburgasından yarattık kızlarımız ikinci sınıf yaratıklardır mı dicekler.
  4. turan

    Allah nasıl iyi olabilir?

    Allah'ın iyi olduğu veya olması gerektiği savı ateistlerin kuruntusudur. O temelde, 'kavram ve sıfatlardan' münezzehtir, İslam'a göre Allah ne iyidir ne de kötü. İyi ve kötü zıtlıklar barındıran kavramlar olup teknik olarak birbirlerini var ederler. Bir yazarın oluşturduğu karakterden potansiyel olarak daha kötü olması zorunludur. Ama hür iradesi olan karakterler olduğu zaman iş değişir:-) münezehtir ilginç olmuş,kuranda bağışlayıcıdır ,hidayetlidir ... gibi bir sürü sıfat var. allah iyi yada kötü değildir mantıklı.ama sorun su o zaman islam güzeldir sacmalığı nerden geliyor.bu kadar güze
  5. turan

    Yaratıcı maddenin olmayışı nasıl kanıtlanır?

    öncelikle ben de tanrının olma olasılığını kabul ederim.aslında senin tanrı tanımın müslümanların allah tanımında daha mantıklı ama ateistleri suclamıyorum.tanrını yokluğunun kanıtlanması diye birşey olmaz.aksi gibi varlığına dair bilimsel bir kanıt yoktur derler.bu da mantıklıdır.sorarsan niye peki sen tanrının olma olasılığını kabul ediyorsun diye;cok basit bilim bugun bircok seyi acıklayamıyor.kafamda bir cok cevapsız soru var.neyse ateistler sana daha iyi cvb verecekledir.
  6. allahın iki yüzü; babaya üvey kızı al oğula ise denene bak. Nisa 22 Bir de babalarınızın evlenmiş olduğu kadınlarla evlenmeyin! Geçen geçti. Şüphesiz o, pek çirkin, pek iğrenç idi ve ne kötü bir adetti
  7. turan

    Vahşetin böylesi

    bazıları hayvanları aşağılık olarak görürler ama halbuki insanlığın g..ü kalkmış ondan öyle görüyolar. önceden gördüm sanırım bu videoyu.
  8. turan

    Kadınlar neden güzel kokar ?

    içgüdüsel de olabilir.dişi kokusu bir cok canlıda önemli faktörlerdendir.senin erkek olmandan dolayı kadın kokusu saha hoş erkek kokusu boş geliyor bence. bi tahmindi.
  9. turan

    Savaş

    geçmişte olduğı gibi bugundfe insanları uyutmaın en güzel yolllarından biridir.sonsuz mutlu bir yasam.iran ve ırak halkıda bu sacmalıklardan payını almıştır.ama onlar kötüde biz cok mu iyiyiz.sahsen askerde sehit düştü dediğimiz insanlr ne oluyor.islami sehit mi baska bir sehit mi.maksat halk sesini cıkarmasın işte.şehitlik diye bir şey olsaydı dahi askerlerimiz şehit olmazdı sanırım.çünkü allah yolunda çarpışıp ölen kişiler şehittir.her zmanki avuntular işte.kazanan allah olmadı.batılı silah tüccarları oldu.
  10. suda geçiliyor ışık hızı.
  11. turan

    “GÖKTEN İNDİĞİ SANILAN” NE DEMEK?

    nufusun coğunluğunun müslüman olduğu bir ülkede atatürkte hristiyanlığı hedef almıştır kesin.
  12. turan

    İşsizlik gayet normal

    aslında böle insanların içini döküp isyan edebileceği bölüm kurmak lazım. uteybe belki içini döküp rahatlar.
  13. turan

    Muhammet Kötüdür

    ilk eşi ölmeden kendine lolişler alamadı çünkü ilk eşi cok zengin ve güçlü bir kadındı.muhammede güç sağlayan asıl etmendi.kısacası .... yemedi.öldükten sonra zaten ucara kacara nişan almış.ayetlere bakarsan muhammede helan kılınmayan kadın kalmamış.diğerlerine zina sayılan suclar muhammede sayılmamış.teyze kızları, hala kzıları .kendini peygambere sunan kadınlar.....falan filan. demişsinki korumak içimn evlendi.peki o zaman ne demeye peygamberin eşleirin istediği sırada düzebileceğini söyleyen bişr ayet geldi.yada bu lolişler ne diye sıra kabgası yaptılar.60 yasında illa bişi yapması
  14. turan

    Muhammet Kötüdür

    gerçi alakasız ama aklıma geldi.bir filmdeki sahnede mafya babası kendine ihanet eden adamına medem 360 derece döndün diyodu.ihanet eden adam da 360 derece dönsem yine başladığım noktada olurdum ihtiyar bunak deyip mafya babasını vuruyordu.(üstüne alınma öylesine söyledim.)
  15. turan

    hangi Tanrı daha vahşi?(Türklerinki mi Araplarınki mi?)

    biri diğerinden kötüyse elimize ne geçicek.ikisinide tanımam.
×
×
  • Yeni Oluştur...