Jump to content

Fikirsel

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    102
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Fikirsel Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Fikirsel

    Mustafa Kemal ve Lenin

    Neymiş , bu forumda ki adaletsizlikten yakınan tek ben değilmişim değil mi? Bakın halk görüyor kimlerin neler yazdıgı halde yazılarının silinmediğini ama bizlerin silindiğini..
  2. Fikirsel

    Mustafa Kemal ve Lenin

    HİÇ ŞAŞIRMADIM!! YİNE YAZDIĞIM YAZI SİLİNDİ! BENİM YAZIMI "BOŞ" OLDUĞU GEREKÇESİ İLE SİLENLER, BENİM ORTAYA ÇIKARDIĞIM "BOŞ" YAZILARI SÜMENALTI EDİP YİNE BİLDİK YÖNTEMLE SİLDİLER! ÇÜNKÜ CEVAP VEREMEYECEKLERİNİ BİLİYORLARDI!
  3. Fikirsel

    Mustafa Kemal ve Lenin

    Senin lafınla bir yere girmem bir yerden de gitmem..Benim için nötr bir insansın..Benim istediğim şey burada adminlerin tartışmayı istediği gibi yönetmemesi, istediği yazıları istediği gibi kırpıp diğerlerine dokunmaması gibi ayrımcılıgı yapmamasıdır..
  4. Fikirsel

    lslam'ın Zekatı ve Komünizm

    Sosyalizm ; zenginin malını mülkünü fakirle paylaşması değildir! Bu sosyalizmi karalamak isteyen çevrelerin bir uydurmasıdır! Sosyalizm ; zengin ve fakirlik gibi sınıfsal ayrımı en aza indirgemeyi amaçlayan sistemin adıdır..Zengin ve fakir gibi iki uç kutubu yaratan etmenleri ortadan kaldırmayı amaçlar! Sosyalizmde de tabiki bir DOKTOR ile bir ÇÖPÇÜ nün aldığı maaş aynı olmaz..Lakin sosyalizmde bir DOKTOR jeep'e binerken villada lüks dairelerde yaşarken diğeri 1 kuruşa muhtaçta yaşamaz.. Sosyalizm her insanın insanca yaşabileceği asgari ortamı sağlar..Uç kutupları yok eder.. Bunun nesi
  5. Fikirsel

    İsrail'den Atatürk Meydanı jesti

    Sonuna kadar Filistin halkının özgürlük mücadelesinde yanındayım! Kahrolsun Amerikan yalakası, İsrail ve onun Türkiye uzantısı Kemalist görünümlü Amerikancılar!
  6. Fikirsel

    Bilim Ölümü Durdurabilecek mi?

    Ölümün olmadığı bir Dünyanın sonu yakın olur.
  7. Fikirsel

    İslamcı ne yapar?

    sakal bırakır
  8. Fikirsel

    Evren sonlu mu,sonsuz mu?

    Belki bir bilen mi çıkar Bunu bilen kişi eğer bu sitedeyse lütfen adresini versin bir fotoğraf çekineyim..21. yy 'ın en büyük fizikçisi olacak çünkü bu kişi Ama dur! Müslümanların kitabı Kuran da kesin bunun cevabıda vardır
  9. Fikirsel

    hangi takımı tutuyorsunuz?

    Galatasaraylıların tek oy kullandığı ne malum?En azından arkadaş dürüst!
  10. Fikirsel

    TTNET ADİ-AHLAKSIZ BİR KURULUŞTUR!

    Bak bakim sağa sola olta atmışmı birisi kabloyla :D
  11. Fikirsel

    Mustafa Kemal ve Lenin

    BENİM YAZIMI KİM SİLDİ VE NEDEN SİLDİ?
  12. Fikirsel

    Mustafa Kemal ve Lenin

    Ben onun defalarca yanlıslık oldugunu yazdım.. Ama sende Sosyalizmin "S" sini bilmiyorsun kardeş ona ne demeli.. Ülküocağı çocukları agzıyla siyaset tartısıyorsun..Madem felsefe senin iyi bilgi alanın lütfen o zaman siyasete bulasma da kendini daha da yerin dibine sokma fuhuş muhuş diye saçmalayarak..
  13. Fikirsel

    Kaynak yayınları bölücü olabilir mi ?

    Tamam yanlış anlamışım yazınızı.. Deniz Gezmiş konusunda bende kararsızım aslında..Sadece onu kaybetmek istemiyorum..o yüzden bazı sözlerini görmemezlikten gelmeye calısıyorum.. Çünkü o bu ülkede sol için bir simgedir..Onu gözümde kücültmek istemiyorum.
  14. Fikirsel

    Kaynak yayınları bölücü olabilir mi ?

    İşçi Partisinin sosyalist olduğunu mu iddia ediyorsun yoksa Deniz Gezmişin faşist mi? Ben anlayamadım demek istediğini.. Heralde senin gibi birine İşçi Partisini anlatacak değilim..TürkSolundan isen birşey diyemem...Solun Türklüğünü tartışmam bile..saçma çünkü.. MHP liler bile benim için İP lilerden daha değerlidir..En azından ne oldukları belli..
  15. Fikirsel

    Mustafa Kemal ve Lenin

    Amerika.. İşgal...İşgal...İşgal... Gördükleri her isyana terör damgası vuran başka bir millet var mıdır? Aslında terörün ta kendisi kendileri...
×
×
  • Yeni Oluştur...