Jump to content

Cigdem

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    1.237
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cigdem kullanıcısının paylaşımları

  1. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    baştaki akp yönetimi değilde başka birileri de olsa aynı eleştiriye maruz kalırlardı.. sadece müslüman olmayınca sorun çözülüyor mu? neyse biraz önce msndeki yazışmalarını okudum ve yaman ve bana uzattığın dostluk elinde bile içten olmadığını gördüm.. seninle artık muhattap değilim..
  2. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    sevgili ludwig sağlık hakkı elinden alınan bir türbanlı olsaydı veya ülkücü olsaydı emin ol onu da savunurduk.. bu devlet eliyle işlenen ciddi bir suç. sen zaten onu hapse atarak onun işlediği suçun cezasını zaten veriyorsun.. ama bu şekilde biraz abes olmuyor mu? tecritin neresi insancıl. neresi hukuki..
  3. Cigdem

    Yurtdışındayken özlediğiniz şeyler?

    hiç bulunmadım ama bulunsaydım özleyecek çok şey bulurdum eminim.. çevremdekilerden dinlediğim kadarıyla. hem ne kadar olsa vatanım yani. doğup büyüdüğüm yer. akrabalarımı özlemezdim ama sevdiceğim ve onun akrabalarını özlerdim kesinlikle.. kızımı özlerdim. hamsi tavamı, mısır ekmeğimi, kokoreçimi özlerdim.. istanbulu özlemezdim ama sanırım çok fazla. ülkem derdim. zira il dışlarına çıktığımda cennet gibi yerler gezerken istanbulu hiç anmıyorum.. hatta istanbuldan güle oynaya ayrılırken, istanbula dönerken ağlıyorum..
  4. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    özel bir okulda okumak zorunda kaldığım için biliyorum fiyatlarını. ailemde sisteme uyup beni ildışına göndermediği için ne kadar direndiysem de özel çukuruna girdim. girdim ve gördüm neyin ne olduğunu. alttan ders ücretinden pay almak için hocaların nasıl sapır sapır herkesi döktüğünü.. her neyse güler zere içinse serbest bırakılsın denmedi, tedavisinin yapılması istendi.. tutuklu olduğu için kimse bu sağlık hakkından mahrum bırakılamaz.. solculuk aramak değil insanca yaşam hakkının arayışı.. neyse ludwig senle uzlaşamam ben, hazır barış da doğmuş aramızda devam etmeyeyim.. ama sende solc
  5. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    öğrencinin söylediği yaptıklarınız ortada, bu demokrasi söylemini bize siz anlatamazsınız diyor , haklılarda.. ben de olsam polis kontrolünde bir panel dinlemek istemezdim.
  6. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    benim eğitimim için harcanan para ailemin cebinden çıkıyor. devlet eğitimi ücretsiz mi yapmış cebinden ne çıkmış. en son ne zaman üniversite açmış.. her yer çığ gibi özel üniversite kaynıyor. senin hangi cebinden çıkıyor? ayrıca öğrenci hesap sormayacak, doktor hesap sormayacak herkes boyunduruğa uyacak ses çıkarmayacak eee başka? ancak ve ancak o videodaki gibi arka kapıdan çıkarmayı bilen bir devletimiz var. görüntü vermek istemeyen öğrenciyi inatla çekmeye çalışan bir halkımız var. herşeye he deyip oturmak mı neden? sen birisi paranı gasp edince sessiz mi kalıyorsun?
  7. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    en azından haklarını savunabilen daha bilinçli bir toplumdan bahsediyorum.. istanbul taşralarından birinde oturuyorum burdaki sefil halkın halini biliyorum. böyle bişey istemem neden suç olsun neden bölücülük olsun.. bilinçli halk her zaman bölücü müdür? iç savaş mı çıkarır? herkes koyun olmak zorunda mıdır? ses çıkarmasını öğrenmesi gerekenlerden biri de benim eklemek gerek.
  8. Cigdem

    cemil çiçek protesto edildi..

    güler zere zaten hapishanede olup kanser hastası bir vatandaşımız, tedavisi "kasten" ihmal edilen birisi.. edit: http://www.gulerzere.net/haber/g%C3%BCler-zere-ye-%C3%B6zg%C3%BCrl%C3%BCk.html
  9. http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1151071&Date=16.10.2009&Kategori=siyaset&b=Bakan%20Ciceke%20universitede%20protesto Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, katıldığı üniversite açılış programı sonrasında, bir grup üniversite öğrencisi tarafından protesto edildi. Malatla İnönü Üniversitesi'nin yeni akademik yılı açılış törenine katılan Devlet Bakanı Cemil Çiçek, program sonrası dışarda bir grup öğrenci tarafından sloganlarla protesto edildi. Kanser hastası Güler Zere’nin serbest bırakılması için
  10. Cigdem

    TÜRKLERE ZATEN SONYERİCSON YAKIŞMAZ

    bide telefonlar çekse içinde estetiğe aldandık aldık şimdi döndük dolaştık nokiaya geldik..
  11. Cigdem

