Jump to content

cantona

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.486
  • Katılım

  • Son ziyaret

cantona kullanıcısının paylaşımları

  1. cantona

    Kur’an meallerindeki farklılık neden?

    Kankası yaşar nuri gelir bir saat propagandasını ve kitap reklamını yapar.İlk 1 saatten sonrasını izlemek kafi.
  2. cantona

    Rızıkı veren Allahtır

    Off kapak gibi yapıştırmışsın mürted. Bu ve benzeri ayetler,muhammedin doğaya ait gözlemlerini allah isimli puta mal etmesidir.
  3. cantona

    Benim kafama yatmıyor.

    Risaleler yazmışsa doğrudur (!) Bu soruyu kendine sormalısın.Hem bilgiye güvenilemeyeceğini söyleyip hem bir yığın masala,rivayete inanan ve kesin sonuca ulaşan sensin.
  4. cantona

    KURANI KERİMİ KİM YAZDI?

    (Bugün size dininizi ikmal ettim, üzerinize nimetimi tamamladım ve sizin için din olarak İslâm’ı beğendim.) [Maide 3] (Resulüm diyen yalancılar çıkacaktır. Benden sonra resul yoktur.) [Nesai, İ.Ahmed, Taberani] (Kıyametten önce resulüm diyen yalancılar çıkar. Onlardan sakının.) [Müslim, Taberani] (Diğer nebilere göre benim durumum şuna benzer. Güzel bir ev yapılır, ama bir kerpici eksiktir. Ziyaretçiler, evi beğenir. Yalnız "Şu boşluğa da bir kerpiç konsaydı" derler. İşte ben o kerpicim, nebilerin sonuncusuyum.) [buhari, Müslim] Nübüvvet ve risalet sona erdi. Benden sonra nebi de, resu
  5. cantona

    KURANI KERİMİ KİM YAZDI?

    Zekice olan o kısmı değil,sonuncu olması. Ben sonuncuyum demeseydi bu 1400 yıl içinde islam ve arap coğrafyasında neler olurdu sizce ?
  6. cantona

    KURANI KERİMİ KİM YAZDI?

    "Muhammed, sizin erkeklerinizden hiç birinin babasi degildir; ancak o, Allah'in resulü (elçisi) ve nebilerin (peygamberlerin) sonuncusudur. Allah her seyi bilendir." (33:40). sırf şu ayet bile bir çöl bedevisinden çok daha zeki olduğuna kanıttır. İyilik sadece islamın tekelinde söylemleri de hiç hafife alınamaz,günümüz müslümanları bile iyiliğin islamdan kaynaklandığını düşünür. Saçma masallarla zekice kurgulanmıştır,bu benim görüşüm.
  7. cantona

    KURANI KERİMİ KİM YAZDI?

    Bu konu önemli, Muhammed yazdı derseniz,muhammedin "bir çöl bedevisi" olduğu söylemini bir kenara atmalısınız zira çok zekice ve planlı kurgular var kuranda.
  8. cantona

    UEFA ÇARŞIYA KARŞI

    "Alex Ferguson dizlerini dövüyor, işte çaresizliğin resmi. O kadar maç anlattım Ferguson?u bu kadar çaresiz görmedim.? Emre Tilev
  9. cantona

    Ateistin Kuranı

    http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=25602
  10. Aynı fikirdeyim,iyiliği tekeline almaya çalışmıştır,"kafir pisliktir"...
  11. cantona

    UEFA Kupası'nın başına gelenler

    Görmemişin oğlu olmuş,tutmuş şeyini koparmış derler. Bu hikaye de o hesap sevgili Seyirci. Aldığı kupayı nakde çeviremeyen,bunun reklamını yapamayan yegane kulüp yöneticileri de Gs de idi. Kupadan sonra (süper) mario jardel alınmıştı 28 milyon dolara,yanlış hatırlamıyorsam.Yıllık 2-3 milyon dolarda jardele'e ödeniyordu. 2008 de ise jardel brezilyada aylık 6000 euroya top oynuyordu. Okan ve emre intere transfer oldu,Gs bu transferlerden beş kuruş kazanamadı.
  12. cantona

