Jump to content

GIOvanni

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

GIOvanni Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  1. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Zavallı, İkimiz de aynı şeyden bahsediyoruz. Aptal muamelesi yapmana gerek yok.
  2. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Bunu yapan da iblis yani şeytan bunun nesine takıldın anlayamadım.
  3. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Sayın zavallı; Seytan dediğimiz iblis gibi olanların genel adı.. Yazdığım yazıyı tekrar okumanda fayda var.
  4. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Şeytan nedir? kimdir? Şeytan, kurana göre ilk insan adem a.s dan bu yana insan neslini allah yolundan saptırmak için çaba harcayan ve kıyamete kadar harcaycak olan varlıkların hepsinin adıdır. İlk insanın(topraktan) yaratıldığı vakit tüm melekler adem a.s secde etmişlerdir. CİNLERDEN OLAN İBLİS ise ateşten yaratıldığını ve topraktan yaratılan bir varlikdan üstün olduğunu iddia ederek secde etmemiş ve allahın huzurundan kovulmuştur. ve allahtan kıyamete kadar süre istemiştir. Cinler in içinde müslüman olanlar yani secde edenler olduğu gibi inanmayanlar da var. Gelelim fayda meselesine; ben bu
  5. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Allah bizi yaratmış. Elbette bunun bir amacı olmalı. amaç sadece allaha kulluk etmektir..Şükretmektir, teşekkür etmektir. Örnek bir kaç ayet; cinleri ve insanları ancak bana kulluk etmeleri için yarattım Zariyat-56 O sizi yeryüzünün halifeleri kıldı ve size verdikleri ile sizi sınamak için kiminizi kiminize göre derecelerle yükseltti şüphesiz Rabbin sonuçlandırması pek çabuk olandır ve şüphesiz O bağışlayandır esirgeyendir En'am 165 seytansılar dediğin şey nedir anlayamadım fakat bizlerin içinde kötü olanlar oldugu gibi cinlerde de kötü olan ve iyi olanlar var.
  6. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Bir de melekler var tabii. Onlar ise ancak allahın emriyle hareket ederler.
  7. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Cinler diye tabir ettiğimiz varlıklar. Onların arasında da iyi ve kötü olanlar kıyamet günü geldiğinde hesaba çekilecekler.
  8. GIOvanni

    Kıyamet Saçmalığı

    Realperest, Sura İsrafil degil de sen üfle ne dersin.. Öylece bekler miydin kıyametin kopmasını. Senin kaçırdığın ince detay, bir cüzi iraden olduğunu, bedenini ayakta tutan bir ruha sahip oldugunu ve herşeyden önce bir insan olduğunu unutman olabilir. Ayrıca insanlarla birlikte diğer ruhani varlıklar da hesaba çekilecektir. Günümüzde bir sürü kıyamet senaryosu yazılıp çiziliyor zAten.. Bunlara inanmamak bizim için en doğrusu diye düşünüyorum.
  9. GIOvanni

    İslam:Temizlik Dini

    >>>>>>>>>>>Peki nasıl alıcan? Boru mu bu, öyle alıcanda, eksik kalıverecek? İstatiksel olarak isa ek olası tanrı değil. Milyonlarca ihitmal mevcut. Bu açıdan bakınca, sizin bu "amanda allah varsa kara geçeriz her halde.." tribiniz, istatistik olarak kabul edilemeyecek kadar büyük bir risk.. Demekki, siz allaha inananlar ebenizin şeyini görmeye mahkumsunuz.. Hem kapalı bir biçimde de olsa teslis inancının mantıklı olduğunu söyledin hemde zırvalık dedin.Hem bu örnek verdiğim, hristoların aptalca inanışlarından sadece 1 tanesi... Kimin neyi görecegini zaman
  10. GIOvanni

    İslam:Temizlik Dini

    hehe : ) Yani bu demek oluyor ki hristiyanların tanrısı öyle aciz bir tanrı ki 3lüden birisi ni alırsak mazallah sefil kalır. Tıpkı kaputu açıp da bir buji çıkardığımızda ateşleme sistemi işlemediğinden motorun çalışmadığı gibi... işte böyle inandıkları tanrı, düzenekden farkı yok demek istiyorsun... Ayrıca hadi isa tanrı çıksın...seninle beraber hristoların geronimo muydu neydi cehennem çukurunu boylarız kötü mü olur:)(hep beraber ebelerin şeyini görürüz)
  11. GIOvanni

    Artık kati anlamda bir ateistim

    Bir insan, senin dediğin gibi bir kitabı, Kuran diye alıp da okursa o zaten müslüman değildir. O kastettiğin kişilikdeki insanların Allah katında hiçbir değeri yokdur inan buna.
  12. GIOvanni

    Peygamberden Sağlık Tavsiyeleri

    :)yazık monitöre o masumdur:P Şu karın agrısı için sidik içmelerini bende yadırgadım. Ama sinek mevzusunu daha önceden duymuştum iki kanadını da düştüğü yere batırmak gerekiyormuş.Hatta bunu yapmaya bile gerek yok su bardağının içine düştüğünü farzedelim direk sallarım çöpe ne içecem...Afedersin b.ka konacak sinegin biri sonra benim suyumun içine düşecek bende afiyetle içecem :)anca mecbur kalırsan geçerli olur tabi ki de...
  13. GIOvanni

    Peygamberden Sağlık Tavsiyeleri

    Bende konu başlıgını görünce bir an mürted in mümin oldugunu düşünmüşdüm , yanılmışım... Araştırmaya devam et mürtedd umarım birgün şu düşüncelerin ters teper de imana gelirsin:)
  14. GIOvanni

    İslam:Temizlik Dini

    Onların hepsi üşütük...Dolu dengesiz var hakarete gelince çeneleri durmuyor lakin bir iki soruyla sıkıştırdığında cevap veremedikleri için hadi ordan deyip sallıyorlar. En azından burdaki adminler daha insancıl...gerçi burdakiler öyle yada böyle üste çıkmayı becerdikleri için sorun olmuyor belkide : )
  15. GIOvanni

    İslam:Temizlik Dini

    Ya brakın bu işleri hz.aLi nin tüccar mantıgıyla inanmadıgını hatta hiçbir müslümanın bu şekilde bir düşünceyle inanmadığını siz benden daha iyi biliyorsunuz...Anlatmak istediğimi anladınız da işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz. Hristiyanlar sizden çok atıp tutuyorlar bizim hakkımızda...az ban yemedim zamanında onlardan ordan biliyorum
×
×
  • Yeni Oluştur...