Jump to content

4ntiateist

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    432
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

4ntiateist Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://islamidusunce.googlepages.com/

Güncel Profil Ziyaretleri

1.774 profil görüntüleme
  1. Eski bir müslüman olarak tekrar Allah'a yönelmeni bekliyorum. Bir mucizede olsa bu. Elin ayagın dolanıyor cevap veremiyorsun versende saçmalıyorsun dragon. Ewt dün terliksiye öm atmadın sen. Sadece attıgını sandın !
  2. Düşmedim forumdayım hala. ewt o kadar yazıyı hazırlamak zor olabiliyor. İmla hatalarıda yapılabiliyor. Copy-paste hatalarıda yapılıyor. Şuan gösterdiğin tutumda inkar etme tutumu zaten. Şimdide besmeleyi inkar etmek için yollar arıyorsan. 19 sende fitne/huzursuzluk kaynağı yarattı. Kalbinde kötülük varmış bunu açığa vurdu anlayacağın. Muhammed 29 Yoksa, kalblerinde hastalık olanlar, Allah'ın onların kinlerini dışarı vurmayacağını mı sandılar? Ara bakalım, bütün yolların çıkmaz sokağa çıktıgını ne zaman göreceksin merak ediyorum. Dün terliksiye öm atarak!! mantıklı dediğin olayı b
  3. Merak etme bir hata yok. Hata olsaydı ağzından salyalar aka aka daha dünden toppicklere verir ve hemende Sangereden tebrik mesajları alırdın :D Şu 19 ateistleri ne hallere düşürüyor yahu .
  4. Hadi çabuk ver. 1 saat içinde yemeğe gideceğim.
  5. Neymiş bakalım. Bende merak ettim.
  6. 4ntiateist

    Hicret

    Hacı bu anlatıklarının hiç biri yaşanmadı. Hepsi uydurma.
  7. 10 yıl sonra eğer ölmezsem ve eğer bu forum kapanmazsa vede bu topick arşivlerde saklanabilirse geleceğim tekrar hesap sormaya fatte. edit: imla
  8. Neyse Anibal; http://islamidusunce.googlepages.com/besmeledekisistem Al şunu bir incele. Bakalım istatistik bilgilerin nasılmış.
  9. ewt haklısın. 19 sistemini bilmeyenler için ilk bakışta karışık gelmesi normal. edit: Bir resme 3 cmlik açıdan bakarsan birşey anlayamazsın. Fakat 3 metreden bakarsan daha rahat anlayabilirsin. Bunun için istatistik bilmek vede bağnaz ve önyargılı olmamak yeterlidir.
  10. A şıkkı. Bu konuda samimiyim ve öğrenmek istiyorum diyorsan MSN'den konuşabiliriz.
  11. Sağlanmaz. Hangi mantıga göre sağlandıgını açıklayabilirmisin ?
  12. Anlattıgım şey üzerine çalışıyorum. Anlamayanlar ile çalışmıyorum
  13. Yanlış anlıyorsun. Fakat şöyle bir durum varki onunla ugrasmak istemedim; Bir maddede şu şu surelere dokunmayın dedim. O surelerde Allah isimleride var. Ama başka yerde Allah isimlerine dokunmayın demiştim. Belki bu sureler içinde diğer maddelerden kalma surelerde var. Yani kesişen sureler olabilir. Mesala müddesire dokunmayın dedim. Fakat "dokunmayın" dediğim surelerde müddesir varmı bakmadım. Bunada gerek yok şahsen. Buna göz atsayım 1 haftada zor açardım topiği. Zaten Kuran'da içiçe geçmeli kilitlemeli bir sistem var.
  14. hayır tabiki o lafın gelişi. demek istediğim bilgisayar kullanarak yapıyorum. tek tek elle saymıyorum. Yukardaki 15 maddeyi 3 günde hallerdersin. ben ise 1.5 yıldan uzun süredir araştırıyorum. Mademki tespitler hakaret sayılmıyor sana şunu söyliyeyim; seni yıllardır bu forumda izledim ve anladımki sen embesil herifin tekisin. Sen benim yazdıklarımı okuduguna eminmisim kardeşim ?
  15. Hayır iddia benim değil. Hiç bir iddia benim değil. Hiç bir zaman şunu bunu ben buldum demedim ki size. Bu verdiklerim zaten tüm dünyada bilinen şeyler. Zaten yazının sonunda belirttim; bunlar sadece benim bildiklerim diye. Yani daha kontrol edilmeyen benim bilmediğim bir yıgın iddia söz konusudur. Zorlama olarak gördüğüm şeyleride dahil etmedim. Mesala fatiha ve alak suresindeki sistemi. Ama işine gelen öyle anlıyor malesef. Bunları tek tek ugrastıgımı sanıyorlar. Oysa atıyorum worde exeleli. çıp diye çıkıveriyor. Ben sadece iddiaları kontrol ediyorum. Büyük iddialarda ise
×
×
  • Yeni Oluştur...