    Kimse %100 İman etmez

    Amel defteri var bir de. Tabi bildiğin beyaz sayfalı defter değil ,blue-ray şeklinde diskte olacak,.Bu diskle birlikte dünya tarihine göre sıra numaranı görevli melekten alıp beklemeye geçiyosun. Allah herkesi sırayla tek tek çağırıp sorguya çekicek.Aynı anda birden fazla kişiyi sorguya çekebiliyorsa bilemeyeceğim. Ancak amel defteri verilmişti zaten. Amel defteri solundan verilirse cehennemlik ,sağından verilirse cennetlik değilmiydi , eee nesini yargılayp terazide tartıcan ?
  13. cantona

    Kimse %100 İman etmez

    Müslümanlar cehenneme inanmaz ki. Evet inanmazlar, çünkü oraya gidecekler bellidir. Açarsın dünya haritasını Müslüman olmayan ülkeler işte cehennemlik. Müslümanlar seçilmiş kişilerdir,allafü teale ve tekaddes hazretleri bazı coğrafyalara torpil geçmiştir. Bir insan böyle bir ihtimalin varlığına kesin olarak inansa kafayı yer zaten,yiyemez,içemez,uyuyamaz ve hatta zıçamaz.Delirir. Yaw baboli, ölmeden önce eşhedü çekip Allah tektir,mahoni onun elçisidir dedin mi yırtıyorsun zaten. Ölünce de münker nekirin birkaç basit sualini cevapladın mı gelsin huriler,gitsin Nuriler. İslami bir
  14. Pardon ateist nasıl olunuyor, kim karar veriyor, biat edilecek ruhani lideri kimdir ? Ya da Kelime-i küfür mü getirmek lazım,haftada beş kitap okumak gibi "farz" ritüelleri mi vardır. Abartıyorsunuz.
  15. cantona

    TRT1 sex time

    Hiçbir iktidar şu zaman için bu kurumu tasfiye edemez. Yakarlar gezegeni yakarlar. Propaganda güçlü bir silahtır.Koyarsın tv e her zaman ultra light müslümanları,yaşar nurileri ve benzerlerini ,diyanetten çok daha güzel görür bu işlevi. En son ecevit kuran kurslarını kapattırıp yaş sınırı koymuştu.
  16. cantona

    TRT1 sex time

    İyi de diyanet cemaat/tarikat oluşumuna engel olamıyor ki. Nurcular,İsmailağa,Nakşileri,Kadiriler.. sayamadığım bir sürü.
  17. En azından hayatını anlamsız korkularla sürdürmeyecek.Vaktini namaz,kuran okuma gibi saçmalıklarla harcamayacak.
  18. cantona

    Müzikle Açalım

    Jadı'ya gelsin. http://video.mynet.com/kaldesem/grup-komur...5503cc4dcb794a5
  19. cantona

    Kadir Geceniz Mübarek Olsun !

    işte öyle.. Bunların gerçekten inandığını zanneder bizim müslümanlar da. Yaşar nuri durmadan kitap yazar bu saçmalıklar üzerine,kitapları onlarca baskı yapar,her tv programında kitaplarının reklamını yapar (dı) hatipoğlu 20 bin dolar alır. Fethullah,devlet içinde devlet olur,şirketler holdingler grubu olur. Bizim saf müslümanlarda ağzı açık alim,ulema,ermiş kişi diye bunları dinler.
  20. cantona

    Kadir Geceniz Mübarek Olsun !

