Jump to content

Leibniz

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Leibniz Hakkında

  • Derece
    Newbie
  1. Leibniz

    Atalarımızın Hikayesi

    Kitabı bende okumak istiyorum , fakat parama bir turlu kıyamıyorum ki Şimdilik bu başlıktaki yorumlarla yetineyim : ))
  2. Leibniz

    Tek Cümleyle Film Özetleyebilme

    Tanrı’yla konuşmak mı istiyorsun? O zaman beraber gidip onu görelim, yapacak daha iyi bir işim yok… " Kutsal Hazine Avcıları”
  3. Leibniz

    Tek Cümleyle Film Özetleyebilme

    "Mantıklı nedenler sadece ve sadece gerçek sevginin gizemli denkleminde saklıdır" "Akıl Oyunları
  4. Leibniz

    ATEİZMİN KRİTERİ NEDİR ?

    O yorumum da su kısmı gozunuzden kacırmıssınız. Tanrı evrenle bir butun olabilir bu onun atomlardan olştugu anlamına gelmez zihni dusunelim her hangi maddi bir yapısı yok belki içinde yaşadıgımız evren de tanrının aklının dısa vurumu olabilir
  5. Leibniz

    ATEİZMİN KRİTERİ NEDİR ?

    Tanrı evrenle bir butun olabilir bu onun atomlardan olştugu anlamına gelmez zihni dusunelim her hangi maddi bir yapısı yok belki içinde yaşadıgımız evren de tanrının aklının dısa vurumu olabilir.Çünkü zamandan bagımsız bir varlık zamana neden olamaz cunku nedensellik zamana bağlı bir olaydır. Yani,tanrıyla evreni de bırleştirmek makul fakat inanclarınız yuzunden mesafeli davranmanızı anlayabiliyorum.
  6. Leibniz

    ATEİZMİN KRİTERİ NEDİR ?

    Birde buradan yakalım Evrenin gerek meydana gelmesinde gerek varlığını surdurmesinde yaratıcıya gereği olmadıgını dusunursek yaratıcının ozelliklerini evrene yuklemek zorunda kalırız. Orn : Ezelilik, yeter sebeb Ayrıca tanrı varsa onun içinde yaşadıgımız evren gibi bir şeyi varlık sahnesine cıkarması daha mumkun değil mi? Evren mi sebebsiz tanrı mı sorusunda tanrı daha olası değil mi? Tumden gelirsek tanrı daha akla yatkın değil mi?
  7. Leibniz

    Evrimin kesin kanıtı ...

    Sayın Gezgin : Aynı virüse" değil de "aynı virüsün DNA'sının parçalarına" rastlarız bu da bazı virüzlerin girdiği hücrede bir miktar DNA terketmesi ve bu DNAnın hücrenin kendi DNAsı ile kaynaşıp yerleşmesi ile oluşur tespiti de çok kolaydır ve iyi bir araçtır türler arası akrabalık tespit etmek için.
×
×
  • Yeni Oluştur...