Jump to content

Gates

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    656
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Gates Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Gates

    uyku

    Çok fazla uyuyan insanlar, normal uyuyan insanlardan daha tembel oluyorlar; yani herşey gibi uykunun da fazlası zarar olup uykuda insan enerji yakar, solunum-dolaşım-sindirim vs sistemleri aynen devam eder.
  2. Gates

    AVRUPA ?

    Bence ikinci şık; ama sağlık olsun.
  3. Gates

    AVRUPA ?

    Yok hurafe değil imkanın varsa git ve gör tabi elin yüzün olsun
  4. Gates

    AVRUPA ?

    Avrupa'lı oldukça memnun, Ruslar falan memnun değil, biz Türkler'de ise durum karışık...
  5. Gates

    Melankoli.

    Tamam kendisinin ne demek istediğini anladım; ancak senin de söylediğin gibi eğitim zekayı destekleyici bir faktör olduğu gibi hayatında eğitim almamış insanın dahi hayret verici zekaya sahip olduğunu biliyorum. Son sözün de bitirmiş işi zaten.
  6. Gates

    "ZAMANA KARŞI KOYMAK"

    Nefes aldığın her anda seni bekleyen ölüme yaklaşıyorsun! Dikkat etsin de kendinden geçmesin görünce.
  7. Gates

    "ZAMANA KARŞI KOYMAK"

    O zaman bir sorum var. Nefes almak mı daha kötüdür? Nefes tutmak mı?
  8. Gates

    Melankoli.

    Ben de tam tersini biliyordum; yani zeki olmanın eğitim ile doğru orantılı olmadığını sanıyorum. Daha detaylı bilgiye sahip olanlar aydınlatırsa sevinirim...
  9. Gates

    İngilizce

    Antalya'ya git turistlerle konuş bir taşta 3-5 kuş vurursun...
  10. Gates

    ATEİZMİN GERÇEK HİKAYESİ

    Ben de zaten tek bir dinin bile kendi içinde kaça ayrıldığını gözler önüne sermek istedim. Yani belki de sen 73 fırkanın 1 tanesi olan hak!!! yolda değilsindir onu söylemeye çalıştım; ancak sen anlamamışsın. Mesela akıl akıl diyorsun dinin içindeki bir bölüm de akıl makıl hikayedir diyor onu söylemeye çalışıyorum. Neyse senin söylemeye niyetin yok ben cevap vereyim kendi soruma inançlılar der ki; *hz adem ilk insan ilk inanandır. -hz musa zamanının ilk inananıdır, kendi zamanının ilkidir. &hz muhammed zaten alemlere rahmettir elest meclisinde ilk olan odur...
  11. Gates

    Mucizeler sırf Kuranda mı?

    Burada birşey kaçırılıyor; çünkü yüzünü mescidi harama çevirdiğinde oradan vahiy bekliyor anlamı çıkmıyor, çıkmamalı. Benim demek istediğimi de anlamadınız sanırım ben hristiyanlık-yahudilik cennet-cehennem-ilah anlayışı ile islamınkinin aynı olmadığını bu sebeple de semavi ayrımında safları belirledim.
  12. Gates

    Mucizeler sırf Kuranda mı?

    Arşa istiva etti diye semavi denmesi yanlıştır; çünkü o zaman şamanizmde de ülgen göklerdedir o zaman şamanizm de semavi bir dindir diyemeyiz. Semavi denmesinin sebebi kaynağını göklerden alması demektir. Kuran inanışa göre vahiy! ile gelmektedir. Ayrıca Hristiyanlık ya da Yahudilikte göklerdeki babamız ibaresi varken İslamda tanrı düşüncesi heryerdedir. Mesela çokça tartışılan meclis konuşmasında ATA gökten indiği sanılan kitaplar kitaplarla bunları kastetmiştir.
  13. Gates

    Rakıdan Yediğimiz Kazık

    Güncellikle ne alakası var ben özel sektördeki herhangi bir ihale sürecindeki olayları anlatıp bunun devleti ilgilendiren herhangi bir ihale ortamında nasıl işlediğini hayal edebilirsin diye yazdım; ama neyse... Vergi vermemekten kastın kayıt dışı ekonomi sanırım neyse ki ona da girmiyoruz aslında hiçbirşeye girmiyoruz... Ben tartışmıyorum; ancak sen de ne zaman düzeyli bir konuda düzeyli bir bilgi paylaşırsan seve seve iştirak ederim.
  14. Gates

    Rakıdan Yediğimiz Kazık

    Yahu hasta adam tc'nin özgün ekonomisi mi var cahilliğini dakika dakika sergiliyorsun tüm foruma... Madem ihale sürecini bilmiyorsun git öğren, daha fazla veren olsa ihaleyi kazanır be adam !!! Ayrıca git bırak devlet malını son yıllarda hangi medya şirketi hangi gruba nasıl satıldı? Nasıl ihale!!! yapıldı neden ihaleye tek şirket girdi, özelde bunu yapan devlette at koşturur senden spk'ya hizmetçi bile olmaz ama acı gerçek bu üzgünüm yeterli donanımın ve torpilin olursa yolun açık olsun...
  15. Gates

    Mucizeler sırf Kuranda mı?

    Bu hususlara katılmıyorum; çünkü İslam semavi değildir...
×
×
  • Yeni Oluştur...