Jump to content

yoldastrem

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

yoldastrem Hakkında

  • Derece
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. yoldastrem

    cennet-cehennem paradoksu

    rüya dediğin tabir kaç saniyelik bişey ,rüyaya göre sorgula yapılmıyo benim bildiğim kadarıyla ,ama orda tecavüz edenler bir kötülük taşıdığı için belkim cehenneme gitme olasılığı var.İnsanlık dünyaya cennet ve cehenneme gitmek için sınavdan geçirilmek için yaratılmış.Yani bir rüya ile bunu karşılaştıramassın,ayrıca rüya da fiziki bir olay olmuyo tamamen hayali :)Onlar tecavüz ederken zevk alıyo ama cehenneme gitme olasıkları var.Kişi cehennme gidince niye burdayım ben mi diyicek ne yaptım acabada ben burdayım veya cennetteki,senin dediğin gibi olsa bile sonuçta fiziki bir şekilde çekilmiş ac
  2. yoldastrem

    cennet-cehennem paradoksu

    Ben ne yazdım sen ne diyon,yazdığımı tekrar oku;
  3. Öncelikle kendi görüşüm materyalistir onu belirteyim... Varsayım olarak tanrının olduğunu düşünelim,bu tanrı bize iyilik ve kötülükler karşılığında bize cennet ve cehennemi sunuyo.Bir örnek olarak da genç bir kızı ele alalım,bu kız tanrıya(allaha ...)inan ibadetlerini eksitmeyen islamın şartlarını tam uygulayan biri.Ve bu kızın birkaç abaza herif tarafından tecavüze uğrayıp öldüresiye şekilde dayak yiyo,ve bu kız o acıyla hayatını sürdürmek zorunda yaşadığı acı onu hayattan bıkma durumuna getirir.Ama tanrı ona öbür tarafta cennette yaşamayı sunmuştu,peki bu kız acı çekiyo o acıyı yaşamı boy
  4. yoldastrem

    3. Dünya Savaşı

    albatross far cry oynadın mı oynamadıysan tavsiye ederim
  5. yoldastrem

    3. Dünya Savaşı

    3. Dünya savaşı şu anda çıkması mümkün olamaz,hiç bir ülke bunu kaldıracak durumda değil ama iç savaşlar daha büyük bir hal alıcağı kesin.
  6. yoldastrem

    Ne Olacak Bu Komünistlerin Hali

    Hani hep diyonuz ya kanıt kanıt,işte birşey ortaya atıyosan kanıtını koy.Milyonlarca insan açlıktan ölmüş ,bunu ispatlayıcak kanıtın varmı? Her tarafta video var sovyetler zorla halkın yiyeceklerini alıyolar diye,video yapmışlar sözde.O kadar çarpıtmışlar ki,nazilerlen savaş sırasında halk kızılorduya yiyecek yardımı yapıyordu.Sizin gibi kuyrukçularda araştırmadan hemen konuşun.kapitalist niye doğrulasın ki sosyalist teoriyi.Ona bakıyosan da ekonomistler bundan 7-8 ay önce sosyalist ekonomiyi doğruladılar ve marx'ı haklı buldular.
  7. yoldastrem

    Ne Olacak Bu Komünistlerin Hali

    Kapitalist ve fedal zihniyet ,marx ve engelsin sermaye-ücret-kar metinlerini oku o zaman nasıl eşit,adaletli ve özgür bir yaşam oluyo anlarsın,yukardan bakmakla pc başında yazmakla olmuyo.
  8. yoldastrem

    Ne Olacak Bu Komünistlerin Hali

    Teorik olarak Marx-Engels-Lenin-Stalin-Mao...da teori bakımdan gayet iyi yorumladılar,pratikte zaman zaman istenen sonuçlar olmadı,bunun da nedeni diğer burjuvaziler sosyalist ve komünist düzeni istemedikleri içindir.Kendileride yanlışlıkları oldu,sscb'de kızıl ordunun büyük kısmını kaldırmak gibi,şuda bir gerçelik tek ülkede sosyalizm fazla yaşayamaz.
  9. yoldastrem

    Ne Olacak Bu Komünistlerin Hali

    Birkaç faşo ölücek diye insanlığın özgürleşmesi engellenemez.Sizin zihniyet te ölüm aşamasında zaten can çekişiyo.
  10. yoldastrem

    AKP'den kurtuluyor muyuz?

    35 40 yıldır süren bir komünist partide,bahsettiklerim şu anda illegal olanlar.Sadece niçin bedel ödediklerini öğrenseniz bile yeter,onlar arkdakilerin göz yaşlarına bakmadan bu davaya atılanlar.Belkim hiç karşılığını göremediler ama zaten onlar bu davaya girerken bir karşılık beklemiyolardı sadece insanlığın eşit ve adaletlice yaşaması.
  11. yoldastrem

    AKP'den kurtuluyor muyuz?

    Bu sefer ne olucak ordaki Türk burjuvazinin yerini,bu sefer de kürt burjuvazisi alıcak,dtp genel başkanı kemal türk gibi adamlaırn önü açılcak..
  12. yoldastrem

    AKP'den kurtuluyor muyuz?

    Bir partiye gerek yok,çünkü zaten var.Önemli olan doğruyu görmek ve kendi iktidarımızı sağlamak..
  13. yoldastrem

    AKP'den kurtuluyor muyuz?

    CHP,AKP,MHP,DSP,ANAVATAN,BBP,TKP,DTP,DP...Kim gelirse gelsin düzen değişmez,bu ülkede din altından sömürünün,adetsizlğin,eşitsizliğin bireylerin özgür bir şekilde yaşaması için komünist bir partinin gelmesi lazım.Aksi takdirde değişen bişey olmaz sadece kişiler ve yöntemler değişir o kadar.
  14. yoldastrem

    Ne Olacak Bu Komünistlerin Hali

    En yakın örneği NEPAL,merak etme yakında görürsün..
  15. yoldastrem

    Ne Olacak Bu Komünistlerin Hali

    O gruplar bir gün ihtilal yaparsa o zaman anlarsın belkim sosyalizmin ne olduğunu.
×
×
  • Yeni Oluştur...