Jump to content

Sacmalik

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    76
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Sacmalik Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. Sacmalik

    Insanligin sonu ne zaman?

    Hep insanlığın sonunu düşünürsünüz.. Keçilerin sonunu düşünen yok ! 2 gün sonra toplu katliamla ölecekler... Al sana işte keçilerin, koyunların sonu....
  2. Sacmalik

    Neden Evrim ?

    Demek hala teori ha ? Kanun degil !!! Vay cahil herifler vay ! Birde mantik falan yazmis salak !
  3. Sacmalik

    Evrim ve Ölümsüzlük

    Yahu hacı adam dalga geçmek için sormuş, sende kalkmış bilimsel dilde iteme yapıyorsun.! Adam ya bunu fark ederse ne olacak ? Sana ruhban zihniyetlisin demeyecek mi? Ya da, yok yok ! Zaten onun bu sözleri anlayabileceğini sanmıyorum.. !
  4. Eyetisen rumuzlu abinin adını gayet iyi okumuş olabilirim ama nasıl ??? Yazılarını okumaya başlamadan önce ismini gördüm diyelim. Yazıyı sıkı sıkıya merak ettim ve nikini okumadan yazıya geçtim. Yazısını okurken sürekli aklımda o niki var, acaba o harf neydi, acaba yanlış mı okuyorum alt çizgiden ötürü ? Bu gibi sorular aklıma getirken, ben nasıl yazdığı yazıya konsantire olabilirim ? Hadi diyelim yazısına baktım ve doğru harfleri seçeren sözcüğün ANLAMANI tam oalrak şekillendirdim. Eee o zaman yazıya ne oldu ?YAzı yarıda kaldı ve tekrar başmaka zorunda kaldım. Aslında yazıyı tekrardan okumak
  5. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Nereden biliyorsun dusunmedigini ! BAk bu dusunmeyide kendi kafana gore yorumluyorsun. Sizofren hastalari dusunmuyor mu ? Onlarda zeka yonunden hastalar size gore, akilsizlar... Demekki sizin bu kadar kor kalmanizi saglayan muslimanlikmis.. Kendini hic gelistirmemissin, gelmis burada akil muhabbeti yapiyorsun. Koydeki vaazci muslim dedelerden hicbir farkin yok !!!
  6. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Peki AKIL icin referans noktan nedir ? Belki o akil ozurlu insalarda kendi aralarinda siz normaller icin vay salaklar diyordur. Sizin dusundugunuzun aynisi onlar icinde gecerli olabilir !!! Akil icin referans noktaniz nedir ? Hayatinizda kac tane ulkeye gidip insanlari tanidiniz ? Dogdugunuz cevreden baska bir kulturunuz va rmi?
  7. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Senin harbiden zeka problemin var.. Hem Allah bin cesit Insan yaratmistir diyorsun, sonrada NORMAL INSANLARA yuceligini gostermek icin Allah hava atiyor diyorsun ! Allah binbir cesit isan yaratmissa, bunlarin icinden NORMALI hangisidir ?
  8. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Sanirim zeka ozurlusun. Az once ne demissin bak; Neymis ??? Topluma mesaj vermek icin bireyleri YOK sayiyormus..
  9. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Ulen az once Allah topluma mesaj vermek icin ozurlu birey yaratabilir diyen sen degil miydin ? Hani hem akilli hemde akilsiz cocuk yaratabilir diye, topluma mesaj vermek icin ? Senin ne dediginden haberin yok galiba.
  10. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Eger topluma mesaj vermek icin bireyleri yok sayan bir Allahin varsa, evet hem sacmaliyorum ve hemde senin arab allahina inanmiyorum !
  11. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Tamam, sende ne demek oldugunu bilmiyorsun... Vay be... Neden allah akilsiz cocuk yaratip bize mesaj vermek yerine, cep telefonlarimiza kisa mesaj atmiyor? O cocuga yazik degil mi? Hem bize kisa mesaj atarsa daha yararli olur, cocuklari akilsiz yaratip aci cektirmemis olur... Allah sadist mi ??? Sacmalik !!!
  12. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Akil ne demek ? Akil yoksunu olarak dogan cocuklara neden allah akil vermemis ?
  13. Sacmalik

    Bunları Allah Yaratmadı mı?

    Allahin yasaklarini yapmakta surekli israr edenler otomatik olarak AKILSIZ olmuyor mu? O zaman Insanlar nasil hayvanlardan akil olarak ustun olabilir ? Hem Allah insanlara hayvanlardan ustun akil veriyor, hemde insanlar onun sozunu dinlemiyorlar ! Defolu insanlar...
  14. Sacmalik

    ZAR ADAM / Luke Rhinehart

    Ingilizceden Turkceye cevirirken mi hata yapmis? Yoksa Turkce hatalarmi yapmis? Eger ingilizceden Turkceye cevirirken hatalar varsa bunu nasil anladiniz? Ingilizce ve Turkce bir aradami sunuluyor?? Eger Turkce hatalar varsa bu cevirmen dil bilgisi egitimi almamais mi ?
  15. KUZEY YAYINLARI SİTESİNDEN BİLGİ; Bir T.C. vatandaşının verdiği 4 sayfalık dilekçede, özetle bu kitabın "halkı kin ve düşmanlığa" sevk edecek ifadeler içerdiği iddia edilmiştir. Şişli savcılığı tarafımızdan yazılı savunma istemiş olup avukatımız aracılığı ile savunmamızı vermiş bulunmaktayız.Savcılık konu ile ilgili olarak bilirkişi atamış ve kitabın incelenmesini talep etmiştir. Yapılan mahkeme tek celsede sonuçlanmış olup bütün bu süreç sonunda mahkeme beraatımıza karar vermiştir. Dava ile ilgili bütün dökümanları şu linkten indirebilirsiniz...
×
×
  • Yeni Oluştur...