Jump to content

donkisot

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    410
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

donkisot Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. donkisot

    Manevi Değerlere Saygının Sakıncaları Var mıdır?

    Olaya sadece islam ve atesitler açısından bakamazsınız. Dolayısıyla söylediklerin iyi güzel ama kuran seni bu konuda yalancı çıkarıyor. Zira kuranda hem inanmayanlara hemde diğer din mensuplarına, onların kutsallarına bir yığın hakaret var. Eğer islam sadece bir takım inanç kuralları ve kutsalları olan bir din olsa idi o zaman ne atesitler nede başka din mensuplarından asla saygısızlık göremezdiniz. Ama sizinde bildiğiniz gibi hakaretleri bir kenara bıraksak bile toplum hayatına müdahele eden bir sürü kural var islamda. Bu durumda ben ve benim gibi düşünenler bırakın saygısızlığı bu ilkel din
  2. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Tabi tabi islamın temsilcisi sizin gibi bi bok bildiğini sanan iki üç tane burda şaklabanlık yapan soytarılar olabilir ancak.
  3. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Alın işte gerzeğin biri daha zıpladı.Ben bütün müslümanlar gerzek diye bir şeymi dedim? Öyle inansa idim oğlumu gerzek kabul eder, evlilik işine yardımcı olmaz ne halin varda gör derdim. Eğer ateistlerin hepsinin kabul ettiği ve hepsini bağlayan, insanların hayatlarına müdahele eden ortak bir kitabı olsa idi o zaman ateistlerde gerzek deme şansın olurdu. dangalak.
  4. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Hassitir gerzek.Hadislerden besleniyorlarmış.Beslendikleri kaynak sizin yamultmaya çalıştığınız kuran ve allahtan vahiy alıyorum diyen muhammed alçağı.Muhammed vahiy alıyorum dedi,sıçtı batırdı,onun takipçileride ilham alıyorum diye sıçıp batiyorlar.
  5. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Niçin böyle küfrettim biliyormusunuz? Yuva yıkmayı normal gören adi aşağılıklar hala aynı meleneti devam ettiriyorlarda onun için. Benim oğlum iki sene önce kıbrısi nazimi denilen şefesiz alçağın tarikatına katıldı.Burada o alçağın vekili olan ayberg,in sürekli sohbetlerine devam ediyor.İslam bilgisi sıfır. Oğlumla sık sık tartışırdık. Bak oğlum tarikatlar islamdan değildir bunu bilesin derdim.Buralarda türlü türlü melanetler işlenir umarım bizzat kendin bunun çok acı tecrübesini yaşamazsın diye sürekli ikna etmeye çalışırdım. Ama ben ne dersem diyeyim,ona vız geliyordu.Ona göre şeyh kılıklı
  6. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Boşuna duygu sömürüsü yapıp mazlum ayaklarına girme.İslam sadece masumane bir takım inanç kuralları olan bir din değil. İslam kendi taraftarları olmayanların mallarını,canlarını,namuslarını hiçe sayan aşağılık bir mafya teşkilatı.Çıkacaksın mertçe ben; kendi kafamdan uyudurduğum hümanist bir dine inanıyorum diyeceksin bak bakalım ozaman kimse sana itiraz edecek mi? Ama adını islam koyduğun müddetçe, terör örgütünü savunmaktan dolayı sürekli yargılanacaksın. Onun için boşuna timsah gözyaşları dökmeye kalkma,kimseyi kandıramazsın.
  7. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Hassitirin lan adi şerefsizler. İnsanı zorla küfretiriyorsunuz. Elçi tabuları yıkıyormuş.Aile yuvası en kutsal bir müeessesedir. Böyle bir müesseyi dağıtan ve dağıtanları normal gören insanlığını yitirmiş aşağılıktır.
  8. donkisot

    Dinler İnsanı Fahişeleştirir Mi?

    Eyvah çok korktum cübbeli.Yazma böyle ayetleri yaaa.
  9. donkisot

    Dinler İnsanı Fahişeleştirir Mi?

