Jump to content

beyaz güvercin

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    191
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

beyaz güvercin Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 15-06-1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    istanbul
  • Interests
    ilgi alanlarım bu forumda oluşumdan anlaşılmıyor mu? :)
  1. beyaz güvercin

    RAMAZAN GELDİ KURBAN BAYRAMI YAKINDIR

    bende senin gibiydim sebzelerden nefret ederdim ve insanların o bol yeşilliklerle doymalarına anlam veremez ve hatta ıy nasıl yiyolar bunlar ağzının tadını bilmiyorlar derdim.. ama sağlığımdaki değişimleri farkettikçe coştukça coştum ve kereviz, bamya dahi yiyebildim annem şoka girdi alışıyor insan cidden.. denemelisin.. bu arada pisicik annemi ikna ettim ama sadece balık yiyecekmişim.. olsun o da yeter.. önceden balık da yemiyordum çıldırıyordu..olsun bu da bi adımdır.. hem düşününce balık faydalı bişey.. omega3 zihne, hafıza, görme duyumuza vs epey faydalı.. aklıma yattı nedense..
  2. beyaz güvercin

    Çocuk Gelinler

    yazık çok yazık
  3. beyaz güvercin

    İsminiz Yasaklılar Listesinde Mi? Bakın...

    isimlere bile tahammülsüzler yani neden bu ismi alan kişi öyle biri mi olacak.. o yüzden mi adı muhammed olan bir çok kişi alkolik olur
  4. beyaz güvercin

    Islami Forumda yaziyorum

    sadece milletin mi kendi uyanışlarından bile korkar durumdalar.. düşündükleri an günah işlemiş olacaklar çünkü.. ama onları bir şekilde uyanışa sürüklemek gerek..
  5. beyaz güvercin

    Kaç yaşında ve neden

    17 yaş ile 21 yaş arasında git gellerle süren bir müslümanlık sürecim oldu.. 17 yaşında arkadaş çevremden, o dönemki erkek arkadaşımdan ve anaannemden etkilendiğim için öyle olmaya çalıştım.. çok beceremedim aslında.. mesela hiç oruç tutamadım.. namaz eh şöyle böyle diyebiliriz.. çünkü ezbere bildiğim dua, sure sayısı kısıtlı komik gelecek belki ama hala subhanekeyi ezberleyemedim.. bi ihlas, fatiha, kevser le namaz olmayacağı için anaannemi taklit ederek bu 3 sureyle ne edebiliyosam ederdim.. çünkü bana dini anlatan pek olmadı.. bi namaz hocası geçtiydi elime ama olmadı.. sanırım çok da içime
  6. beyaz güvercin

    Islami Forumda yaziyorum

    http://www.islamiforum.com ateistlerden denk gelmedim belki kayıtlıdırlar fakat müslümanlardan birkaç kişiye (eğer avatar benzerliği değilse -isimler farklı çünkü ama tarzları aynı-) denk geldim.. bu konuda yardımcı olabilmek isterdim ;fakat yeterli bilgi birikimine ne yazıkki sahip değilim.. lise bilgilerimin üzerine kendimce ne ekleyebildiysem o kadar yalnızca.. umarım etkili olabilirsiniz.. @godDAR eğer doğru gözlemleyebildiysem orada kendini deşifre etmiş ateistler var zaten..
  7. beyaz güvercin

    KROMOZOM SAYISI

    çok pardon topicin tamamını okumadan yanıt verdim düzeltme yapamadım.. yok yere kalabalık yarattığım için özür dilerim..
  8. beyaz güvercin

    KROMOZOM SAYISI

    şansıma 2 link zaten bana göre değil çünkü yabancı dilim ne yazıkki yok eksikliğini daha çok hisseder oldum şu sıralar.. bilimfelsefedin ise mahkeme karar ile engellenmiş.. illegal yollara başvurmaksa hoşuma gitmiyor..
  9. istanbula uğramasa bari.. çekemem trafik mrafik..
  10. beyaz güvercin

    Ankara'da oruç kavgası

    http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aTy...p;CategoryID=78 aynı haber sadece zabıtanın dövüş şeklini açıklıyor.. çivili sopalar.. ve 10 gün boyunca hiç çıt çıkmazken amerikadan adamın biri geliyor bu ne hal dior ve soruşturma açılıyor bunun üzerine yani aslında bizim için çoooooook normal bi durum bu
  11. beyaz güvercin

    "Muhammed yalancıdır" diyenler...

    mesaj komple komik ve basit olmuş.. forumu adamakıllı okumamış arşivleri sağlam karıştıramamış 2 şık sunabilmiş sadece..
  12. beyaz güvercin

    1400 YILLIK HIRKA

    şamanizmin etkileri her yerde her an varlığını sürdürüyor zaten.. ama ataizm şu hususta karşıyım sana kökeni din olan herşeyin içinde sevgi yok hepsi şiddet eğilimli..
  13. beyaz güvercin

    1400 YILLIK HIRKA

    o hırkaya sarılıp salya sümük ağlayanlar huşu içinde allah diye bağıranlar eksik kalmış o fotolardan bulursam ekleyeyim bende.. hırkaya yalvaranlar yakaranlar.. akıl kaybolursa bunlar oluyor demek.. aklımıza mukayyet olmak gerek..
  14. beyaz güvercin

    Kiyamet yaklasiyor!

    aklımın durduğu an.. hayalgücümün ne kadar sınırlı olduğunun yüzüme tokat gibi yapışı.. ölüme de çare bulunduğu an ve 1 milyar yıl yuhh 25 yaş ne kadar komik kalacak düşünsenize..
  15. beyaz güvercin

    KİLİSE YE SALDIRAN CEZASIZ KURTULUYOR

    başlığın içine eden rh mıdır yoksa bize travesti diyen yandaşın mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...