Jump to content

Lagrange

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    107
  • Katılım

  • Son ziyaret

Lagrange kullanıcısının paylaşımları

  1. Lagrange

    Allah CC İnsanı Mükemmel yaratmıştır

    Niye inşaatte çalışanlar fikir beyan edemezler mi? Neden küçümsüyorsun herkesi sen çok mu şey biliyorsun?
  2. Lagrange

    Allah CC İnsanı Mükemmel yaratmıştır

    Tabi işinize gelmeyince anlamazlıktan gelirsiz. Sizin kalpleriniz mühürlü olduğu için göremezsiniz.
  3. Lagrange

    Darwin in Türk Düşmanlığı

    Darwin, bir Türk ve müslüman düşmanıdr. Sadece İslam'ı yok etmek için bu teoriyi geliştirmiştir. Bir çok yerde Türklere ağza alınmayacak küfürler ettiği söylenir.
  4. Lagrange

    Allah CC İnsanı Mükemmel yaratmıştır

    Günümüzdeki önemli bilim adamları insanların ve hayvanların yaratılışı konusunda Kur'an'ı refarans almaktadır. Bu da Kur'an'ın bir mucizesi bilim dünyası günümüzden 1400 yıl önce yollanan bir kitabı temel kaynak olarak kabul etmişlerdir.
  5. Lagrange

    Muhafazakarlar halka neden daha kolay ulaşır?

    Ben ABD'yi bilmem. Türkiye'de ise sol partiler hep dinsiz gib algılanır ve bir takım zengin elitist kesimden aşka kimse sol partilere oy vermez. Burda esas faktör dindir. Dini kullanır ve dindar olduğuna halkı ikna edersen ve birde ekonomiyi biraz düzeltip birkaç yol, baraj falan yaparsan %50'yi vurursun. Ama dindar olmadan veya dindar olduğuna halkı ikna edemezsen ağzınla kuş tutsan %30'u geçmezsin malesef Türkiye böyle.
  6. Evet Barbanas İncil'inde Hz. Peygamber tarif edilmektedir. Bunu hazmedemeyen Ateist Hristiyanlar bu İncil'in açığa çıkmasını istememektedir. Aksi halde herkes İslam'a koşacak ve müslüman olacaktır.Elhamdülillah.
  7. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    Biz Ermenilere bir şey yapmadık hepsi soğuktan öldü. Kıbrıs'ı işgal falan etmedik Türkiye orda Garantör devlettir. Türk Devleti ve milleti kimseye zarar vermez. Siyonist İsrail herkesi öldürüyor.
  8. Lagrange

    Günlük yaşamda nasılız?

    Namaz kılarım. Kur'an ve ilmihal okurum. Ara sıra camiye giderim. Tesbih çekerim. Ara sıra STV ve Kanal7'e bakarım. İlahi dinlerim bunlar işte..
  9. Lagrange

    İslam:Temizlik Dini

    İslam temizlik dinidir. Peygamber efendimiz her tuvaletten sonra ellerimizi yıkamamızı emreder. Haftada en az 3 kere banyo yapmamızı ve temiz elbiselerle gezmemizi emreder.
  10. Lagrange

    Darwin in Türk Düşmanlığı

    Darwin teorisi ölmüştür aslında ölü doğan bir teoridir. Nitekim günümüz saygın bilim adamları evrimi değil, yaratılış teorisini kabul etmektedir.
  11. Lagrange

    Allah CC İnsanı Mükemmel yaratmıştır

    Cenab-ı Hak Rabbil Alemin insanı çamurdan yaratmıştır. İçine ise kendi ruhundan üflemiştir. Hayvanlara ruh vermemiştir. Nitekim son dönemde yapılan bilimsel çalışmalarda bunun doğru olduğunu ortaya koyuyor. Bilim bugün bize insanın Allah tarafından yaratıldığını söylüyor.
  12. Lagrange

    3 milyon işsiz

    AKP ekonomisiymiş!.. Sanki Dünya'da ekonomik krizi AKP başlattı. Siz başlattınız ekonomik kirizi...
  13. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    İsrail bile korktu özür diledi bunlar hala konuşuyor. Monşerler..
  14. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    Ordu düşmanlığınızı her platformda ortaya çıkarıyorsunuzda nafile. Ben Türkiye'yi ve gücünü iyi biliyorum. Ne aynaya bakıp kendimizi olduğumuzdan birkaç beden büyük görenlerdenim ne de sizin gibi ( tabi kasıtlı olarak ) bir kaç beden küçük görmeye çalışanlardanım. İş öyle tek tek ülkelerin yenilmesine gelecek olursa ABD'de Vietnem'da yenildi, Afganistan'da yenildi, İsrail lübnanda yenildi. Hatta o koca ABD yanına 50 tane devlet almadan Irak'a bile giremedi. ve Türkiye deteklemediği için ordada gümledi. Avrupayı baştan başa yaran Atilla Han'dır. İstanbul'u fetheden Fatih'dir. Çanakkale'de tüm d
  15. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    Bizimkiler M.S. 600'li yıllarda kayanın üstüne yazı yazarken ( Orhun kitabeleri ) İstanbul'da Ayasofya vardı. Ama bizimkiler akınlarla Roma'yı önce ikiye böldü sonra yıktı. Kültür ve medeniyet olarak batı her zaman bizden ileridedir ama savaşta bizimle başa çıkamazlar.
  16. Lagrange

