Jump to content

hipnoz

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    145
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

hipnoz Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 15-06-1983

Contact Methods

  • MSN
    hipnoz_forumateizm@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    cehennem

Güncel Profil Ziyaretleri

2.852 profil görüntüleme
  1. kendi sayfama gelip yorum yapmak da ayrı bir meziyet sanırım.. gitmeler yakışmıyor dedin bak ben gene geldim.. ve bir daha seni üzmeyeceğim pinokiom..

    ve hallac iyiki doğum gününü kutlamışım yoksa bugün bu güzel sohbetimiz olmayacaktı.. ve iyiki dönmüşüm geriye..

  2. Sayın hipnoz. size teşekkür etmek için mesaj atmak istedim ama yollayamadım. Ben gelene kadar siz gitmişsiniz. Üzüldüm gerçekten. İnsan beklerdi :( Teşekkürler saygılar

  3. yine nereye gittin? :( ya böyle gitmeler hic yakismiyor...

  4. şu aralar aklım hayli karışık o yüzden katılım gösteremiyorum.. ama hep kalacağım söz.. :) ilk kez bir tanrı arayışına girdim ciddi ciddi.. umarım vardır diyorum çünkü bir ilahi gücün desteğine ciddi anlamda ihtiyacım var.. saçmalıyorum bunu da biliyorum.. ama geçecek..

  5. Hep aramızda kal :)

  6. doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim :)

    esenlik ve sağlık dolu günler dilerim.

  7. seni yeniden buralarda görmek ne güzelll..

  8. hipnoz

    kurban bayramıızı kutluyorum

    valla hiç de kutlamam.. gecemi uykusuz geçirdim zaten böğürüp duran bi inek yüzünden.. o möledi ben kötü oldum ben kötü oldukça o daha da bağırdı.. uyuz oldum.. sabahın 6.30 unda uyumak zorunda mıyım ben..
  9. hipnoz

    Artik CHP dede Carsalsaflilar boy göstermeye basladi

    ve chp de olay bitmiyor bunun için başka topic açmak istemedim.. chp sultanbeyliye bir belediye başkanı aday gösterdi.. adam eski imam.. ve yaptığı toplantıda, açıktan, çarşaflıdan, sarıklıdan, cüppeliden oy istediğini belirtti. bununla da yetinmeyip "zafer inananların olacaktır" dedi.. chp feci yırtınıyor el azizim.. starda ruhat menginin (yanlış yazmış olabilirim özür) programından mustafa özyürek de diyorki: "ne olmuş efendim birisi de böyle söylediyse bu partinin çizgisini değiştirmezki.." chp de çizgi mi kaldı ki..
  10. hipnoz

    Mohammed

    ben genelde tavanarasında açarım konularımı ıfeelgood.. özür dilerimm.. bi dahaki sefere dikkat edeceğim söz..
  11. hipnoz

    Mohammed

    doğum günün kutlu olsun Mohammed.. nice seneler dileğiyle.. sağlıkla, huzurla, mutluluk ve barışla geçen bir ömür diliyorum.. herşey gönlünce olsun..
  12. hipnoz

    Biraz rahatlayalım..

    hahahaha iyiymiş.. ben saf salak yazıda bişiler arıyorum ters çeviriyorum büyütüyorum yazıda abukluk arıyordum.. o gelmedi aklıma hahahaha..
  13. hipnoz

    Benzersiz Ülke Türkiye

    sana üzülerek katılıyorum elvis.. karamsar olmamalıyım, yarına umutla bakmalıyım diyorum, başaramıyorum.. gitmeliyim bu ülkeden diyorum, gidişi düşündükçe kalmak için binbir sebep buluyorum kendime, gidemiyorum da kalamıyorum da.. bakalım ne kadar daha sürecek buu
  14. hipnoz

    Kadınlar neden güzel kokar ?

    uteybe sana kadınlar hoş kokuyor gibi gelirken ben o kokuyu genelde algılamam erkeğin kokusu bayana hoş gelir.. parfüm kalıcılığına gelince o da parfümün kalitesiyle alakalı bir durumdur ve doğru kullanımı.. vücudu temiz tutmakla başlanmalıdır yola ve ter üstüne parfüm sıkılmamalıdır bu daha iğrenç bir koku saçacaktır. beraberinde temiz tene , duş sonrası, sıkılan parfümün kalıcılığı daha fazladır.. genital bölge kokusuna gelince bu genelde bir rahatsızlığın habercisidir.. akıntı, mantar, vs.. ve tabi birde hijyene önem verilmeyiş oluşu.. günün sorusuna cevaben.. kokuyu oluşturan pastırmanı
  15. hipnoz

    Sadece mushafa bakınca gördüklerim...

    bu üstü hakaretler kime abid.. babası belli olmayan insan evladı haha klasik müslosun işte.. kuyruğa basıldım mı üstü kapalı hakaretler havada uçuşuyor..
×
×
  • Yeni Oluştur...