Jump to content

baglanti

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.082
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Yorumları bölümüne baglanti kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Pek tanımıyorum. Ama neşeli birisi galiba.:) Kendisini ağır konuları tartışırken görmek isterim. Yada varda ben henüz görmedim.

  2. sangre rica et sileyim. Küfürle sildiremezsin bunları bana. Bir daha küfür edersen direkt bildiririm seni. Yeter artık serseri.

  3. sangre, forum dahilinde nerede olursa olsun bir daha küfredersen seni şikayet ederim. Yaylan.

  4. Adam olamam. Ben hatun kişiyim. Sen adam ol. Bizde görelim sangre denyosu.:)

  5. antilaik teşekkürler. Ancak ne olursam olayım ben laikim arkadaşım. Zaten İslamın özünde de bu vardır. Lütfen dikkatli oku.

  6. sangre civicivi sen işine bak. Benimle uğraşma. Tırt sende.

  7. Sayfama gelip hakaret etme bari. Terbiyesiz.

  8. Usandım bu Kodomandan. Alın şunu başımdan ya. Şaka yapıyor sanmıştım. Hiç şaka değilmiş. Ciddi ciddi beni boğacak nerdeyse. Biraz terbiye ya.

  9. Ateizmi terketmiş ve sorgulayıp eleştiren bir kişiye karşı nezaketi kolaylıkla elden bırakan birisi. Demek ki beyefendiliği oraya kadarmış. Bilinsin istedim. Zaten forumdada görülüyor.

  10. Sevgili Pastafaryanist, iletilerinden idrakli bir insan olduğun belli. Bu birçok insanda olmayan bir özellik. Burada daha çok yazsanda keşke bazıları yazmak nasıl olurmuş anlasa. sevgiler

  11. Asrin43, çok duygulandım ailecek takip etmenize. Bende senin yazılarını zevkle okuduğumu hatırlıyorum. Sevgiler.

  12. Çiğdem der ki ben alayım

    yiğit başına belayım

    hepisinden ben alayım

    benden ala çiçek var mı?

    Çiğdem yeni ismin için bu şarkı ile sana takılayım dedim. Senide hep mutluluklar bulsun arkadaşım. Sevgilerimle.

  13. Ey ateist forum ahalisi! Ben dedim ama Tanrı ile o kadar uğraşmayalım diye. Aha işte Tanrı geldi. Ne halt edecez şimdi? Biraz merhametli olsa bari.

  14. Ooooo Zeus ta geldi hoşgeldi. Bizde kendisini sık sık anıyorduk zaten.:)

  15. Selam, daha çok yenisin sanıyorum. Yeni gelenlerin tarzında yazıyorsun. Umarım burada okuduklarınla dünya görüşün gelişir.

  16. Kozmos, ben bu yorumu biraz espri olsun diye yaptım. Ama gerçeklik payıda var. Bazen İslamın çok tartışılmasından sıkılıyorum. Birde bazen çok katı anlayışlar oluyor, onlardan sıkılıyorum. Aslında yoruldum galiba biraz. Tabii bir ben anlarım demek değil, ne haddime.:)

  17. Valeri çok güzel söylemiş aslında, bu söz bugün bana çok anlamlı geldi. Kelimeler bile yetersizken, hangi formülden bahsediyorum ben bilmem ki.

  18. Güzel olan her şeyi sadece yaşamakla yetinmek zorunda kalacağız ve hayatı hiç bir zaman formüle edemeyeceğiz belkide diyor baglanti. Ama yine de bu yapılabilsin ister baglanti. Çünkü o güzelliği sevdiği kadar bilime de değer veriyor.:)

  19. murteddd, özürlük bir şey yok, alınganlık edecek değilim ya.:) Senin için söyleyebileceğim; bilgili, güzel yorumlar yapan ve sıcakkanlı bir insan olduğundur.

    Sevgiler...

  20. Bu kadar çok konu açmayı nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum ama sayenizde epey bilgi sahibi oldum. Yazılarınızı okumaya devam...

  21. berguzar, bu sen misin? Tebrik ederim, siyeye resim eklemek konusundaki cesaretini. Hoş hatunmuşsun vesselam:)

  22. Bu forumda o incilerden bir kolye yapacak kadar sayıda insan olduğu belli oluyor. Ben önce bunu anlamasam da şimdi anladım.

  23. Sizin hakkımdaki kibar ve ince yorumlarınıza teşekkürü bir borç bilirim. Eminim çok güzel bir insansınız.

  24. Nihayet beklenen kişi geldi. Bu sitede okuduğum bazı şeylere ve bazı kişiliklere Cem Yılmaz a güldüğümden daha çok gülmüşümdür. Şimdi Cem Yılmaz da geldi tam oldu. Bakalım arkadaş ne şaklabanlıklar yapacak. Şimdi böyle dedim ya ciddi pozları da takınır bu.

×
×
  • Yeni Oluştur...