    O parayı bana ver uçurayım milleti ; Nihat Hatipoğlu TV’de program başına 20 bin YTL, Zekeriya Beyaz üç bin YTL alıyor. Süleyman Ateş ise “Bana para teklif eden olmadı” dedi.. Önceki gün Sakarya’da bir spor salonunda düzenlenen sohbetini yaklaşık dört bin kişinin izlediği ilahiyat uzmanı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun, Star TV’de yayımlanan “Dosta Doğru” adı program için bölüm başına 20 bin YTL kazandığı öğrenildi. Çeşitli şehirlerdeki toplantı ve seminerlere yol ve konaklama masrafları karşılığında ücretsiz katıldığını kaydeden Hatipoğlu, “Din alimi ya da başka bir alim diye ayrım olmaz.
  21. cantona

    Kadir Geceniz Mübarek Olsun !

    Gerçek nedir ? Gerçeğin ne olduğunu sen nereden bileceksin ? Müslümanlar kadir gecesi,bize sağlık sıhhat ve uzun ömür ver, Ülkemizi ve milletimizi düşmanlardan koru, Ordumuzu muzaffer eyle, Bizi günahlardan arındır, Bizi kazadan beladan koru, diye camilerde tıklık tıklım , iğrenç ayak ve posuruk kokuları arasında ağlayıp,sızlayıp yakarır , putlarından yanıt dahi alamaz ve diledikleri hiçbir şey gerçekleşmez iken, Elin pis kafiri dua edip yalvarıp yakarmıyor, ömrü uzatmak için genetikle uğraşıyor,ilaç geliştiriyor, ülkesini milletini düşmanlardan korumak için silah gelişt
  22. cantona

    RAMAZAN DAVULCUSUNU DEFETTIM...

    1 kişi para kazanacak diye binlerce kişinin uykusuna tecavüz etmek ne kadar mantıklı tatar ? Ben çevremdeki her türlü gereksiz sesten büyük tiksinti duyuyorum,ezanı,selası,davulu,araba kornası,reklamı,seçim propagandası,düğünü,müziği. Hele o araba alarmları yok mu, kesinlikle yasaklanmalıç Herkes ne bok yiyorsa evinde yesin kimseyi rahatsız etmeden kardeşim.
  23. cantona

    RAMAZAN DAVULCUSUNU DEFETTIM...

    Kötü... hem de çok kötü.Ne üretimi yapıyor yüzbinlerce insan,ekonomiye ne katkısı var ? Ekonomiyi geçtim neye ne katkısı var ? Bu mantıkla yüzbin cami yetmez 500.000 cami daha yapılması gerekir. Aç kalmasınlar üretime katılsınlar,değer üretsinler.Bak milyonlar asgari ücretle çalışıyor,onların ürettiği değerin vergisi ile bu hacı hoca takımı 5 vakit yat kalkla bu üreticilerden daha fazla kazanıyor.Üstelik bu camilerin bir çoğu kapasitesinin çok altında cemaate sahip.%5-10 ancak.
  24. cantona

    Allahu Teala zalim midir?

    Nihayet ortak bir noktada buluşabildik.Evrenin içinde değil,dışında da değil,yani yok Ancak Allahü teale yüce kuranda arştan bahsediyor mekan olarak.hatta 8 melek taşıyormuş arşı,allahta arşa kurulmuş.Ben demiyorum allah diyor. Demek allah bize şahdamarımızdan daha yakın. Allah'ı bırakıp, kendilerine fayda da zarar da veremeyen şeylere kulluk ederler. İnkar eden, Rabbine karşı gelenin (şeytanın) yardımcısıdır.Furkan 55 Eskiden ben canım sıkıldığında allaha söverdim ne bir zararını gördüm,bazen de dua ederdim ne de bir faydasını gördüm. Napıcaz ?
  25. cantona

    Allahu Teala zalim midir?

    Şu kelime oyunlarınıza bayılıyorum,ne demek yokluktan kurtarmak,yoklukta varmıydın Yokluk alemi diye bir yer mi var. Masalınıza göre cehennemde ebedi kalacak olanlar kurtulmuş mu oluyorlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...