Jump to content

GERARD

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    108
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

GERARD Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Mart 20

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    ......
  1. GERARD

    Tek Cümleyle Film Özetleyebilme

    Downfall Söyleyen : Sayın Adolf Hitler : "" Monke , geldiniz demek. Sizi berlin cephe şehri komutanı olarak atayorum. Berlin çatışmaya girdiğinde şehri siz savunacaksınız."" Monke' nin cevabı : FÜHRERİM Berlin çatışmaya girdiğinde son adam kadar savaşacağız.. Ruhu şaad olsun.
  2. GERARD

    Tek Cümleyle Film Özetleyebilme

    Downfall Söyleyen : Sayın Adolf Hitler : "" Sizi mareşalliğe terfi ettiriyor, ve Hava kuvvetleri baş komutanı yapıyorum. Öyle önlemler aldım ki yakında bin adet jet avcı uçağını kontrol edebileceksiniz. Hava kuvvetlerini artık yeniden yapılandıracağız. Büyük hata yapıldı. Merhametsiz davranın."" Ruhu şaad olsun.
  3. GERARD

    Şu put'un ibadet saatlerine bakın!

    Yasaklattıramassın uteybe. Gücün yetmez. Hatta gücünüz yetmez. BU EZANLAR Kİ ŞEHADETLER DİNİN TEMELİ.
  4. GERARD

    Azgelismisligin sorumlusu emperyalizm mi?

    Ne alakası var dine dönüşle, yaşlı kurt tolonda osmanlıya sövmekten vazgeçti, şimdi de sıra tekkey takkaya geldi. Sana ne ? Herkes kafasına ne takacağını sana mı soracak ? Çalışan kazanır.
  5. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Bir Müslüman 10 Laikçi kafire bedeldir. Ama hakikaten de Müslümanlar bu başlığa pek ileti girmemişler. Gelin Müslümanlar da şu Laikçilerin defterlerini dürelim.
  6. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Neyse bu gün konuştuk. Yapılabilirliğini tartıştık. Bu iş olacak galiba. Başka bir başlıkta veya gene bu başlıkta , vakit de tayin ederiz umarım.
  7. Belki bu hoca sapkın, yada bilgisiz. Yada münafık. Ya sen yanlış naklediyorsan. Yada bahsi geçen şahıs yanlış aktardıysa sana. Sen direkt yalan söylüyorsan. Hemde 71 yaşına aldırmadan. Zaten sürekli osmanlıyı 700 yıllık cihan imparatorluğunu canı sıkıldıkça eleştiren hatta dümbelek diyen bir adam değilmisin ? Sonuç : Senin yazdıkların ile benim bilgim artacak ise bırak kalsın be tolon
  8. gavs http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=15680 İşte bu kadar bilimseller. İleti 1 'i oku.
  9. Kusura bakma ama sende cımbızcısın .! Sadece 2 satırı değerlendiyorsun. Ya gerisi ?
  10. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Bırak laf salatasını, bırak arşivciliği derlemeciliği. Sen bizimle Conter oynayacakmısın ? Ondan haber ver. X Men 3 'ün bir sloğanı vardı. "" Safını seç."" Gel sen bizim takımdan ol. Allahın izni ile Counter da bile biz galip geleceğiz, laikçi küffara karşı. Not : Assult adlı harita da en kanlı çarpışmalar konteynerların orada olur.
  11. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Özgür tutsak ; Senin nikin yani savaşçının adı ne olacak. ?
  12. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Kanassız Counter olmaz. Kim yasaklıyor ? Benim kurduğum yada bulunduğum server 'da böyle bir şey olmaz.
  13. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Evet güzel silah seçimi ! Ve güzel tesbit. Soteci adamları hiç sevmem. Hele de çatıya çıkıp, gelsin vurayım tipi adamları. Bazı enik takımı da düşmanın gördü mü , mause sürekli tıklayıp yaylım ateşi açarlar. Hayır ! Böyle ateş edilmez. Hedefin üstüne kesik - kesik. Yani iş tıklamakta. 5- 1 gibi ağır makinalı kalabalık oyunlarda ise muhakkak bulunmalı. O Ağır makinalı zaat yoğun ateş ile rakibi meşgul ederken, diğerleri öldürücü vuruşları yapmalı.
  14. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Hiç abartmıyor ve saçmalamıyorum. Bu oyuna ayırdığım zamanı Kuran -ı kerim 'i ezberlemey ayırsaydım muvaffak olurdum. Bunu söylememin nedeni uzun zamndır bu oyun var, ve oynuyorum demek ve anlatabilmek için, Evet, Counter devri kapanmaz.
  15. GERARD

    Counter oynasak nasıl olur

    Demek 4- 6 yı iyi kullandığını idda ediyorsun. Ah o iddiacılar. Hepsi Counter 'da karşımda kurudular kaldılar. 4-6 nın rakibi hızlı bir yakın dövüş silahıdır. 3-3 olur. Yada ben bu işi kıvırırım diyorsan 3-1 olur. 3-1 her zaman her yerde çalıştırabilirsen iş yapar. Bu silah MP 5 dir.
×
×
  • Yeni Oluştur...