Jump to content

ERGENEKON

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    106
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

ERGENEKON Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nihalatsiz.org/anasayfa.htm
  1. Ulan dingili bozuk eşşek arabası yukarda yazdığımı okumadın mı yada işine mi glmedi. Biz zaten inanmıyoruz diyorum. Anlama özürlü arap hayranı. Onun bunun kıçını bırak ta önce kendi kıçına bak. Yol geçen hanına dönmüş. Bir yandan Amerika, bir yandan Avrupa...
  2. Müslüman olduğuna göre kuş kadar beynin yok.
  3. Olabilir ama Davut ve Musa aynı dönemlerde yaşamışlar. Sonuçta aralarında irtibat var. Muhammed'e gelinceye kadar hep böyle. Muhammed'den önce en son peygamber 600 yıl önce gelmiş (İsa). Adam 600 yıl sonra çıkmış "ben peygamberim" demiş. Kim inanır. Tabiki müslümanlar
  4. Olmadığını ne biliyon?
  5. ERGENEKON

    Siz Allah olsaydiniz?

    Ben Allah olsaydım verdiğim beyni kullanmayıp birtakım sahtekarların hurafelerine inandıkları için müslümanları cehenneme atardım.
  6. Peygamberlerin geçmişlerine baktığımızda ya babaları, ya kardeşleri yada genel olarak aile fertlerinden bir yada birkaçı (sözde) peygamber. Örneğin, Hz. İsmail'in babası Hz. İbrahim. Hz. Zekeriya'nın oğlu Hz. Yahya. Meşhur kutsal bakire (kimilerine göre fahişe) Hz. Mertyem'in oğlu Hz. isa. Bu böyle gidiyor. Oysa Muhammedde böyle bir durum yok. Annesi de babası da sıradan bedevi insanlar. Burda bir gariplik yok mu sizce müslüman arkadaşlar? Bizim için gariplik yok çünkü biz inanmıyoruz. Bize göre hepsi palavracı. Ya sizin için? Bence tekrar düşünün.
  7. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    Dünyanın en büyük sanayisi olma yolunda ilk sağlam ve kendinden emin adımlar Cumhuriyet'in ilk yıllarında büyük bir insan tarafından atıldı zaten. Gel gör ki bir yandan sizin gibi ırk düşmanları, diğer yandan da ümmet çapulcularının kol kola vermesi yüzünden Türk devrimi ilerleyemedi.
  8. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    Biz de almanlara gülüyoruz nasıl da folloş oldular 2. dünya savaşında diye. Bizim ırkçılığımız almanların d*tü b*klı tarihinden daha eski. Kafana takma sen böyle şeyleri.
  9. ERGENEKON

    Sanırım Siz Haklısınız!

    Niye lan. Asıl sen yok ol, hatta DEF-OL. Millete yıllarca pompaladığınız ümmetçilik afyonu yüzünden zaten yok olma eşiğine geldik sayenizde. arap hayranı, kaderci, boynu bükük, ezik mi ezik, 1 auç kömüre oyunu satan, bir bohça bulgura g*tünü veren hilkat garibesi bir toplum yarattınız. Sizin istikbaliniz 1500 yıl önce yaşamış bir bedevi arabın hayallerinde. Bizimkisi ise gökte.
  10. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    Hangi ırktan olursa olsun kökten dincileri ve tecavüzcüleri sabun yaparız. Fena mı? Hapiste besleyeceğimize vatana millete faydalı bir ürüne dönüştürüyoruz. Hüseyin Üzmez'in tekrar aramıza yaşam formu biçiminde dönmesini istiyor musunuz?
  11. ERGENEKON

    Şeriatçılar Ne Kadar Vatansever?

    Allah seni bizlere şaka olsun diye mi yolladi "kominiz" ?
  12. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    Pek rastlanmaz ama öyleleri varsa bile cevabım sabun değil.
  13. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    Teröristini, tecavüzcüsünü, kökten dincisini atarız tabi.
  14. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    -1
  15. ERGENEKON

    YOBAZIN ROBOT RESMİ

    Bizden olmayan isana kazık atmak, onu dolandırmak gibi bir neyitimiz olamaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...