Jump to content

cubbeliahmet

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    307
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

cubbeliahmet Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. en cok guldugum muslumandir cuppeli.

  2. cubbeliahmet

    Ateist'in Yaşama İsteği Kalmazsa Ne Olacak !?

    GELİN SİZ DE BU SONSUZLUĞA ADIM ATIN...
  3. cubbeliahmet

    Ateist'in Yaşama İsteği Kalmazsa Ne Olacak !?

    SİZLERİN BU ZAVALLI DURUMLARINIZI ÖĞRENİNCE BİR KEZ DAHA ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMANIM...
  4. cubbeliahmet

    ALLAHA inanmak için neyi bekliyorsunuz (2)?

    Peygamberimizin aydınlatan rehberliği İşte En Doğru Sözlü’nün ağzından çıkan öğütler... Haber Tarihi: 15 Eylül 2008Kategori: YaşamYorum Sayısı: 0Okunma Sayısı: 596Haber Puan: 5 1 2 3 4 5 Sizin için Peygamberimiz’in sözlerini tarayarak hayatımıza rehber olabilecek prensipler çıkardık. İşte size En Doğru Sözlü’nün ağzından çıkan, hayatımıza yön verebilecek sünnetler. Peygamberler Sultanı, yolda insanlara zarar verme ihtimali olan bir cismi kaldırmayı imanın belirtisi olarak görüyordu. Allah Resulü, yemekten önce ellerini, yemekten sonra hem ellerini hem de ağzını yıkardı. Efendimiz, yeme
  5. cubbeliahmet

    ALLAHA inanmak için neyi bekliyorsunuz (2)?

    Kanseri tevekkül ederek yenmeyi başardım İslam'daki tevekkül kadercilik değildir gerçekçiliktir. Gırtlak kanserine yakalanan ve iki yıl süren tedavinin ardından sağlığına yeniden kavuşan Özdemir Erdoğan, kanseri nasıl yendiğini Kanaltürk ekranlarından anlattı. Erdoğan, "Bu hastalığın çok enteresan bir şeyi vardır. Ben ölümden korkan bir insan değilim. Bilakis dinimizde tevekkül denen bir şey vardır. Tevekkül hiçbir zaman kadercilik değildir. Bilakis gerçekçiliktir” dedi.
  6. cubbeliahmet

    cennette müslümanların yaşı kaç olacak..

    YAHU SANA NE, SEN BU KAFAYLA SİTTİN SENE GİREMEYECEĞİN BİR YERİ NİYE TARTIŞIYON Kİ, SEN CEHENNEMİ ARAŞTIR, ORDA NE YİCEN NE İÇÇEN. SICAKLIK KAÇ DERECE, AKREBİN ZEHİRİ Mİ YOKSA YILANIN ZEHİRİ Mİ DAHA AZ ZARARLI SEN BAK BUNLARA...
  7. YIRT KENDİNİ İNKAR ETÇEM DİYE.. AMA ARA SIRA ŞUNU BİR DÜŞÜN KENDİKENDİNE, LEN ACABA BEN BU KURANIN BAHSETTİĞİ KALBİ MÜHÜRLÜLERDEN MİYİM Kİ BU KADAR AÇIK SEÇİK AYETLERİ BİLE ÇÜRÜTMEK İÇİN KIÇIMI YIRTIYORUM...
  8. cubbeliahmet

    Gevurun çirkin oyunu

    iNSAN OL AZCIK...
  9. cubbeliahmet

    Gevurun çirkin oyunu

    İşgalci ABD Pakistan’da sivil avında: 13 ölü Vahşiler katliama girişti Pakistan’ın kuzeybatısında ABD’nin pilotsuz uçakla gerçekleştirdiği saldırıda, 6’sı kadın ve çocuk 13 masum sivil katledildi, en az 10 kişi de yaralandı. Pakistan’ın kuzeybatı bölgesinde düzenlenen işgalci ABD hava saldırısında, kadın ve çocukların da bulunduğu en az 13 kişi hayatını kaybetti. Saldırı ABD’ye ait pilotsuz uçak tarafından düzenlendi.
  10. yAHU SEN BAŞLIĞINDA NE DİYORSUN: Hani Kuran Çağlar Ötesiydi? Eeeeeeeee BEN SANA NEYLE CEVAP VEREYİM. TABİKİ SALDIRDIĞIN KURANLA SANA CEVAP VERECEM. HEM SEN ONU BUNU BIRAKDA AYETLERİ YORUMLA BAKALIM. İSLAM, KÖLELİĞİ ALKIŞLIYOR MU YOKSA BİTİRİLMESİ İÇİN TEMELLER ATILIYOR MU? OLAYLARI SAPTIRMAYIN.
  11. cubbeliahmet

    Gevurun çirkin oyunu

    Papa, Fransa'yı karıştırdı. Merkez sağcı Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy dün Papa 16. Benediktus’u ağırlarken, ‘laikliğe darbe’ diye yorumlanan açıklamalar yaptı. Katolik âleminin ruhani liderini “Dinsiz yaşamak çılgınlıktır” diye selamlayan Sarko, Paris’te laiklik tartışması patlak vermesine yol açtı.
  12. Nur 33- Evlenemiyenler (malî imkânı buna elvermiyenler) Allah kendilerini fazl-u kereminden zengin kılıncaya kadar iffetli kalmaya çalışsınlar. Sahip olduğunuz köle ve cariyelerinizden belli bir para ödemek suretiyle azâd edilmesi hakkında yazılı bir anlaşma yapmak isteyenlerle —onlarda iyi bir durum biliyorsanız— yazılı anlaşma yapın. Allah'ın size verdiği maldan onlara verin. Dünya hayatının geçici menfaatini elde etmek için cariyelerinizi iffetli kalmayı arzu edip duruyorlarsa fuhşa sakın zorlamayın. Kim onları (bu hususta) zorlarsa, elbette Allah onların zorlamasından sonra (o cariyeleri)
  13. MÜCÂDİLE suresi 3- Kadınlarından zıhar yaparak ayrılıp sonra da söylediklerinden dönecek olanlar, eşleriyle birbirlerine dokunmadan önce, bir köle azat etmelidirler. İşte bu hüküm ile size öğüt veriliyor. Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.
  14. BELED (11-16) Fakat o, sarp yokuşu aşamadı. O sarp yokuş nedir bilir misin? Köle azat etmek veya açlık gününde yakını olan bir yetimi, yahut aç açık bir yoksulu doyurmaktır.
  15. Muhammed'i öldür oyunu! Karikatür hakaretinin tartışması bitmeden şimdi de provokasyon gibi oyun ortaya çıktı... Kullanıcıların Müslümanları öldürerek puan topladıkları ‘Müslüman Kıyımı’ adlı oyunun internet sitelerinden bedava indirilmesine izin verilmesi tartışma yarattı. İngiltere’de, kullanıcıların Müslümanları öldürerek puan topladıkları bir bilgisayar oyununun çeşitli internet sitelerinden bedava indirilmesine izin verilmesi ülkedeki Müslüman derneklerinin büyük tepkisini çekti. İngiltere Müslümanlar Konseyi yetkilileri, tüm dünyada Müslümanlara antipatinin arttığı bir dönemde
×
×
  • Yeni Oluştur...