Jump to content

stenger

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    329
  • Katılım

  • Son ziyaret

stenger kullanıcısının paylaşımları

  1. stenger

    Boş iddiaların ayırdedilmesi, Negatif Kanıt

    Ben foruma artık girmeme kararı almıştım, bu başlığa yazacağım iletiyle bozmuşda olsam bu iletiden sonra foruma girmemeye devam edeceğim. Deha abi, "Tanrı'nın varlığı ve yokluğu ispatlanamaz ve bilimin Tanrı ile işi olmaz" demiş. Sonra neredeyse gizli dindarlıkla, değişimle..vs suçlanmış. Anibal dangalağından da bolca hakaret işitmiş. Zaten ben bu forumdaki mod ve adminlerin bir defa bile bu anibal itine zamanında müdahale ettiğini görmedim. İlla avazınız çıktığı kadar bağıracaksınız anibal'in hatasını ancak öyle bakıp müdahale ediyormuş gibi yapacaklar. Tanrı'nın varlığı ve yokluğu ispa
  2. stenger

    Doğum günün kutlu olsun ciğerim mürted.

    Mürted geç oldu kusura bakma, 345214325 tane farklı üyeliğimle birden yeni yaşını kutluyorum. Sağlık, mutluluk, başarı diliyorum.
  3. stenger

    Skandal iddia doğru çıktı

    İyi ya, adamlar o bedeli ödemeye razı olmasalar dağa çıkmazlar bu yüzden boş boş dağa niye çıkıyolar demokratik yolla ayrılsınlar denmesin sonra ben de öyle olmadığını söylüyrum nefekamun abi kızıyor
  4. stenger

    Skandal iddia doğru çıktı

    arkadaşım bence birbirimizi kırıcı sözlerden uzak durmalıyız salak herir bir kadının kocasından, bi adamın karısından boşanmak ayrılmak istemesi nasıl haksa onların da bizden ayrılıp kendi isimleri ile anılmak istemesi o kadar hak.
  5. stenger

    Skandal iddia doğru çıktı

    demokratik yollarla isteklerine ulaşma şansları vardı da onlar mı kullanmadı adamlara bi açılım yapılıp bikaç küçük hakla susturmaya çalışılacak ona bile ibibikleniyo türkçü zırtolar daha bu hakların ne oldğu bilinmeden ayrıca dediğim gibi bizim "bütün kalma" isteğimizi destek yolumuz da onlarınkinden farklı değil. bir de senin ırkçı olmadığını biliyorum, ama şu neferkamun ibişi için aynı şeyi söyleyemeeeğim zaten şimdi atlar bana müfteri der
  6. stenger

    Skandal iddia doğru çıktı

    niye insanların "ayrılıkçı ve bölünmek isteme" hakları olmasınki? sizinle bir bütün olmak istemiyolar diye niye ağır ithamlarda bulunuyorsunuz bence ayrılmak istemeleri gayet anlaşılır ve kabul edilir birşey boş yere bütün olcaz diye kasıyonuz bu isteklerini terör ile desteklemeleri ayrı bir mesele, zaten biz de "bütün kalma" isteğimizi terörden farklı birşeyle destlekliyor değiliz.
  7. Bak cınım O yazdığın şey "kadını dövmek serbesttir" anlamına gelmez, Yani diyo ki, "dövüyosa vardır bir bildiği, size ne ne soruyonuz, sorulmaz, girmeyin karı koca arasına" .
  8. Bıraqqq nen tanımışındır sen cin gibisin :)

  9. "Kadını dövebilme özgürlüğü" dediğin şey, kadını canı istediğinde dövebilme hakkı olduğu anlamına geliyor. Suçu olsun olmasın dövme özgürlüğü yani. Şimdi sen islamda böyle birşey olduğunu ispatlamazsan müfterisin. (vayyy baaa sonunda ben de kullandım bu "müfteri" kelimesini, yıllardır imrenirim kullananlara)
  10. Garun ne haber nen :)

  11. Sizin "kadın hakları" dediğiniz şey, kadının zina yapma özgürlüğünden başka birşey değil. Pisliğinde boncuk bulmuş deli gibi yıllardır aynı şey üzerinden islama yüklenip duruyorsunuz.
  12. stenger

    ÇAĞDAŞ ne demek? çağdaşlık bir üstünlük müdür?

    Bir de şöyle deneyelim; Bir önceki sayfada çağdaşlık ve modernliğin anlamları verilmiş. Çağa ayak uydurana çağdaş, modaya uyana da modern diyoruz. Çağı ve modayı iktidar güçler belirler. Dünyada büyük ülkeler, ülke de büyük güçler. Şimdi Türkiye'ye bir bakalım, iktidar belli, güçlü olan belli, moda belli dolayısı ile modern de belli. Reklamlar bile değişti, türban reklamları izliyoruz, vitrinleri çeşit çeşit türbanlar, yazın haşemalar ve kapalı kıyafetler süslüyor. Türban takmak moda haline geldi. Eğer durum dünya için de aynı hale gelir islam gücü tüm dünyada kazanırsa islam ve onun ge
  13. stenger

    Araplara haksızlık mı ediyoruz?