    Masal kitabına göre gökten kızamış tavukta düşer. A’râf 160 (Mekkî 39) Biz İsrailoğullarını oymaklar halinde oniki kabileye ayırdık. Kavmi kendisinden su isteyince, Musa'ya, "Asanı taşa vur!" diye vahyettik. Derhal ondan oniki pınar fışkırdı. Her kabile içeceği yeri belledi. Sonra üzerlerine bulutla gölge yaptık, onlara kudret helvası ve bıldırcın eti indirdik. (Onlara dedik ki) "Size verdiğimiz rızıkların temizlerinden yeyin. "Ama onlar (emirlerimizi dinlememekle) bize değil kendilerine zulmediyorlardı. Hazır pişmiş bıldırcın.Sen şimdi bunlara da kılıf bulmaya kalkarsın avlanmışlar falan
  10. donkisot

    Dinler İnsanı Fahişeleştirir Mi?

    Ayetleri tek tek analize edlim bakalım senin kılıf bulduğun gibimi? Gökten düşen yamurla bitkilerin yeşermesi herkesin alışık olduğu gayet normal bir durum. 112- Havariler:" Ey Meryemoğlu İsa, Rabbin bize gökten bir sofra indirebilir mi?" dediler. İsa da: "İnanıyorsanız Allah'tan korkun" dedi. Böyle normal bir durum neden için''Ey Meryemoğlu İsa, Rabbin bize gökten bir sofra indirebilir mi?" desinler ki? zaten her zaman olağan şey yamur yağması 113- Havâriler: "İstiyoruz ki ondan yiyelim, kalblerimiz iyice yatışsın, senin bize doğru söylediğini bilelim ve bunu bizzat görenlerden olalım" d
  11. donkisot

    Dinler İnsanı Fahişeleştirir Mi?

    Nasıl gökten sofra düşmüyor? O sureyi ben baştan sonra ezbere biliyorum başka anlama gelebilecek bir durum yok,ama madem böyle bir şey var sen anlat bakalım sofra değilmişde neymiş inen?
  12. donkisot

    Dinler İnsanı Fahişeleştirir Mi?

    Yine işi gırgıra vurup kaçamak yapıyorsun.Sen ne dedin? Bende bu iddianın kuran göre yanlış oldğunu gösterdim.Kurana göre bak kurana göre diyorum,kurana inanan sensin ben değil,eğer inanıyorsan ve samimi isen,allah gökten sofra indirmiş. Bu ayetleri ben uydurmadım.Bu duruma göre konuyu açan arkadaş haklı. Çünkü allahın bazı kullarına gökten hazır sofra indirip bazılarını açlığa mahkum etmesi adaletsizliktir. Bırak şimdi benim ve cübbeli hakkında yorum yapmayıda ayetler hakkında yorum yap.
  13. donkisot

    Dinler İnsanı Fahişeleştirir Mi?

    Sana kaç kere dedim bergüzar sen kafandaki dine inanıyorsun diye ama bir türlü anlamak istemiyorsun. O dini bize pazarlayacapım diye kuran ayetlerini bile inkar ediyorsun. maide suresi 111- Hani Havarilere: " Bana ve Resulüme iman edin" diye ilham etmiştim. Onlar da: "İman ettik, bizim şüphesiz müslümanlar olduğumuza şahit ol" demişlerdi. 112- Havariler:" Ey Meryemoğlu İsa, Rabbin bize gökten bir sofra indirebilir mi?" dediler. İsa da: "İnanıyorsanız Allah'tan korkun" dedi. 113- Havâriler: "İstiyoruz ki ondan yiyelim, kalblerimiz iyice yatışsın, senin bize doğru söylediğini bilelim ve bunu
  14. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Afrodit,kırmızı işaretlediğim yerlerde ki sorularıma cevap vermemişsin,neden?
  15. donkisot

    Büyük Çelişki Evlatlık Meselesi!

    Doğru haklısın, onların ikisi de zaten islamı lekelemek isteyen ateist idiler ve bunun için bu numarayı yaptılar. Bu kafayla sizin daha çok şeylerinizi bellerler.
×
×
  • Yeni Oluştur...