Jump to content

HuseyinUzmez

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    101
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

HuseyinUzmez Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 28-04-2006

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. HuseyinUzmez

    CİHAD

    Hiç iddet görmemiş küçük kız diye bir şey yok.salladığın burdan belli oluyo. Henüz iddet görmemiş küçük kız var(büyüyünce iddet görücek) Senin bahsettiğin ayet,hiç iddet görmeyen kadınlar der. Adetten kesilmiş kadın hamile kalmaz diye bir olay yok.Basbaya hamile kalabilir çünkü 60 yaşındaki bir kadın dahi çocuk doğurabilmektedir..
  2. HuseyinUzmez

    Hüseyiz Üzmez Olayında Bilinmeyenler ve Riyakarlar

    OĞUZ. Senin baban müslüman olduğuna göre aynen dediğin gibi= "Çünkü aynı sapıklık sizin kanınızda da var, genlerinize işlemiş.Sizin arzularınız da onunkiyle çakışıyor" Bu nedenle senin babanda hüseyin üzmez gibi bir sapık olabilir. Babanın sapık olabileceğini kabül ediyormusun oğuz?
  3. HuseyinUzmez

    Hüseyiz Üzmez Olayında Bilinmeyenler ve Riyakarlar

    Günün birinde sende iftiraya kurban gidersen senide savunuruz oğuz merak etme.
  4. HuseyinUzmez

    Hüseyiz Üzmez Olayında Bilinmeyenler ve Riyakarlar

    Ben şahsen hüseyin üzmezin o kızı taciz ettiğine inanmıyorum çünkü sayın üzmez 80 yaşına gelmiş,yaşını başına almış bir adamdır.AYRICA üzmezin bu güne kadar böyle bir eylemi görülmemiştir.Bu olay bence bir komplodur çünkü bu ülke daha önce müslüm gündüzleride gördü.
  5. HuseyinUzmez

    Hüseyiz Üzmez Olayında Bilinmeyenler ve Riyakarlar

    O zamanda "babamız gerçek müslüman değil " gibi trajikomik bir kıvırmasyon içine girerler
  6. HuseyinUzmez

    Hüseyiz Üzmez Olayında Bilinmeyenler ve Riyakarlar

    Boş konuşma gözüm senden istediğim kanıtı buldunmu?
  7. HuseyinUzmez

    Hüseyiz Üzmez Olayında Bilinmeyenler ve Riyakarlar

    Huseyin üzmez suçlu ise cezasını bulsun bu bizim umrumuzda değil. Umrumuzda olan hüseyin üzmez gibi din istismarcılarının islamiyeti kötü lanse etmesi
  8. HuseyinUzmez

    CİHAD

    AL işte tam bir başyobaz. Burda kendi kendini ele verdin. (Her ne kadar mirastan bahsetsede,mirasın teslim edilebileceği yaşada vurgu yapıyor yani evlilik çağının miras devredilebilecek çağ olduğunu belirtiyor.)
  9. HuseyinUzmez

    CİHAD

    xislam; Sen ahlak kurallarını neye göre belirliyorsun.Büyük ihtimal vicdan ve aklına göre belirliyorsundur. Peki,Resulullah`da bir insan olarak akıl ve vicdan sahibi değilmiydiki 6 yada 9 yaşındaki bir çocukla evlensin. ARTI kendisini denetleyen ve emirlerini vahiy yoluyla gönderen kainatın yaratıcısı Allah var iken. Hadi mantık yürüt bakalım dünyada bir senmi akıl ve vicdan sahibisin.
  10. HuseyinUzmez

    CİHAD

    Matrix avatarlı moderatör. Peygamber ve ashabı,kuran dışında hareket etmediler yani kuranda olsaydı bu şekil evilik tarzı hepsi uygularlardı. HZ Muhammedin diğer eşlerinin yaşlarına bak anlarsın. HA BİDE BEN AYET YAZDIM ŞİMDİ SIRA SENDE.Bakalım kanıtlayabiilecekmisin kurandan bunu. Hadi git hadis uydurda gel yanıma çünkü kuranda bulamazsın.
  11. HuseyinUzmez

    CİHAD

    Resmen kıvırmış ve saldırıya geçmişsiniz.Henüz kanıt getiren olmadı ve halen bekliyorum. ALIN SİZE AYET NİSA6/Ve yetimleri nikâh çağına gelinceye kadar deneyin. Bundan sonra eğer kendilerinde bir rüşd (yeterlilik) hissederseniz, o taktirde mallarını onlara teslim edin. Ve büyürler (geri alırlar) diye, onları (malları) israf etmeyin ve acele ile yemeyin. Ve (vâsi) zengin bir kimse ise, o taktirde iffetli olsun (yetimlerin mallarını yemekten kaçınsın). Ve (vâsi) fakir bir kimse ise, o taktirde örfe uygun olarak yesin. Nihayet onlara mallarını geri vereceğiniz zaman, onlara karşı şahit tutun.
  12. HuseyinUzmez

    CİHAD

    Buda insanın vicdanına ve aklına bırakılır. Sen bir ateist olarak (hiç bir kurala kitaba bağlı olmadığın halde) 9 yaşındaki kızla evlenirmisin?
  13. HuseyinUzmez

    CİHAD

    vakit gazetesi yazarın hüseyin üzmez ile aynı adı taşıyorsam?
  14. HuseyinUzmez

    CİHAD

    Kurandan kanıt(ayet) getireceksiniz "9 yaşında/14 yaşında kızlarla evlenilmesinin serbest olduğuna dair. Bugün 8 e kadar burdayım bekliyorum kanıtınızı. Bakalım kurandan bilmediğim ayet varmıymış?
  15. HuseyinUzmez

    Siirler

    İt ürür kervan yürür.
×
×
  • Yeni Oluştur...