Jump to content

kafir

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.528
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne kafir kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Mezardakiler de evet diyecek. :D

    Değil sadece kadını erkeğiyle, çoluğu çocuğuyla ve dünyanın dört bir yanına dağılmışıyla hayatta olan insanları, imkan olsa mezardakileri bile kaldırarak o referandumda 'Evet' oyu kullandırmak lazım. Mezardakiler bile kalksın. Ben zannediyorum kalkarlar da.. ben zannediyorum ruhları koşar da.

    Fethullah Gülen Hocaefendi Hazretleri (r.a)

    http://www.haberturk.com/polemik/haber/537886-fethullah-gulenin-referandum-yorumu

  2. Başbakan dediğimden kasıt şu anki yasalara göre 3/4'lük çoğunluğunda sandalyenizin olması demek. Diktatör gibi bir şeysiniz yani.

    İlk ben başlayayım.

    Diyaneti feshederdim.

    Dinsiz yasalar çıkartırdım.

    Dağlarda din karşıtı cami falan bombalayan nihilist, din düşmanı bir terör örgütü kurardım. Dinci baskıları arttırırdım ki bu örgüte katılım artsın.

    Ve bu dinci baskı aynı zamanda yıkılacak camiler için bahane de olmuş oluyor. Camileri çeşitli bahanelerle yıkardım.

    Tarikat tarzı örgütlenmeleri kapatırdım.

    Camiler aynı zamanda stres atmak için bir eğlence mekanlarıdır. Her cuma topluca eğlenmeye giderler insanlar. Bunun için eğlence mekanlarını çoğaltırdım. Ve çok ucuz hale getirirdim. Tabi camilerin yerini tutar mı bilemem.

    Eğitim sisteminde yeni değişikliklerle ateizm dersi gibi dersler koyup zorunlu hale getirirdim.

    İktidarımı bir general yıkana kadar 70.000 caminin 65.000'i yok olmuş, yüksek rütbeli dincilerden çokça öldürülmüş. İnsanlar verdiğim dinsiz eğitimle dinden uzaklaşmış olurdu. Dini en aza indirmiş olurdum. Daha sonra gelen generaller de biraz dincilere tolerans gösterirlerdi. Ama dine verilen hasarı asla geri karşılayamazlardı ki zaten Türkiye'nin generalleri de dinci değildir.

  3. 1- "Ateizme yeni yeni tanımlar geliyor" derken yaptığın alıntıdan bahsediyorsan, orada kastettiğin "tanım"ın ne olduğunu da söyle ki biz de bilelim.

    2- Yok, eğer bildiğin "yeni bir tanım" var da bunu bizle paylaşmıyorsan, benim yazımdan ne salça yemeye alıntı yaptığını açıkla ki bari onu bilelim.

    3- Biri ya ateisttir, ya da değildir. Ateizm de, istifa barındıracak türden aptalca bir kurum değildir. Bir ateistin olası "niteliklerinden biri"ni "ateist tanımı" olarak görüyorsan eğer, zaten ateist olacak kadar "zeki de değilsin" demektir ki, istifa dilekçesiyle falan boş yere uğraşma. Nereye vereceğini de bilmiyorsundur...

    Yerinde olsam hemen "BAĞLANTI"yı yakalardım. O herşeyden istifa ediyordu. :lol:

    Küçük kelime oyunlarıyla olmaz bu iş. "Ateist okuyan insandır." demek ateistin bir tanımıdır. Okumayan insan ateist olamaz mı? Okuma yazma bilmeyen kimse ateist olamaz mı? İlla okuması mı lazım? Okumayanları afaroz mu edeceğiz?

    Ateist okuduğu ölçüde tartışma adabını bilirmiş. Devamlı kavga eden, uzlaşmaz, küfreden ateist olamaz mı? Onları ateizmden afaroz mu etmemiz lazım?

