Jump to content

KimimBen

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    106
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

KimimBen Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. İkea'da bu tip kızlar çalışsaydı vallahi satış rekoru kırardı.
  2. Ne satacaklar acaba merak ediyorum.
  3. KimimBen

    Allah İnsanı Özel Olarak Yaratmış..

    Harbi malsın benim sana söylediğim o muydu. Zeka olarak insan seviyesine gelebilir anlamında kullandım. Doğru mal olduğun için anlamazsın. Yazdığımı tekrar yazayım. İnsan seviyesine gelmeyi sen insan olmak olarak mı anlıyorsun.
  4. KimimBen

    Kapitalist düzen kimi ödüllendiriyor..?

    Sevgili Hacı bu tip sorunlar İslam'ın zekat sistemiyle çözülemez mi? Ben çözülebileceğini düşünüyorum da.
  5. KimimBen

    Allah İnsanı Özel Olarak Yaratmış..

    İnsan seviyesine gelmeyi sen insan olmak olarak mı anlıyorsun.
  6. KimimBen

    Kapitalist düzen kimi ödüllendiriyor..?

    Sevgili Hacı ben şunu diyorum. Dünyadaki zengin oranı nedir? 5'te 1 diyelim Bu 5'te 1'lik oran dünyanın 5'te 3'ü kadar tüketim yapmaktadır. Geri kalanı diğer ülkeler paylaşıyor. Hatta zengin ülkeler fakir ülkelerin ellerinde bulunan payı bile almak istemektedirler. Bu sistem zengin bir ülkenin içinde de böyledir. Mesala Amerikadaki zenciler tam kaç milyon olduğunu bilmiyorum fakat ekonomik pastadan hiçde adil yararlanmadıklarını biliyorum. Zengin ülkelere baktığımız zaman hemen hepsinde bu tip şeyleri görebiliriz.
  7. KimimBen

    insan olana kadarki evreler

    Sevgili Bilimsel sence yaratıcının olması için onun yaratılması mı lazım?
  8. KimimBen

    Kapitalist düzen kimi ödüllendiriyor..?

    Kapitalist sistem kimi ödüllendirecek tabiki zengini. Fakir daha fazla fakir oluyor zengin daha fazla zengin.
  9. KimimBen

    insan olana kadarki evreler

    İnsan olmaz belki daha zeki bir yaratık olur.
  10. KimimBen

    insan olana kadarki evreler

    Dikkat et ileride maymunlar evrimleşip insan gibi olduklarında bu dünyada çok kan çıkar diye düşünüyorum. Bence şimdiden maymunları öldürmeliyiz. İleride başımıza bela olabilirler.
  11. KimimBen

    insan olana kadarki evreler

    Vallahi kusura bakma evrimci arkadaşlara göre herşey evrimleşiyor. Bunu herkes biliyor. Sorunda burda ortaya çıkıyor. Bazıları evrimleşip akıl sahibi olmuş. Bazıları ise olamamış. Pardon şunu da belirteyim bir arkadaş bana hayvanlarında akıllarının olduğunu söyledi. Bunu belirteyim. Objektif olayım.
  12. KimimBen

    Tohum

    Bence gerekiyor. Ben toprağın aklının olmadığını düşündüğüm için bunu sordum. Toprağın aklı varsa orasına birşey diyemem.
  13. KimimBen

    insan olana kadarki evreler

    Sevgili bilimsel anladığım kadarıyla sen Allah'ın yani yaratıcının olmadığını iddia ediyorsun. Sana göre bunca gezegen ve üzerinde yaşadığımız dünya nasıl ortaya çıkmıştır.
  14. Rusya'da devlet desteği ile çekilen ve 20 milyon dolar harcanan 'Amiral' filmi komünistleri kötülüyor. İşte komünist devrimini yerden yere vuran Rus filmi: Ekim Devrimi'ni anlatan filmde kendisinin Türk soyundan geldiğini ifade eden Amiral Aleksander Kolçak, Sovyet döneminde tanıtıldığının aksine, iyi bir insan olarak sunuluyor. Uzmanlar Rusya'nın tarihi ile ilk kez bu denli hesaplaşıyor olmasını anlamlı buluyor. Rusya'da 1917 devriminin ardından yeni kurulan yönetime karşı savaşan Amiral Kolçak, yıllarca komünistler tarafından acımasız cellât olarak tanıtıldı. Geçtiğimiz ay Rusya'da sin
×
×
  • Yeni Oluştur...