Jump to content

SAYINUZMEZ

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    131
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

SAYINUZMEZ Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. SAYINUZMEZ

    Pinokio

    Bir yorum yazarken dikkatli ol ve lafın nereye gideceğine dikkat et.İnsanları nicklerine göre değil,karakterlerine göre değerlendir. Pinokyoya bir özür borçlusun.
  2. SAYINUZMEZ

    ALLAH;

    tyler, Ölümden sonraki hayata sadece teistler yani din mensupları inanırlar. Şuan sende dinden çıktığına göre ahiret inancı yoktur ve bu yönde intihar ederdim türü bir başlığın var. Bu yüzden şuan senin intihar etmen gerekiyor. Seni bu dünyada fazla tutmayalım.Sana by by.
  3. SAYINUZMEZ

    Allah nedir?

    İnancın bilimle alakası yoktur. Allah ın varlığı bilimsel olarak kanıtlanamayabilir fakat inanç yönünden tek kanıt kurandır ve bu bizim için en güçlü kanıttır. Sonuç olarak,müslümanlar Allah ın varlığını bilimsel olarak kanıtlamak zorunda değiller.Bu bir inanç işidir.
  4. SAYINUZMEZ

    ÇOK ÜZGÜNÜM

    Ne yapılabilir mesela?
  5. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    iSLAM bu şekilde yayılmıştır.Yumoşizm siyasetiyle yayılması zaten mümkün değildi.Kurtlar sofrasında ham yapılırdı diğer türlü. Eli kanlı müşrikleri hepimiz biliyoruz.
  6. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    İşte Halid b. Velid (r.a)'in başından geçen bir hâdise karşısında Allah Resûlü (s.a.s)'nün hâlet-i ruhiyesi. Hz. Halid, dinin irtidat mevzuundaki prensiplerini değerlendirmede acele davranıp bir infazda bulunur. Bu haber Allah Resûlü (s.a.s)'ne ulaşınca çok üzülür ve ellerini kaldırarak: "Allah'ım Halid'in yaptığından sana sığınırım" diyerek Cenâb-ı Hakk'a ilticada bulunur.[2> Allah Resûlü (s.a.s)'nün bu hassasiyeti, etrafındakilerde de aynı şekilde ma'kes bulmuştur. Mesela Yemame'den dönen birisine, Hz. Ömer (r.a) ciddî birşeyin olup olmadığını sorar. Gelen zât, ciddî ve önemli birşeyin
  7. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Bu laf sana ait.Lafının arkasında dur.iddanı bile savunamıyorsun keh keh keh
  8. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Güzel kıvırma tarzı. sağol
  9. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    60/8 nolu ayet medinede inmiştir iyi günler......
  10. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Andromeda.... domuz bağıyla islamı nasıl yan yana getirdin bunu anlayamadım? Bu ülkede gerçek bir din adamına misafir olupta öldürülen bir tek ateist yada gayri müslim olamaz yani yoktur. Fakat dışarda farklı odaklar tarafından öldürülürse o ayrı.TV ye çıkma olayı bu konuda riskli olabilir yani sonuç olarak gerçek müslümanlardan size zarar gelmez
  11. SAYINUZMEZ

    İnsan bu kadar acizken nasıl Tanrıya kafa tutar

    Allah a inanmayıpta onu suçlamak bence mantıksızlıktır.Buda ateistlerin beyinlerinin ne derece dumura uğradığını gösterir. Yoksa siz ateist değilde müşrikmisiniz.Zira Allah a inanıyor gibi konuşuyorsunuzda o bakımdan
  12. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Stalin hayranı birinin burda bunları söylemesi çok ilginç
  13. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Nihat hatipoğlunun sizi hoşgörüyle ve misafirperverlikle karşılayacağına eminim
  14. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Hep böyle sanal alemlerdemi takılacaksınız.Bikerede tvlere filan çıkın orda din adamlarıyla tartışmalara katılın. Mesela nihat hatipoğluyla tartışabilirsiniz star tv de.
  15. SAYINUZMEZ

    İslami Kategori Açılmalı..

    Kuranda geçmez ama sahih hadislerde geçer bu dediklerin. ayrıca savaş anında doğaya zarar verilme olasılığı vardır.Buda mecbur olan bir şey.
×
×
  • Yeni Oluştur...