    Bu ateist tüm dünyayı etkileyen bir tabuyu irdelemiş olması zorunlu mudur? Nedir bu tabu? Din mi? Ahlak mı? Tanrı mı? Metafizik şeyler mi? Çünkü her dinin farklı tabuları var. Ortak bir nokta bulmak çok zor. Hem buldu diyelim. Bunu bilmesi neden gereksin? Bilmeyeni ateist olmaktan afaroz mu edeceğiz?

    Valla bağlantı çok fırıldak biri. Benden uzak olsun da nerde olursa olsun. :lol:

  4. İnsan sadece yemek, barınma, giyinme, geleceği olma, güvenlik gibi şeylerle tatmin olmuyor. İnsan daha fazlasını istiyor. Bir tanrının kulu, çocuğu vs. olmak istiyor. Bir baltaya sopa olmak istiyor. İnsan yaptığı işlerde bir neden istiyor. Yaşamak için bir ideal istiyor. Hiç olmamak istiyor. Dinler bunların hepsini karşılıyor. Onun için dinler tamamen yok olmayacak. Şekil değiştire değiştire devam edecek. En aza indirildiği zamanlar belki de dağlardaki gerillalar kadar olabilir. Ama yine de var olacak. Ama insan asla tatmin olmayacak.

  5. Dostum bu ülkede dini kim kullandıysa hepsi bir süre içinde en tepeye yükselmiştir.Bakınız Erbakan.Oda dini çok iyi pazarladı.Oda tepemize kadar çıktı.Tayyip'in bu kadar oy almasındaki neden dini çok iyi pazarlıyor olması.Milletin en saf duygularını nasıl kullancağını çok iyi biliyor.

    Sevgili dostum bi miktar haklısın. Ama Tayyip'in bu kadar yükselmesinde en büyük payı mazlum edebiyatı yapmasında. Bu halk bu kadar aptal işte. Erbakan da 95'da iktidara geldi. Ondan önce ara ara mecliste bir kaç sandalyesi oluyordu. Aşırı İslamcı tutumundan dolayı indirdiler. İyi de yaptılar. Yani olay tamamen dinle alakalı değil.

  6. Kendini bişey sanmakla ne alakası var yazdığımın sevgili arkadaşım?Ben kendimi bişey falan sanmıyorum zaten de sen bişey olmayanları bişey sanıyorsun diyorum hepsi bu.Bunu görmek için dünyanın kitabını devirmek gerekmiyor.Gayet açık ve net,bu adamların bir çoğu bırak akıllı olmayı bildiğin cahil!Kimin emeğine nasıl değer biçeceğimi de bilirim ben merak etme.Amma da cellallendin yaa hayret bişey.Tamam tamam başbakan ileri zekalı..oldu mu?Mutlu musun?

    Celallenmedim ki. Ama nasıl düşünüyorsanız düşünün. Umrumda değil.

  7. Kusura bakma ama buna sadece gülünür.Kendi adıma demiyorum ama burda gerçekten çok kafalı insanlar var.Ben tam tersini düşünüyorum;milletvekillerimizin en akıllısı bu forumdaki ortalama bir kapasiteye sahip biri kadar olabilir ancak.İki lafı bir araya getirip konuşamayan insanlar dolu milletvekilleri arasında.Bu yadsınamaz bir gerçek.Kimse kusura bakmasın.

    Yahu kaç ekonomi kitabı okudun? Kaç hukuk kitabı okudun? Kaç tarih kitabı okudun? Kaç sosyoloji kitabı okudun? Kaç sene her hangi bir siyasi partide çalıştın? Siyasi düşüncelerin için kaç sene hapis yattın? vs.. Bu adamlar davaları için tüm ömürlerini harcamışlar. Bunların emeklerini hafife almayın. Kendinizi de bir şey sanmayın.

  8. Kurnaz olmak bir zeka belirtisi midir ki imam başbakanı hafife almayalım?

    Gayet hafif biri. Cahil, hiçbir entelektüel donanımı olmayan, kötü niyetli, hırsız, inanılmaz kompleksli ve artık patolojik narsizmi de olan biri.

