Jump to content

Ruslan

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    107
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Ruslan Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ruslan

    Tarihte Hiçbir Papaz Müslüman Oldu Mu?

    Tamam ismini buldum, Rusya'nın din işleri Başkanı Polosin 2000'lerin başında müslümanlığı seçmiş. (Bu arada üsteki iletimi silen zibidi bi açıklamada bulunursa sevinirim)
  2. Ruslan

    türkler mi araplar mı?

    İşte bunu ispatlaman gerekir madde madde.. Sloganla olmaz..
  3. Ruslan

    türkler mi araplar mı?

    İşkembeden manzaralar... Fazla duygusal düşünüyorsunuz arkadaşlar. Hem tarım toplumları bir bütündür, birinin diğerinden bi farkı yoktur...
  4. Ruslan

    BİR ANLIK ÖN YARGINIZI BIRAKIN LÜTFEN

    Bahse girerim ki İncile ve Tevrat'a elin bile değmemiş. Altı günden sonra Tanrı'nın dinlenme hadisesini geçen gün Ataizmle olan tartışmadan öğrendin. Şimdi de kalkmış "bunun gibi benzerlıkler ıhtıva eden daha bır çok noktalar vardır." Diyorsun.. Bak kardeş Yahudi Kültürü dışında hiç bir medeniyette peygamberlerin izine bile rastlanmıyor. İran, Çin, Hint, Sümer medeniyetleri Yahudi medeniyetinden daha eski ama tek bi peygamberin izi bile yok. Yani anlıyacvağın kutsal kitapların tek kaynaktan geldi konusunda haklısın Yahudilerin tek kaynağı.... Şimdi sen Yahudi olmayan, aslında daha doğ
  5. Ruslan

    HRİSTİYANLARA SIKÇA SORULANLAR

    Ulan soytarı! Kaç gündür şerefsizliğin her türlüsünü rezilce icra ediyorsun. Resmen g.t olup dumura uğradın, sanını bana yüklüyorsun. Senin gibi ruhunda şerefsizliğin kıralını barındıran rezillerin sonu it gibi dilleriyle ayakabı parlatmaktır..
  6. Ruslan

    HRİSTİYANLARA SIKÇA SORULANLAR

    Elalemin yaptığı fırıldakları ortalığa çıkarmak insanlık görevim.. Bu arada "karanlıklar aydınlığa çıkacak" diye incilde bi zırva yok muydu? Ee niye itiraz ediyorsun, karanlığın aydınlığa çıkışına..
  7. Ruslan

    HRİSTİYANLARA SIKÇA SORULANLAR

    Aslında misyonerler Türkiye'nin her yerinde cirit atıyorlar, Trabzon ya da Diyarbakır farketmez, hatta Trabzon'da daha fazla olduğunu duydum. Sanırım bölgelerin hıristiyan geçmişlerini de göz önünde bulundurarak hareket ediyorlar. Bizim buralarda genellikle hırsız kesim bu misyonerlere yaklaşır, tabi herhangi bir ideoloji için değil, sadece para için ve genellikle de yakayı ele verip şutlanırlar. Bi ara Hıristiyan olmak moda olmuştu ama misyonnerler bunun para için olduğunu çakınca artık onlar da bayağı bi süzgeçten geçiriyorlar artık. Ha! ülkenin bölünmesi mi şunun bunun için mi onu bi
  8. Ruslan

    HRİSTİYANLARA SIKÇA SORULANLAR

    Şaka yapmadım, Ahmet denilen hırsızı yakından tanırım.
  9. Ruslan

    HRİSTİYANLARA SIKÇA SORULANLAR

    Ahmet'i iyi tanırım, saray kapıda esrar satardı, hırsızlık yapardı, yani anlıyacağın annesini boyatıp babasına satan tiplerden. Saray Kapı satırcıları kandırılıp hizbullahçı olunca, Ahmet oraları terkketti. Gel zaman git zaman birgün Ahmet'in hıristiyan olduğu, aslında yalancı hıristiyan olduğu, green kart için bunu yaptığını söylediler. Sonra Ahmet'in şutlandığını ve tekrar müslüman olduğunu duymuştum, demek hallen para alıyor(tıpkı ordaki tabela parti il başkanlar gibi)Daha önce D.Bakır'da misyonerlerin cirit attığını söylemiş, sen inanmamıştın ki tessadefe bak yine aynı şehirde çakıştık..
  10. Ruslan

    HRİSTİYANLARA SIKÇA SORULANLAR

    Sorrow, korkunç bi şekilde foyanı meydana çıkarmış.
  11. Ruslan

    İncil Papazlar Tarafından Değiştirildi Mi?

    O Magdalalı Meryem'di. Magdalalı Meryem ile annesi ayrı kişiler
  12. Ruslan

    İncil Papazlar Tarafından Değiştirildi Mi?

    İncil diye bi kitap inmiş de hıristiyanlar değiştirmişmiş.. Hıristiyanların yaptığı İsa'nın hayatını yazmak.. Bu arada 12.yüzyıla 114 islami mezhep ve ekol vardı hepsi birbirini kafir ilan ederdi ve birbirlerini keserdi. Hallen de şiiler için kafir denilir, İranlıların müslümanlığı kabul edilmez; İranlılarda sünnilere aynı şeyi yakıştırır. Mesela sen Nusayrileri nasıl görüyorsun, ya da kızılbaşları?
  13. Ruslan

    Nasıl İman Edilir?

    Kimin acizliği! Ben araştırınca, tabiattaki bu rahmetsizlik karşısında sadece Tanrının acizliğini görüyorum. Kendi egosu için kurulan evrende bir bebeğe tecavvuz sırasında tanrınız "şah damarından" daha yakın izleyişini, açlıktan ölen insanlara "rahmetim sonsuzdur" yalanını, bir alçağın dudağının bir kıvrımıyla binlerce insanı bir ot keser gibi öldürüşü karşısında tanrının nasıl tırsışını sen de gör kardeş..
  14. Ruslan

    Nasıl İman Edilir?

    Tassavvuf ehlinin dediğine göre orgazm olunacak..
  15. Ruslan

    Nasıl İman Edilir?

    Nasıl yani? Tamamen bi saklambaç oyunu mu?
×
×
  • Yeni Oluştur...