Jump to content

inevitable

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    3.301
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

inevitable Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Earth

Güncel Profil Ziyaretleri

6.149 profil görüntüleme
  1. inevitable

    VATAN SAĞOLSUN!

    Neyse barış için insanlar ölmesin diye bir eleştiri yapiyim. O Şehit olan çocukların ailelerine olan oluyor? İstanbulda zenginler saltanatlarını kan üzerine kurmuş. Türkiye bir an önce Avrupa birliğine tam üyelik sürecine girmeli. Rejim etnik taraf tutma ısrarından vazgeçmeli. Bu arada bu ülke hala dışardan ABD içerden generaller tarafından yönetiliyor. Ordu profesyönelleşşsin artık. Ülke tam demokratik olsun.
  2. inevitable

    VATAN SAĞOLSUN!

    Bu nasıl bir iletidir???? Bu nasıl bir beyni yıkanmışlıktır??? Konuya girip "Şehitler ölmez vatan bölünmez" naraları atanları eleştiricektim. Midem bulandı. Bir kaç gün daha "faşist" kalmak daha iyi. S.ktiret. En azından yas tutmuş oluruz.
  3. inevitable

    Bakalım Kur'an Nasıl Kitap Haline Getirilmiş.

    Evet anladım. Peki "En güvenilir Nüsha" ne demek? Diğerleri neden güvenilir değil? En son kinin güvenilir olduğunu nereden biliyorlar? Hani hafızlar hatasız ezberlerdi.
  4. inevitable

    Şunlara İmandan Vazgeçtim!

    Ya arkadaş Hakan Aktan mıydı neydi UFO Sirius kurucusu. Paso UFO otobüsünün üstünde aynı tarzlar UFO görüntüsü yakalamışlar da onları gösteriyorlar. Onlar resmen uydurma değil mi? Orada adamın yalan söylediğini anlayınca büyük bir iğreti oluşmuyor mu? Haklı değil miyim? Bas bağaya şüpeciyim. İslam'a olduğu gibi bakınca imanın azalıyor tabi. UFO'lara da Hakan denilen adamın anlatımından bakarsan artık nasıl inanabilirsin. Atatürk olayında da görünenlere bakarsan. Ona gönülden bağlı olan ve kendimin de içinde olduğu insanlardan şüphe edip baştan aşaı bir süzdün mü? Adamlardan korkarsı
  5. inevitable

    Şunlara İmandan Vazgeçtim!

    Mantıklı. Dediğini anladım. Zaman zaman farklı frekanslarda oluyorum düşünce olarak. Ve birindeyken birinin savı saçma geliyor ya da diğerindeyken diğerinin ki saçma geliyor. Kuran'a, insan üretimi diye baktığımızda, senin iddian saçma ve değerlendirilmeye alınmasına bile gerek yok. Ancak şüpheci olursak, Adem'e peygamber dememesi, ondan biyolojik varlık gibi bahsetmemesi ip uçları olabilir. Ama nasıl? Biyolojik bir varlık gibi bahsetmiyor?
  6. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    Neden ? Mesela Atatürk'ün arkasından gitmek cahillik midir?
  7. inevitable

    Evrende Yaşam Neden Vardır?

    Güzel. Sevdim bunu.
  8. inevitable

    Evrende Yaşam Neden Vardır?

    Evren var. Sebebini araştırmak gerek. Sebepler çoktan aza bir hat boyunca birleşip tek bir Tekillikte birleşince. Aaaaa Tanrı! Kaçmak gerek.
  9. inevitable

    beni tanrı mı yarattı?

    Sen buraya cevaplar bulmaya gelmişsin. İmzanda "İnanamıyorum öyle ise varım" demişsin. Bu forum senin inanabilmeni sağlayabilecek mi?
  10. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    Asıl ya öyleyse ya böyleyse diyerek bir yere varabiliriz. Rasyonel düşünce falan yok. Her şey havada ve darmadağınık. Teoriler, kanunlar fiziksel yasalar. Hepsi bir damarda dolanan alyuvarın, kendini kendi yolculuğunda sanıp da için de bulunduğu yolda kendinden ap ayrı bir organizmanın yaşamı için çalıştığından haberi olmaması gibi. Eldeki somut verilerin ne kadar değerli olduğundan bile habersiziz. Hepsine biz değer veriyoruz.
  11. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    Sana diyecek sözüm yok. Sen belgesel izliyor keyfine varıyorsun. Biz ise araştırma yapıp o belgeslin nasıl hazırlandığını araştırıyoruz. Senin o belgeslin yapım aşamalarını araştırma gibi bir derdin yok. Ama seyretmesi de güzel. Keyfini çıkar.
  12. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    Şu anda Kuran'dan, "Biz seni önceden seçtik ve bu iş için yarattık" gibi bir anlatım aklıma gelmiyor. Bilen varsa yazabilir. Bu sadece bir yaklaşımdır. Şunu demek istedim: Örnek verecek olursak: Aslında Atatürk'e gönülden bağlı olan insanlar Irkçılığı ve Nazizmi bilmiyorlar. Yakın tarihten haberleri yok. Ancak yakın tarih hakkında bazı şeyleri bilmeseler de Tek bir adamın şartsız koşulsuz her sözünü kutsasalar, arkasından gitseler bile, yine de Devletin bağımsızlığı, emperyalizme karşı duruş, bir arada mutlu ve başı dik yaşama gibi bir alanda duruyorlar. Şimdi insanlar inandıkları Dini
  13. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    İmzam gerçekten ne düşündüğümü anlatıyor? Yarın başka bir şey düşünürsem onu da yazarım. Benim donmuş bir beynim yok. Film, kitap, müzik, bir cümle neyden etkilenirsem...
  14. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    Fark orda işte. Özgür irade. Herkes istediğini seçer ve olur.
  15. inevitable

    Ya Peygamber Olmayı Kendisi Seçtiyse

    Yaşadığına dair delil bulunmadığını iddia etmek saçmalık.
×
×
  • Yeni Oluştur...