    Kurnazlık övülecek bir şey değildir. Biz bu tür insanlara çarıklı kurnazı diyoruz. Bunlar sadece cahili yönetir ki onun için de zaten zekaya falan ihtiyaç yok.

    Zeki ve entelektüel politikacılar bu ülkede zaten başa gelememiştir. Halk böyle değildir çünkü. Beyni yüzlerce yıldır İslam'ın tecavüzüne uğramış bir halkız biz.

    Habere gelince..

    Allah bize de ateist bir başbakan nasip eder inşallah.

    Yiğidi öldür ama hakkını ver demişler. Siz öldürüyorsunuz ama hakkını vermiyorsunuz. Tayyip'i savunma derdim yok. Zaten umrumda da değil. Tayyip gayet zekidir, diğerlerinden daha zeki olduğu için buralara kadar yükselmiş. Yeterli donanımı olmayan zaten bu siyasi işlere bulaşmaz, bulaşamaz.

    Kurnazlık da gayet övülecek bir özelliktir. Ama bu siyaset takım tutma gibi bir şey. Birisi aydınlanmacı görünür. Birisi dinci görünür. Dinci görünen birinin aydınlanmacılık hakkında zerre bilgisi yok demek yanlış. Sadece bu tarz bir görüntü vermiyor etrafına. Yoksa bir gün dinci görünüp ertesi gün demokrasici kesilen, bir gün marxist görünüp ertesi gün sosyal demokrat olan sürüsüyle kişi var.

  9. Teşekkür ederim kafir ve pearly :) Bu da Pearly'ye. Aşık oldum şarkıya resmen; sabahtan beri dinliyorum :) (kafir sana yollamıyorum dinlemezsin sen bunu :D)

    Sana o zaman havlayan bi köpek gönderiyim. :D

  10. Vekillerin birçoğunun inançsız olması olanaksız görünüyor bence. Vekillerin en aptalının burdaki yazarlardan akıllı olduğuna gülerim ama. Hadi vekilleri geçtim devletimizin başbakanı çok mu akıllı? :lol:

    Ayrıca vekiller biraz akıllı olsaydı mecliste yumruk yumruğa kavgalar edip birbirlerine her türlü küfrü, hakareti edemezlerdi. Akıllı insanın yapabileceği türden davranış değil bunlar.

    Başbakanın aklını hafife alma. Buradaki bir forumu bile yönetmek o kadar zorken adam koskoca TC'yi yönetiyor. Koskoca TC diyorum. Ve adam binlerce bu işe talip kişiler arasından buralara kadar yükselmiş. Yani buradaki forumdaşlarla kıyaslanamaz.

    Yumruk yumruğa kavga etmek akıllı işi falan değildir deme. Bunların her şeyi siyaset. Bu kavgayı yapan da zaten bir çıkarı olduğu için yapıyordur. Siyasetçileri salak sanmayın. Çok kurnazdırlar onlar çoook...

  11. Eh üstteki iletim hala geçerli. Özellikle Türkiye'de birisi çıkıp da ben ateistim diyemez. Derse oy kaybeder hatta oydan öte canını kaybedebilir.

    Ateistim demek başka. Ateist olmak başka. Vekillerin belki de hepsi inançsız. Vekillerin en aptalı burdaki yazarların en akıllısından daha akıllıdır. Bir kaç gerçekten bilgili, aydın kimseyi tenzih ediyorum. Bu bilgiyle dinci olunmaz. Din cahillerin işidir. Tabi bunu açıklamak sorun. Türkiye'de dini arkaya alarak siyaset yapılmaz. CHP bile hafif dinci söylemler kullanıyor. Bence köprüyü geçene kadar bunlar olmalı. Köprüyü geçtikten sonra Allah kerim. :)

  12. Türkiye için ateist milletvekili, başbakan vs. beklemek hayalden öteye gidemez. Olursa bile adamın bir tarafından kan alırlar.

