Jump to content

salyangoztuccari

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    113
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

salyangoztuccari Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 25-07-1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. i dont want to marry until i find an atheist bride but couldnt tell the truth to my family:) so i have a fix answer: i dont think offf:)

  2. I have no holly stuff on my mind!

  3. ''allah yok din yalan'' ibaresini arapça yazsaydı daha orjinal olurdu sanırım. bu arada sıkı bir penguen okuruyum. o karikatürün olduğu sayının kötü esprilerinden biriydi. adam telefonla allahla konuşuyor, son rekatı kılmayayım falan diyordu. öyle esprili bir konuşmada yoktu. sonunda a.e.o. yazsa daha mı komik olurdu acaba:))
  4. salyangoztuccari

    Ay yarılma mucizesi

    kurtuluş savaşı sırasında ingiliz işgali altındaki istanbulda inzivaya!!! çekilen bir adamın milletvekili olma hakkı olur mu zaten?
  5. salyangoztuccari

    Ay yarılma mucizesi

    muhammede tapıyosun yani? level mi atladın ?
  6. salyangoztuccari

    Kainat arabasının başında ki şoför

    kardeşim bıkmadınız mı hala şu benzetmelerden ....
  7. salyangoztuccari

    Muhammedin otoritesi yerle bir

    sanırım bir şaka daha yapılıyor:) benim gördüğüm kadarıyla bunu siz yapıyorsunuz. işinize gelmeyen hadisi kardeşim sahih değil, kim yazmış ki deyip kabullenmiyorsunuz. örnek hemen yukarıda. sonra kafanıza yatan bir hadis olursa vay yavrum benim deyip alkışlarla karşılıyorsunuz. bizse yazılanları kaynak kabul edip bazı kriterler çerçevesinde üzerine yorumlar yapıyoruz.
  8. salyangoztuccari

    Muhammedin otoritesi yerle bir

    sanırım şaka yapıyorsun. zaten çarpıklık dediğimiz şeyler bu mucize masalları. yüzüklerin efendisini okuyup tartışınca elflere inanmış mı oluyorum mesela?
  9. salyangoztuccari

    Muhammedin otoritesi yerle bir

    tolonbegin söylediği gibi işte böyleeee... herhangi bir hadisteki bir çarpıklığı gösterirsin birkaç tanesi 'aslında' cümleleri kurar, birkaç tanesi 'sahih mi' der, birkaç tanesi 'sembolizmin' dibine vurur. ne var ki hepsi kafa karışıklığından ibaret, başkalarınında kafalarını karıştırmaya yönelik çırpınışlardır. zaten herşey ayan beyan ortadadır. herhangi bir ayetteki çarpıklığı anlatırsın; biri iniş sırasından bahseder, birileri yine sembolizmin dibine vurur, birileri yine 'aslında' demeye başlar. sonra başka birileri 'yanacaksııınnnn' çığlıkları atar. bunlar gözleri bağlanmış halde, biri
  10. salyangoztuccari

    Bu nasil Allah korkusu boyle ?

    melikül deyyan arkadaş...bak sana üşenmedik o kadar cevap yazdık. seninde dediğin gibi yeterli mi? ha unutmadan... selamlar
  11. salyangoztuccari

    Bu nasil Allah korkusu boyle ?

    arabistanda islamdan sonrada kadınların hakkı sıfır. sanırım icinde yasadıgın dünyadan bihabersin. islam coğrafyasında hala kadınlar tek baslarına araba kullanamıyor. arap ülkelerini norveç danimarka yaptın ya müslüman arkadaşlarında gülecekleri bişeyler çıkmış.
  12. salyangoztuccari

    Bu nasil Allah korkusu boyle ?

    Burada neden -en azından bazen- gercekleride söylemiyorsun. islam yolunda şehit olan peygamber hanımları ha. peki islamın ikiye bölünmesi yolunda!! büyük etkisi olan fettan aişeye ne demeli?
  13. salyangoztuccari

    Bu nasil Allah korkusu boyle ?

    arkadaşım islamic academy mezunusun. arapça bildigin kadar ilk ortadogu devletlerinin tanrı kral anlayısından muhammed gibi tanrının yeryüzündeki temsilcisi olan krallara dönüşmesinide biliyorsundur. onlara bu ruhani kuvveti veren gücün dini ritüeller oldugunuda biliyorsundur. ancak zurnanın zırt deligi burası. toplulugun ritüelleri uygulaması icin önce kendisinin uygulaması gerekiyor. yoksa toplum o ritüeli benimseyez. muhammed yine uckuruna esir olup bir temsilci Gibi degilde tanrı kral gibi davranıp kendini güvenceye almış diger müslümanlara size 4 yeter derken kendisi bu sınırı aşmıştır, k
  14. salyangoztuccari

    Kadinlara Dübüründen Yanasmak !

    allah o kadar usengeçmiş ki elverişli deyip geçmiş. ama maşallah çalışkan kulları boş durmuyor elverişli kelimesinin icini dolduruyor. neyse adam arapça biliyor kesin dogrudur söyledigi. ama yinede biz muhammed arapcasını düşünelim ve elverişli kelimesini dolduralım. 90-60-90 ölçülerinde olmalı, memeleri yeni tomurcuklanmış lolita olmalı (tercihan 9-10 civarı) akraba yada üvey oğulun karısı olabilir, olursa daha güzel olur, tarla gibi olmalı istediginde sürebilesin, hafif fetiş olacak çünkü hafifce dövülebilir bazen. bu arada arapça bilmedgim icin kendimden utanıyorum. cahilim ben.
  15. salyangoztuccari

    Kadinlara Dübüründen Yanasmak !

    Kardeş iyi ki bi arapça biliyorsun. her konuda kendini fenafillah mertebesine cıkarıveriyorsun sanki arapça bilmek bir üstünlükmüş gibi. dikkat ediyorum arapça bildigini eşşek kadar imzandan anlamamıza ragmen her iletinde assolist edasıyla bir son noktayı ben koyarım her soruyu cevaplarm siz kimsiniz ki havaları var. tamam çoğumuz arapça bilmiyoruzdur ama diyanet denen bir kurum var ve o kurumda çeviri yapan insanların senin egolarının bile ulasamayacağı kadar arapça bilgileri var. onların çevirileri dururken neden illaki senin söyledigini dogru kabul edelim. bu arada bu orjinalinden oku hi
×
×
  • Yeni Oluştur...