Jump to content

cubbbeliahmet

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    120
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

cubbbeliahmet Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. 176- Küfürde yarışanlar seni üzmesin. Onlar, Allah?a hiçbir şekilde zarar veremezler. Allah, onlara ahirette bir pay vermemek istiyor. Onlar için büyük azap vardır. Kehf 54- Andolsun, biz bu Kur?an?da insanlar için her türlü misali değişik şekillerde açıkladık. Fakat insan tartışmaya her şeyden daha çok düşkündür.
  2. 139- Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz.
  3. 111- Onlar size eziyetten başka bir zarar veremezler. Eğer sizinle savaşmaya kalkışsalar, size arkalarını dönüp kaçarlar. Sonra onlara yardım da edilmez.
  4. Bu arada buyuk harflerle yazip bagirmana gerek yok. YAZI BÜYÜK OLUNCA BAĞIRIYORMUŞ MANASINA MI GELİYOR?
  5. Tiksiniyorum lan sizden.. KEŞKE BUNU YÜZÜME DE SÖYLEYECEK CESARETİN OLSAYDI. PİSLİK.
  6. ASIM KÖKSAL'IN İSLAM TARİHİ Nİ ALIN OKUYUN. Halime Hatunun Peygamberimiz (a.s.)ı Mekke'de Kaybedişi : Sütannesi Halime Hatun; Peygamberimiz (a.s.)ı beş yaşında iken, annesine teslim etmek üzere Mekke'ye getirdiği sırada. Mekke'nin yukarı tarafında kalabalık arasında kaybetti. Halime Hatun, bunu şöyle anlatır: "Hayvanıma bindim. Sütoğlumu da önüme aldım. Mekke'ye giriş kapılarından büyük kapıya kadar vardım. Orada toplanmış bir cemaat bulunuyordu. İhtiyacımı gidermek ve üstümü başımı düzeltmek için, sütoğlumu orada bırakıp ayrıldım. Şiddetli bir gürültü işitip döndüğüm zaman, ke
  7. cubbbeliahmet

    İnsan Nasıl Düşünür?

    ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN.
  8. SİZ ; "MAYMUNDAN GELDİK DİYORSUNUZ", BİZ; " HAYIR SİZ İNSANDAN GELİYORSUNUZ", DİYORUZ. HATA BİZİM SİZİ ADAM YERİNE KOYMAMIZDAN KAYNAKLANIYOR. BIRAK KİM NEYE LAYIKSA ONA İNANSIN. Dİ Mİ AMA!!!
  9. DUHA 7 ORJİNAL MEAL: Seni (çocukluğunda) yolunu kaybetmiş olarak bulup da yola iletmedi mi?
  10. cubbbeliahmet

    İnsan Nasıl Düşünür?

    Bana bakın bu sünnet çocuğu belli ki biraz cahil. Onu köşeye sıkıştırıp pis zehirinizi ona akıtmayın. Bu çocuk artık benim himayemdedir, o kadarrr.
  11. Hacer-ül esved, Cennet yakutlarındandır. Kıyamette, iki gözü ve bir dili olduğu halde getirilir. Tazim ve sıdk ile istilam edenin lehinde şahitlik eder.
  12. CAHİLLİK DİZ BOYU, “O hevadan konuşmaz, onun söylediği ancak vahyedilmiş bir vahiydir” buyurulmuştur.” (53 Necm, 34)
  13. cubbbeliahmet

    Avrupada yaşayan müslümanlar cevaplasın.

    .İbn Muhayriz'den; demiştir ki (Bir gün) Mescide gir­miştim. O anda Ebu Said el-Hudri'yi gördüm (varıp) yanına otur-' dum. Ve ona azli sordum. (Şöyle) cevap verdi. Rasûlullah (s.a.)'le birlikte Beni Mustalik savaşma çıkmıştık. Araplardan bir gurup ka­dını esir aldık. Bir müddet sonra kadınları iyice arzulamaya başla­dık ve bekarlık da bizim için (artık) zorlaşmaya başlamıştı. Bizde (onların karşılığında elde edeceğimiz) kıymeti arzu edip azil yapma­yı tercih ettik. Sonra (kendi kendimize) "Rasûlullah (s.a.) aramızda olduğu halde kendisine sormadan azil yapıyoruz'* dedik ve Bunu kendisine sordu
  14. cubbbeliahmet

    Avrupada yaşayan müslümanlar cevaplasın.

    Osmanlı askeri,Avrupa içlerine doğru yol almaktadır.Bir öncü kuvvet,bir çeşme başında durur.Düşman tarafının casuslarından bir papaz,kızlarını ve kilise çalışanı kadınları çeşme başına gönderir ve o askerleri ayartmalarını ister.Kızlar,ayartma işinde muvaffak olamazlar...Casus papaz,raporunu gönderir: -Siz,bu askerlere karşı duramazsınız. Herkeslere selamlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...