    Vekillerin hiç biri zaten dinlere falan inanmıyor. Siyasetçiler oy'a inanır. Burdakiler müslüman, Fransa'dakiler hristiyan, Hindistan'dakiler hindu olur.

  13. O yetkiler bende olacak var ya.......

    Ülkede kilise bırakmazdım. Dini konularda tam bir terör estirirdim. Kiliseleri bombalayan illegal terör örgütleri oluştururdum. Bu terör örgütleri dini toplantı yapanları basıp öldürürlerdi. Black metali yaygınlaştırırdım. Kilise yerine eğlence mekanları açardım. falan filan...

  14. İnsanlık Tarihi: 6030 Yıl

    400 – 610 – 1000 -1400 ve 2010 yıllık sürelerin özel anlamları vardır.

    ----------------------------------KRONOLOJİK TARİH---------GÜNÜMÜZE AİT TARİH

    ÂDEM GÖNDERİLİŞİ-----------------------------0-----------------------mö. 4020--

    NUH ÖLÜMÜ------------------------------------2010----------------------mö. 2010--

    TEVRAT---------------2010+610 =2620-------2620-----------------------mö.1400--

    ZEBUR-----------------2620+400=3020--------3020-----------------------mö.1000--

    İNCİL------------------2620+1400=4020-------4020--------------------------------0--

    KURAN---------------4020+610=4630---------4630-----------------------------610

    KIYAMET-----------5630+400=6030-----------6030--------------------------2010--

    Hz. Muhammet doğumu:571

    Dabbe doğumu:1971

    Aralarında 1400 yıl var

    ----Şu an dabbe 38 yaşında fakat 1971 ve 2010 tarihlerini de sayarsanız 40 yıla ermiş durumda…

    AHKAF SURESİ

    15- Nihayet, yiğitlik çağına gelip kırk yıla erdiğinde şöyle der:

    Harika... Tüm tarihi, jeolojiyi, arkeolojiyi vs. tüm taştan topraktan kanıt toplayan bilimleri çkerten çökerten bir iddia. Ve bu yazılanlar ayet ve hadislere dayalı olarka yazılmış. Dinciler için tam ibretlik. :lol: Harikasınız. Gerçek dinci böyle olmalı işte!

  15. Ateistle aslında çok kolay tartışılır; yeter ki dogmalarla gelinmesin. Ateist (tabii burada şu veya bu sebeple ateist olduğunu söyleyip içten içe tanrı korkusuyla veya "Ya tanrı varsa!" tırsısıyla yaşayanları değil, ateizmin ne olduğu ve neden ateist olduğunun bilincinde olanları kastediyorum) okuyan insandır. Tarih boyunca hemen tüm insanlığı meşgul etmiş bir tabuyu irdeleyecek kadar okumuş biridir en azından. Okuduğu ölçüde olsun tartışma adabını ve gereklerini bilir ve uygular en azından.

    Ateizme yeni yeni tanımlar geliyor. Böyle giderse ateizmden istifa edicem.

  16. Neden sadece bu dini eleştiriyorsun ve öteki dinlerden sanane argümanı

    Neden bu dini eleştiriyorsun? Öteki dinlere de çatsana. Hmmm öteki dinlerin de aynısı olduğunu söylüyorsun ama öteki dinleri savunmak sana mı kalmış.

    Ben tebliğimi yaptım argümanı

    Ben tebliğimi yaptım. Artık Peygamberimizin ne kadar ahlaklı biri olduğunu, kuranda hiç bir hata olmdığını, eskilerin masalları olmadığını gösterdim. İnanıp inanmamak sana kalmış.

    Şeytan seni kontrol ediyor. Git başımdan...

    Bunları sana Şeytan öğretiyor değil mi? Git başımdan pis Şeytan. Hepinizi öldürmek lazım. Siz ancak böyle iflah olursunuz. (Bu tarz bir diyoloğu gerçekten yaptım. Karşımdaki tüm dinsizlerin öldürülmesi gerektiğini karşı koyamadığı bir sinirle söyledi.)

×
×
  • Yeni Oluştur...