Jump to content

redyellow

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    170
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

redyellow Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Kapatılması için bir gerekçe gösterin demişim, siz bana hikaye anlatmışsınız. varsa kapatılması için geçerli bir sebep başkasının yazısını boşverin, siz yazın
  2. redyellow

    İŞİD müslüman değildir

    Elin Cameron'u bile bunları ne halt olduğunu, MÜSLÜMAN OLMADIĞINI söylüyor, bizim yeril İslam düşmanları ise bu abd ve batının uşağı ışid üzerinden İslama, müslümanlara dil uzatmaya kalkıyor.
  3. redyellow

    Müslümanlar Artık İslamdan Utanıyor

    Bir MÜSLÜMAN "İSLAMDAN" utanıyorsa o müslüman olabilir mi? Bir insan müslümansa islamı kablu ediyor demektir, islamdan neden utansın ki? İslamdan utanacaksa zaten islama kabul etmez, dolayısıyla da müslüman olmaz. Müslümanlar İslamdan utanıyor demek hangi akılın, hangi mantığın ürünü anlamak mümkün değil, acaip saçma bir başlık olmuş. Komedi gibi:)
  4. http://www.habercem....e-bilmez/219191 http://www.hurhaber....im/haber-656912 http://www.milligaze...41#.VBO51ZR_vJg Değerlendirmem: Kılıçdaroğlu alevi kimliğiyle ilgili soruya cevap verirken "'Siyasi areneda maalesef çok kullanıldı. Ben dinsiz miyim? Müslüman’ım, Allah’a, Peygamber’e, ehlibeyte, Kuran’a inanıyor muyum? Benim Müslüman’lığımı kim sorgulayacak? "diyor. "Ben umreye de gittim ama çıkıp söylemedim" diyor. “CHP’nin din düşmanı algısını bozacağım” diyor. Umreye gitmiş olması ne kadar güzel. Allah kabul etsin. Chpnin din düşmanı algısını bozmaya çalışması da güzel, ama bu
  5. http://www.habervakt...kaldi-10424.htm http://www.milligaze...96#.VBKzAJR_vJg Değerlendirmem: Bugün 12 Eylül. Türkiye’nin YÜZ KARASI netekim paşa ve arkadaşlarının faşist cuntasının yıldönümü. Bu faşist darbeden bu yana 34 sene geçmiş. Bir daha olmaması dileğiyle.
  6. redyellow

    İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

    Şu görüntülere rağmen, hala ırkçılık yapan faşistlere, hala İSRAİLDEN YANAYIM diyen vidansızlara yazıklar olsun.
  7. redyellow

    İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

    İsraili sonuna kadar destekleyen vicdansızlar: ESERİNİZLE ÖVÜNÜN!
  8. redyellow

    İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

    Bir devlet düşünün ki tamamen sivilleri bombalıyor, sivil yerleşim yerlerini bombalıyor. Tekerlekli sandalyadeki insanları öldürüyor. İBADETHANELERİ bombalıyor, bunu da sevinç çığlıkları ile sevinerek karşılıyorlar. Ve hala bu terör devletini savunanlar var. Vicdanını satmış insanlar var, hatta insanlıktan çıkmış yaratıklar var. Böyle bir savaş olur mu? Böyle bir savaş hukuku olur mu? Ölen bütün insanlar sivil neredeyse, kadınlar, çocuklar, ihtiyarlarlar, tamamen sivilleri katlediyorlar. Bu kadar alcakca zalimce bir saldırıyı destekleyenlerin suratına tükürmek lazım.
  9. redyellow

    İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

    İsrail denen kudurmuş köpek o kadar azdı ki tekerlekli sandalyedeki kızları bile vurur hale gelmiş. Allah kahretsin sizi. Bu kudurmuş köpeklerin bu alçaklıklarını göre göre hala israil haklı, israili destekliyorum vs. diyen varsa onlar insanlıklarını kaybetmiş kişilerdir. Yazık.
  10. redyellow

    İsrail'i Sonuna Kadar destekliyorum !

    İsrail haklı diyebilecek kadar zavallılaşan, vicdanını satmış yaratıklara ithaf olunur!
  11. Konuya yazmak yerine edepsizlik yapıp İslamla dalga geçenlerin suratına tükürmek lazım. Ermenistan yalakası herhalde bunlar.
  12. http://www.milligaze...26#.U9tJeON_vJg Değerlendirmem: Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan 8 asker hayatını kaybetmiş. Ortadoğudaki israil alçakları neyse kafkaslardaki ermenistan da aynı! Ortadoğudan israil, kafkaslardan ermenistan silinmedikce buralara rahat yüzü yok gibi.
  13. http://sozcu.com.tr/...aybetti-568169/ http://www.ensonhabe...2014-08-01.html Değerlendirmem: İstanbul gazi mahallesinde HDPlilerle Halk Cephesi-dhkpc vs.vs denilen gruplar arasındaki çatışmalarda silah kullanılmış. Silahlı çatışma esnasında arada kalan, olaylarla alakası olmayan 16 yaşındaki bir genç hayatını kaybetmiş. Daha önce de söyledim, tekrar edeyim: Sözde eylemlerde, olaylarda SİLAH KULLANANLARA KARŞI, MOLOTOF ATANLARA KARŞI POLİSE VUR EMRİ VERİLMELİDİR. Yazık değil mi bu fidan gibi çocuğa? Yerin dibine batsın sizin eyleminiz!
  14. http://www.ensonhaber.com/ihsanogluna-ocalana-ozgurlugu-onaylar-misiniz-sorusu-2014-07-24.html http://www.birgun.net/news/view/besmele-sekulerligi-bozmaz/2486 Çatı aday ihsanoğluna "Meclis’ten Abdullah Öcalan’ın özgürlüğünü ya da ev hapsini sağlayacak yasa gelse, onaylar mısınız?" diye soruyorlar: "Anayasada c.başkanının görev yetkileri belli, ona uygun davranmak zorudasınız" vs. diyor, "Bu çerçevede davranmayan cumhurbaşkanı, görevlerini hakkıyla ifa eden bir cumhurbaşkanı olamaz. Bu anlayış içinde toplumda mutabakat olan her şeyi cumhurbaşkanı da kabul etmek durumundadır." diyor. "KARŞ
  15. redyellow

    Bu arkadaş nasıl beyin yapısına sahip ?

    ATEİSTLER diyerek genelleyen kişi ile senin aranda ne fark var? Al seni vur ötekine.
×
×
  • Yeni Oluştur...