    IfeelGood nasıl böyle düşünüyorsun aklım almıyor, yani senden hiç beklenmeyecek şeyler bunlar. Ama duygusal olduğu için kızmıyorum tabii zaten heraklese fln kızdığım kadar. Şimdi bu kadınların zaten bizi (biz kimsek) temsil ettiklerini söyledikleri yok, öyle bir iddiaları da yok. Rol modelliğine soyundukları da yok. Ne yapsınlar sizi temsil etcekler diye kılık kıyafet mi değiştirsinler, ya da kılık kıyafette sizi temsil edemiyorlar diye kocalarını mı boşasınlar. Ayıp ya, bi gidin hava alın gelin.
  14. stenger

    Araplara haksızlık mı ediyoruz?

    Neyi varmış bu kızın. Bence gayet şık ve tatlı olmuş, yüzü çok masum, tertemiz, ap-ak bi görüntüsü var. Hadi sizlerde koyun birer resim, erkekli kızlı, sizi de değerlendirelim bakalım yeterince çağdaş mısınız?
  15. stenger

    Araplara haksızlık mı ediyoruz?

    Yok yau, kimlik bunalımı demek? Zekaya bak.
  16. stenger

    Araplara haksızlık mı ediyoruz?

    Çok şekilcisiniz. Hem türbanlı hem dünya iyisi hem de bilgi küpü kadın arkadaşlarım var. Aferin takılın işte böyle kılık kıyafete.
  17. stenger

    Kürt Irkçılığı

    nen ibiş kendini bi halt sanıp her başlıkta birilerine meydan okuyon, neyse mesele ben tartışırım seninle hodri meydanda.
  18. stenger

    Müzikle Açalım

    mürted için;
  19. stenger

    Müzikle Açalım

    KArun için;
  20. stenger

    Müzikle Açalım

    Fuzuli için;
  21. stenger

    Araplara sövme özgürlüğü

    Tamam, müfteriyim, provokatörüm ve buraya yazmadığın şeylerim. Eee ne olmuş yani. Çok mu umrumda, hem müfteri olurken sana mı sorcam, olurum olmam sana ne, belki değilimdir nerden biliyosun, olsam ne olucak ki yani, sen de ol, sen de oldun da yok olma mı dedim, iyi ki bi müfteri oldum haa, melissa bize çay demlesin oturup konuşalım bu meseleyi ne dersin heaa?
  22. stenger

    Araplara sövme özgürlüğü

    melissa, ne diyon bacım afedersin? rapdiyeraprap ve sonus teşekkürler iletileriniz için. ateistlerdeki arap düşmanlığı ile ilgili de yazacağım daha sonra başka bir başlık altında. bu başlıkta anlatmaya çalıştığım ; akhenaton'un gelip "pislik kürtler" demesi ile mohammeddin "şerefsiz araplar" demesinin farklı olduğu ve mohammed'in durumunun kötü niyetli olmamasına rağmen daha zararlı ve çirkin olduğu idi.
  23. stenger

    Araplara sövme özgürlüğü

    Teşekkür ederim mürted dostum. Başlığı öneri ve şikayetler bölümünden de silecek kadar hazımsızlık sorunu çeken arkadaşın cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yaptığı çok onursuzca idi. Üslubum ağır olabilir, ama kendimce neden ağır olduğunu ve olması gerektiğini açıkladım. Başka öneriler varsa yazın öyle yapalım ama bu iş raporlama-silme ile olmaz dedim. Ben raporlamayıp başlık açtığım halde mohammed cezalandırılmadı, nasıl düzeltilecek bu durum raporlama ile?
  24. stenger

    Araplara sövme özgürlüğü

    Git aç, önce insanlık için sen ne yaptın onu anlat sonra da ahaliye arapların insanlık için ne yaptığını sor. Uğraştırma beni. Her konuya atlama yarım aklınla, sinirlendiriyorsun insanı iyi bi laf etmiş havaları ile başlığın içine ederken. Sana verdiğim son cevap. Bak iletilerini bile taşımadım başlığa rezil olma ucuz laflarınla diye hala gelip aynı şeyi tekrarlıyosun. Ayıp. sgtdtaer adsdafd!!
  25. stenger

    Araplara sövme özgürlüğü

    Diğer gereksiz iletileri taşımayacağım. Diktatör, Hayır Türküm. Araplarla alakam yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...