Jump to content

Yeniçeri

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    145
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Yeniçeri Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü Kasım 30
  1. Yeniçeri

    Evrim Hakkında merakınızı giderin

    Selam insan evrimleşerek ileride nasıl bir yaratığa dönüşeceğini umuyorsunuz? Şimdiki pirimatlar ileride insanın yerini alabilir mi? Bu durum insanoğlunun ileride bu ilkel canlılarla savaş yapmasına neden olabilir mi?
  2. Yeniçeri

    TRT İşgal Altında

    Hay senin kafana Deniz Bayka kadar taş düşsün emi...
  3. Yeniçeri

    TRT İşgal Altında

    Tayyibi yassıadaya koyma düşüncesinde olan bir fikir ne kadar demokratik olduğunu belirtmek istedim. Adam hem demokrasiden bahsediyor hemde Tayyibe rahmetli Adnan Menderes hatırlatılıyor. Bundan neyi ima etmeye çalışıyorlar bunu bir ara Sevgili ana muhaletfet partisi lideri Deniz Baykal'da ima etti. Bak akıllı ol. Öyle herşeye burnunu sokma. Rahmetli Adnan Menderes'te öyle etmişti. Bak sonu ne hale geldi. Bu arkadaşa ben onu söyledim. Kötü bir niyetim yok. Her ne kadar sürç-i lisan ettiysem affola. Saygılar
  4. Yeniçeri

    TRT İşgal Altında

    Gerizekalı söyleyecek başka birşey bulamıyorsun hemen hakaret. salak tabiki Humeyni gelip burda devrim yapamaz. Humeyni öldü çünkü belki o küçük beynin bunu anlar.
  5. Yeniçeri

    TRT İşgal Altında

    Tayyip yassıadaya yaklaşıyor ve hukukun üstünlüğü birbiriyle ne kadar çok uyumlu değil mi? Kusura bakma ama şuan Tayyibi oraya almaya döt ister.
  6. Yeniçeri

    TRT İşgal Altında

    Eskiden solcular Trt'de hep baş köşedeydi. Hiç sesleri çıkmıyordu. Devran döndükten sonra böyle konuşmaya başladılar. vallahi eskiden bir tane dindar trt yayın yapamazdı neden böyle sesiniz çıkmıyordu. Tabi diyorsunuz keserin sapı hep bana hep bana. Ben sizin adaletinize hayranım.
  7. Yeniçeri

    Sigara İçmek ve Uyuşturucu Kullanmak Günah mıdır?

    Sigara, alkol bunların hepsi bağımlılık yapıyor. Benim söylemek istediğim şu modern hukuk hiç adil değil. İnsanlara bence vereceksin kendi canları deği mi isteği şeyi yapsınlar. Vücut onların değil mi? Modern hukukta bir alem doğrusu.
  8. Yeniçeri

    Sigara İçmek ve Uyuşturucu Kullanmak Günah mıdır?

    Dostum yanlış anlamada hiç esrar içen birilerini gördün mü? Ben çok gördüm. O yüzden söylüyorum. Esrar bir uyuşturucudur. Fakat çok fazla bir tehlikesi yoktur. Tehlikesiz kullanın demiyorum. Tehlikesi aynı sigara gibi, Esrar gibi kokain ve extacy bunları birçoğu da böyledir. Sigara gibi vücuda yavaş yavaş zarar verirler. Bunların birçoğu pat diye öldürmez.
  9. Yeniçeri

    Sigara İçmek ve Uyuşturucu Kullanmak Günah mıdır?

    orasını yanlış yazdım. Saglğa zararlı yazacaktım. Hepsi sağlıga zararlı olduğu halde. Tek uyuşturucu yasaktır. Uyuşturucunun da belli miktarda içersen aynı sigara ve alkol gibidir. Arasında fazla bir fark yoktur.
  10. Yeniçeri

    Sigara İçmek ve Uyuşturucu Kullanmak Günah mıdır?

    Sormak istiyorum medeni kanunlarda sigara, uyuşturucu, alkol hepsi sağlıga zararlı olduğu halde neden sadece uyuşturucu yasaktır. Bırakın insanlar onu da kullansınlar. Bunlar bence modern hukuka göre serbest olmalıdırlar. Yasaksa hepsi yasak olsun. 4. Murat gibi toptan işi halledeceksin.
  11. Yeniçeri

    Evrim Hakkında merakınızı giderin

    Bu nasıl olmuş olabilir? Bu sıçrama hakkında bize bilgi verebilir misin? Bu evrim uzun atlama şampiyonu mu oldu?
  12. Yeniçeri

    kafasında Yaratıcı inancı olan kişiler

    Ben hiçbir şekilde Panteizm, deizm panenteizm bu inanca mensup kişilerin hayalindeki tanrı ile Allah'ı kıyaslamadım. Ben sadece içerikte birçok fark bulunan inançların sonuçta aynı yola çıktığını belirttim. Sen herhalde söylediğimden yanlış bir anladın. Sonuçta bütün din karşıtı felsefi akımlar aynı yola çıkıyor. Benim söylediğim bu.
  13. Yeniçeri

    kafasında Yaratıcı inancı olan kişiler

    Adaletsizlik değil.
  14. Yeniçeri

    kafasında Yaratıcı inancı olan kişiler

    Yanlış anladıysam düzeltirsen sevinirim. Sınav yoksa bu dünyada yapılan kötülük kişinin yanına kar kalıyor. Bu sence adaletsizlik değil mi? Senin inanışınla ateistin inanışı aynı yola çıkmıyor mu?
  15. Yeniçeri

    medya neden yalan söylüyor

    Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
×
×
  • Yeni Oluştur...