    Altın İle İlgili Sorular

    Altın'ın para olarak kullanılması çok eski dönemlere dayanır. İlk olarak Merkantinist dönemde kullanışmıştır. Sonra Lidyalılar altın sikke yapmışladır. Sonra karşılığında altın olan kağıt para geliştirilmiştir. Şimdi ise plastik kartlar var. Yani eskiden günümüze çok birşey değişmemiş hala altınla iş yapıyoruz. Altın yumuşak bir madendir. Piritle karıştırılabilir. Bunun için filmlerde altını dişlerler. Eğer sertse bilin ki bu altın değildir ya pirittir ya da kalkopirittir ama yumuşaksa altındır.
  17. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    Türkiye hiç bir zaman Filistin veya bir başka devlet için İsrail ile savaşmaz. Lakin kendi menfaatleri için Dünya ile savaşır. Burda gölgesinden korkan arkadaşları gördükçe utanıyorum. Biz Çanakkale'de tüm Dünya'yı yendik. Bugün ise NATO'nun asla vazgeçemeyeceği bir üyesiyiz ve Dünya'nın en güçlü ordularından birine sahibiz. Burda TSK'yı küçümseyenler tahminimce TSK'yı pek sevmeyen kişiler. Arkadaşlar Türkler savaşçı bir milletdir. Türkler Medeniyet üretemez, hala da üretemiyor. Ama savaş konusunda Dünya'da Türk milletinin üstüne millet tanımam. Onun için diyorum ki Türkiye'yi kimse savaşta ye
  18. Lagrange

    BIJI ASEL -SAN

    Görürsünüz. ABD'nin ve Kuzey Irak Kürt yönetiminin menfaatleri bu iki örgütü yok etmeyi gerektiriyor. Yok edeceklerde.
  19. Lagrange

    BIJI ASEL -SAN

    pkk bitti. Kürt sorunuda çözülüyor. Bu AKP'nin Güneydoğu'da çok yüksek oy almasından belli. PJAK'ı ABD terör örgütü listesine aldı. Hem Pjak'ın hem de pkk'nın mutlak sonu yakındır.
  20. Lagrange

    Ilımlı islama inananlar

    Siz paranoyak olmuşunuz.
  21. Lagrange

    Baba (Tayyip) ve Oğulları

    Millet Ak'ı Karayı görüyor. Boşuna çabalamayın yine AKP kazanacak. Biz eskiyi de çok iyi hatırlıyoruz. İlle de AKP. Hep destek tam destek.
  22. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    İsrail ordusu: Mizrahi’nin sözleri kişisel İsrail ordusu, Kara Kuvvetleri Komutanı’nın Türkiye ile ilgili açıklamalarının kişisel görüşleri olduğunu ve orduyu bağlamadığını açıkladı. NTV-MSNBC VE AJANSLAR Güncelleme: 22:50 TSİ 14 Şubat 2009 Cumartesi TEL AVİV - Türkiye ve İsrail ilişkilerinde gerilime neden olan Kara Kuvvetleri Komutanı Mizrahi’nin sözleri üzerine İsrail ordusundan açıklama geldi. İsrail ordu sözcülüğü, İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Avi Mizrahi’nin Türkiye ile ilgili görüşlerinin İsrail Silahlı Kuvvetleri’ne ait olmadığını ve orduyu bağlamadığını duyurdu.
  23. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    Ben slogan falan atmıyorum. Siz ha bira hakaret ediyorsunuz.
  24. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    İsrail modernize ediyormuş. Görende tüm silahları İsrail'den alıyoruz sanır. İsrail'den almazık da Rusya'dan alırız dert mi yani.
  25. Lagrange

    Genelkurmay'dan İsrail'e Sert Tepki

    Herekesin ezberinde Hamas İsrail'e roket attı ateşkesi bozdu İsrail'de saldırdı. Hamas İsrail'e roket atmadan tam 50 kere İsrail ateşkesi bozdu. Plajlarda İsrail'in vurduğu aileleri ne çabuk unuttunuz. İsrail aklına estiğinde Gazze'de operasyon yapacak, istedeği adamı kaldıracak, istediğini öldürecek bütün bunlar ateşkesi bozmak olmayacak ama Hamas'ın roketleri ateşkesi bozacak? Ne kadar iki yüzlüyüz değil mi? Kardeşim İsrail Gazze'den ablukayı ne zaman kaldırdı. İsrail'in Gazze'den çekilmesini kastedmiyorum. İsrail şu anda havadan, karadan ve denizden Gazze'yi kuşatmış durumda nerde abluka
×
×
  • Yeni Oluştur...