    20 soru

    1. En sevdiğiniz kelime nedir? Aşk 2. En nefret ettiğiniz kelime nedir? Ayrılık 3. Sizi ne heyecanlandırır? sevdiğim insana dair herşey 4. Heyecanınızı ne öldürür? ayrı düşüşlerimiz. 5. En sevdiğiniz ses nedir? belli değil mi 6. Nefret ettiğiniz ses nedir? kalabalık bir yerde olduğumu düşündüren tüm sesler klakson ve insan uğultusu 7. Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? turizm (edebiyat öğretmeni olmak isterdim. babama hala kızgınım) 8. Hangi doğal yeteneğe sahip olmak istersiniz? düşünmedim 9. Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? kendimden başkası olmak istemiyorum 10. Ne
  12. Cigdem

    Yeni Forum

    portala yönlendirme o harun eskiden de vardı
  13. Cigdem

    Yeni Forum

    teşekkürler bilgilendirme için.. atlamışım o detayı
  14. Cigdem

    Yeni Forum

    üye mesaj ve başlıklarına ulaşmak için konu içerisinde kullanıcı adına tıkladığında ayrı kutucuk açılıyordu üye profili, mesaj gönder, gönderdiği iletileri bul ve açtığı başlıklar diye bişey vardı.. yanlış hatırlamam imkansız sık kullanıyorum
  15. Cigdem

    Yeni Forum

    ben metal kullanıyordum zaten kısa bir süre önce deserte dönmüştüm ama bilmem :S eski profil sayfamı istiyorum neyse geçiciymiş zaten.. bide bu +rep çalışmıyor bende hata veriyor, gerekli bişey değildi zatende. bide kişi yazılarını nicke tıkladığımızda kısa yoldan ulaşabiliyorduk şimdi önce profiline girmek gerek umarım çok sürmez ne diyim.
  16. Cigdem

    Yeni Forum

    eski halini bekliyor olacağım.. buna alışamadım
  17. Cigdem

    Fıkra köşesi.

    http://www.izlesene.com/video/komik_videol...or-mukem/831432 5 japon 1 amerikalı kütüphanede oyun oynarsa.. daha önceleri facete izlemiş ama paylaşmayı unutmuştum.. gecikme için özür dilerim..
  18. Cigdem

    21.yüzyılda hala ingilizce bilmeyen insanlar!

    http://video.eksenim.mynet.com/beyhanavci/...Dersinde/69759/ japonlara dair izlediğim en matrak videolardan biriydi konusu açılmışken paylaşayım dedim..
  19. Cigdem

    Castro

    doğum günün kutlu olsun sevgili castro nice mutlu senelere.. yeni yaşında ve ömrünün sonuna dek herşey gönlünce olsun.. biraz geç kaldım, bunun için özür diliyorum. günün dönmesine 58 dk kala bunu yazıyorum umarım mazur görürsün.. sevgiler.
  20. Cigdem

    21.yüzyılda hala ingilizce bilmeyen insanlar!

    hala pre-intermediate'i geçemedim (daha önce kursa gittiğimde o düzeye gelmiştim, okulda da iş ingilizcesi düzeyi denilen yerdeydim pratiksizlikten unuttum. şimdiki kursumda bu kurdan kaldım) fakat bundan cidden gocunmuyorum.. almanca kursunda da sıkıldım ve bıraktım kurun bitmesine 48 saat kala.. donduruyorum dedim geri dönmedim. öğrenemedim diye gene gocunmuyorum.. onlar benim dilimi öğrensinler edit: okul ne kadar yeterlidir o apayrı tartışma konusu tabi de boşverelim
  21. Cigdem

    Vesper

    doğum günün kutlu olsun vesper nice mutlu yıllar geçirmen temennisi ile.. ifeelle aynı dilekler içerisindeyim tekrarlamayayım.. yazılarını ve avatarını seviyorum.. sevgiyle kal..
  22. Cigdem

    Vatanı Satmak

    ahmet altanı kesinlikle sevmiyorum.. aldatmak ve devamındaki kurşun yarası gibi adlı kitaplarından sonra iyiden iyiye soğuduğum bi şahsiyet.. ne diye okudum diye hala çok pişmanım ki yıllar öncesinde bir röportajında "ben kadınların diz kapağının arkasındaki çift çizgiyi çok etkileyici bulurum" demiş midir demiştir. adam sapık bizde buna edebiyatçı diyoruz.
  23. Cigdem

    arog

    gorayı da çok sevmediğimden bu filme gitmedim.. bence herşey güzel olacak güzeldi sonrasını pek tutturamadı gibi..
  24. Cigdem

    Lenin avatarı yasaklansın

    korkma derdi lenin değil yaman.. mayıstan beridir aşık olmuş diye duydum.. pardon şimdi ben uydurdum.. ama insan aşık olsa anca bu kadar uğraşırda ilgi bekler.
  25. Cigdem

    Lenin avatarı yasaklansın

    güzel bir öneri daha önce che yapmıştım şimdi lenin yapabilirim.. boykot kulağa hoş geliyor..
×
×
  • Yeni Oluştur...